ya bence çok değil, verdiğim paraya değil ama kullanmazsam işgal ettiği yere acırım. 350₺ civarı bişey verdik. bugün bi pilates dersi sordum reformer 10 saat 600 tl dediler. düşününce arada ciddi fark oluyor.
o duyguyu ben yaşadım canım hemde nasıl ah tekrar yaşamak istiyorum. 54 beden giyiyordum mağazalara girdiğimde daha kapıdan size göre bişey yok diyip geri çeviriyorlardı. öyle acı günlerdi kisonra işte 42/44 e kadar düştüm. bi alışveriş deliliği vurdu anlatamam. gördüğümü alıyodum internetten alıyodum o halim tam kayda alınmalıkmış aslında. çok beğendiğim şeyin bi küçük bedenini bile alıyordum ayol o derece
Tesekkür ederim canımHmm geçmiş olsun tekrar . kilo almamana sevindim
ama bebeğim çok güzel olan şey ben bi küçük bedene inene kadar kalmaz ki reyonlarda :) görmemişin biri kilo vermiş tutmuş bütün kıyafetlerin küçük bedenlerini toplamış işteBir küçük bedenini almakta ney :)
Benim ablam Aletli platese gidiyor özel ders olarak aylik 500 tl .
Ben şuan 40 bedenim ama göğüsler çok kasiyor bu yüzden 40 bedene inmenin mutluluğunu yasayamiyorum .
Eski sutyenlerim olmuyor
Emzirme bittiğinde de duzelmeyecekler biliyorum .
ama bebeğim çok güzel olan şey ben bi küçük bedene inene kadar kalmaz ki reyonlarda :) görmemişin biri kilo vermiş tutmuş bütün kıyafetlerin küçük bedenlerini toplamış işte
ablanda hemen hemen aynı veriyor diye tahmin ediyorum. haftada 3 gitmiyorsa tabi. faydasını görmüştür değil mi? ne kadar süredir gidiyor?
süttendir kuzum ya. kedidir kedi hesabı. sen ficudunun o kısmını ayrı değerlendirinceciksin maşallah yakında bizi de unutursun sen
bugün hayat bi zor yaşamak ağrısı asılmış boynuma.. hiçbişey umrumda değil. aşırı uykusuzum. pilates için söylediklerin aklımın ucunda. herşeye rağmen o kısırı gördüm gözümden kaçtı zannetme. ama elden ne gelir süt olsun kuzum şifa olsunYa seni sizi unutabilir miyim askolsun :)
Aynen kedi bu kedi
Haftada 3 gün canım . 2. aya başlayalı 1 hafta oldu . sikilasmis ama kilo vermemiş . zaten ideal kilosunun 4 kilo üstünde amacı sikilasmakmış . Bu aydan sonra bırakacak .
Kayinvalidesi de özel ders alıyor onun 9 10 kilo fazlası vardi o 1 ay da 2 kilo vermiş. aynı zamanda yürüyüş ile desteklemesine rağmen . .
bugün hayat bi zor yaşamak ağrısı asılmış boynuma.. hiçbişey umrumda değil. aşırı uykusuzum. pilates için söylediklerin aklımın ucunda. herşeye rağmen o kısırı gördüm gözümden kaçtı zannetme. ama elden ne gelir süt olsun kuzum şifa olsun
uykusuzluk yorgunluk perişanlığı canım. uyudum geçti. bu ara herşey üstüste geldi de.Ne oldu sana neyin vaaaar :)
Ya kısır dan bir seycik olmaz sen yap iki üç gün yersin :)
uykusuzluk yorgunluk perişanlığı canım. uyudum geçti. bu ara herşey üstüste geldi de.
kısır masum biliyorum da üşeniyorum yahu. :)
senin daireden haber geldi mi?
ohhh ne güzel haber bu. gözün aydın canım. hayırla mutlulukla otur yeni evinde. çok sevindim. bana yakın geldiysen kısır yapıp getireyim sanaYa useniyorsun da 2 gün yersin yap diyorum bende bir şey olmaz :)
Geldi canım işlemler başladı bir aksilik olmazsa yarın almış olacağız inşallah
ohhh ne güzel haber bu. gözün aydın canım. hayırla mutlulukla otur yeni evinde. çok sevindim. bana yakın geldiysen kısır yapıp getireyim sana
aman be ya gel yamacıma yamacıma ne bilim kadıköy'de otursan sonra bi eminönü tarafına taşırdık seni. alıştın ne de olsaHahah :) ne güzel olurdu ya hatta ben sana gelirdim sen benim kızı mincirirken ben senin bisiklette tepinirdim
Maltepe'deyim canım yine sana uzak
aman be ya gel yamacıma yamacıma ne bilim kadıköy'de otursan sonra bi eminönü tarafına taşırdık seni. alıştın ne de olsa
senin kuzu tam mıncırmalık zaten
ayol sen kenardan kenardan istanbuldan mı kaçacaksın neKadıköy tarafından geldim zaten . istemiyorum o tarafları hem ben limitimi doldurdum sen gel bu tarafa
ayol sen kenardan kenardan istanbuldan mı kaçacaksın neben vapurda martılara simit atıp kadıköy'de balık ekmek yediğim zaman hayat bana güzel :)
canım kadıköyde güzel yerler var seviyorum oranın sahilini.Eminönü nde yemek varken ne yapacaksın kadikoy de balığı :)
Ya sana sorucam unutuyorum . sigara konusunda istikrarın devam ediyor mu içtin mi ?
canım kadıköyde güzel yerler var seviyorum oranın sahilini.
sigarayı bıraktım. ben bu cümleyi kuracağımı hayatta düşünmezdim ama bitti gitti. bugün ablalarım eniştelerim hep beraberdi mutfakta çay sigara muhabbet vardı gittim çocuklarla oturdum bende :) öküzün aklına karpuz kabuğu sokmaya gerek yok dimibugün gündüz ablamdan bikaç nefes kaçırdım da başım döndü. ihtiyaçtan değil alışkanlıktan biliyor musun? beynim istedi yani
Çok mutsuzum ve mutsuz oldukça kendini daha çok yemeğe veren benden nefret ediyorum!Zayıflamak istiyorum, bir anda 8 kg aldım 1,5 ay falan oldu Acil vermeliyim