Kızlar internetten plates malzemeleri sipariş eden varmi?
Evet sagol :) daha da giderdi de hic spor yapamadım belim tutulduydu tam başlıcam belim tekrar sıkıntı çıkardı . inşallah tam iyileşirde spora devam ederin :/
Cok sagol canımEvet iyilesene kadar bekle bir sakatlık çıkmasın . Geçmiş olsun
herkese merhaba. iki gündür süper gidiyordum. menü paylaşacak kadar düzenli değildim ama yanlış şeyler yemiyodum ve eliptik bisikletle sporumu da yapıyordum. ta ki bu akşam görümcem pastayla çıkıp gelene kadariki parmak kalınlığında bir dilim pasta ve 2 tane kuru pasta yedim. pişmanım yahu akşam akşam pasta mı yenirmiş öyle bir şiştim ki nefes alamıyorum. ah bu vücudumun bi dili olsa
chillciğim acaba diyorum her gün aynı süre ve yoğunlukta yapılan sporu rutini kabul eden vücudumuz artık spordan saymayan vücudumuz her gün bi miktar aynı tatlıyı yediğimizde heaa bu bişey değil ya yaktım gitti der mi
hurmayı bi ara çok yedim de sanırım bıktım biraz ara verdim. elma için şunu denemek niyetindeyim. elmalı turta yaparız ya elmayı rendeleyip şeker tarçın ve cevizle pişirilir .. ben bunu tatlandırıcıyla bi denesem diyorum bakalım sonuç ne olacak. birde insta da diyetisyenlerin atıştırmalıklarına bakmak lazım tarif ve kalori bilgisiyle.
ben kendimi tanıyamıyorum. bi hızlıca veriyorum bi hızlıca alıyorum. sanırım hepsi kilo değil ama sıkıldım böyle olunca emeğimin sonucunu göremediğim için motivasyonum düşüyor
Ya senin bu konulara yaklaşımın beni çok gulduruyor :) hep torpil bekliyorsun vücudundan :)
Keşke dediğin gibi olsa ama bir ara her gün nutella yiyordum sonuç koca bir gobekten ibaret oldu. vücudum bana bir kıyak yapmadı onu depolarken .
Şunu biliyorum ki tatlıların enerjisini hemen harekete gecirirsek sorun olmaz . bisiklete geçmeden önce tatlı saati yapabilirsin . ama unutma sadece tatliyi yakarsin yani sabit kalırsın ama tatliyi yemeden bisiklete geçersen göbeği baseni vs yakarsin .
Bisiklet bisiklet dedim anladın sen neyden bahsettigimi :)
BU arada tatlandirilardan uzak dur konuşmuştuk bunu .
Tatlı yapmak için mi istiyorsun ben sana kızım için kullandığım ev usulü tatlandırıcılari anlatmıştım sanki .
Elma suyu ile bir çok şeyi tatlandirabilirsin . elma suyu ile recel yaptım ben kızıma sıfır şeker . ve yesen içinde şeker yok dediğim de inanmazsın.
hııı beklerim tabi ben temiz ve kaliteli beslenmeye çalışıyorum ficudum içün, o da bi kıyak yapsın nolmuş :)
ya bu aç-tok spor olaylarında o kadar çok fikir var ki. herkes başka bişey savunmuş bir de güzel açıklamışlar çok mantıklı. hani aç spor yapma diyende mantıklı, tok yapılmaz diyen de mantıklı. hiç yapmayalım bize uyar
bisikleti şöyle değerlendiriyorum tatlım, hemen her gece tepesindeyim. hala istediğim sürelere ulaşamadım ama gün geçtikçe dayanıklılığım artıyor ki süre de uzadı epey. bunun dışında sabah kahvaltıdan sonra 1 saat falan geçtiğinde yapmaya çalışıyorum evdeysem tabi. bugün sabah yaptım gece yapmayayım demiyorum. en az 1 saat yapabilecek kadar alıştığımda sadece sabah yada akşam yaparım ama şuan nefsimi yendiğim her fırsatta çıkıyorum işte.
tatlandırıcı konusunu konuşmuştuk ama kuzucuk için neler kullandığını bilmiyordum. madem öyle tatlandırıcı koymadan deneyeyim bakalım. ender saraça gittiğim dönem sürekli hurma şurubu diyorlardı bi bakmak lazım ya diyeti zenginleştirmeyince sıkılıyor insan..
katı meyve sıkacağım yok canım. ablalarımdan gördüğüm kadarıyla genelde alınıyor ama kullanılmayıp kaldırılıyor boşa yer işgal etmesin diye almadım. ben direkt elma rendesiyle denerim canım çektiği vakit.Ben elma suyu ve hurmayi kullanıyorum şeker yerine .
Özellikle taze sıkılmış elma suyu müthiş tatlı yapıyor .
Elma suyu hazır olmamalı sen tatlı Elmayı sikmalisim ve beklemeden kullanmalisin.
Tasininca bende alabilirim bisikletten senden yorum alicam tabi. acele etmiyorum sen biraz daha kullan bakalım .
katı meyve sıkacağım yok canım. ablalarımdan gördüğüm kadarıyla genelde alınıyor ama kullanılmayıp kaldırılıyor boşa yer işgal etmesin diye almadım. ben direkt elma rendesiyle denerim canım çektiği vakit.
bisiklet şimdilik iyi gidiyor. 5dk ile başlamıştım 25 dk ya ulaştım nihayet. epey terletiyor. peşinden pilatesten bildiğim bikaç hareketi yapıyorum hazır bedenim ısınmışken. instagramda bi eliptik furyası var farkettin mi? benimde takip ettiğim bikaç kullanıcı spor olarak sadece eliptik yapıyorlar ve ciddi kilo vermiş hatunlar. ama tabi onlar 1 saat yapıyorlar ben henüz o kadar dayanamıyorum.
taşınma işi ne oldu hakkat? ev bulabildin mi? kış geldi iyice kuzucuğunla zor olacak tatlım
heehhe araştırmam mı yahu :) benim koca şimdi takipte. yaptım mı yapmadım mı diye kolluyo ama bana çaktırmadığını sanıyormuş. yapmayı bıraksam laf edecek ama ben bisikleti gözümün en çok gördüğü yere koydum yapmayınca vicdan azabı çekiyorum. daha güzeli spor yaptıktan sonra bişey yemek istediğimde ama şimdi yaptığın spor boşa mı gitsin yani o kadar ter boşa mı aktı diye kendimi durduruyorum :)Evet gördüm bir kişi daha bahsetmiş ama çok ihtimal vermemiştir tam o ara sen bisiklet alıyorum dedin . dedim eejanaika kesin arastirmistir alıyorsa işe yarar :)
Bir daire buldum canım hemde çok beğendim ama butcemizin ustundeydi kalan kısmı için çek teklif etti eşim bugün , karşı taraf salı gününe kadar düşünecekmiş . ne varsa günlerce düşünecek ya evet dersin yada hayir. beklemedeyiz şimdi bakalım olursa oraya geçerim olmazsa aramaya devam .
heehhe araştırmam mı yahu :) benim koca şimdi takipte. yaptım mı yapmadım mı diye kolluyo ama bana çaktırmadığını sanıyormuş. yapmayı bıraksam laf edecek ama ben bisikleti gözümün en çok gördüğü yere koydum yapmayınca vicdan azabı çekiyorum. daha güzeli spor yaptıktan sonra bişey yemek istediğimde ama şimdi yaptığın spor boşa mı gitsin yani o kadar ter boşa mı aktı diye kendimi durduruyorum :)
canım bunun düşünmesi yoktur adam ya birinden haber bekliyor yada çekleri verip nakit alabilir mi diye yolunu arıyordur. hayırlı olsun inşallah gönlüne göre olur tatlım
Evett gelelim fasulyenin faydalarına ben üç gündür hiiçç kendimi takip edemiyorum sütüm azaldı oğlum yine rahatsızlandı ona şifa olsun diye süt olsun diye yiyorum ama çok yağlı yemiyorum sadece biraz porsiyonlarımı büyütüp bikaç kez tatlı atıştırmalık yedim.. bol su içmeye devam .. yarın tartılcam bakalım inşallah almamışımdır tekrardan yerimde saymaya razıyım.. biraz kontrollü olmam gerek yavas yavas vericem artık çünkü oğlumun emmesi çok önemli kış aylarındayız birde sütüm etkileniyo toparlıyamıyorum.. ayda iki 1-2 kilo versem benim için ideal en azından oğlum yaşına girsin o zaman daha baskın olurum..
Bu sabah 2 dilim peynir 5 zeytin 1 yumurta 1 kaşık bal tereyağ 2 dilim uzunlamasına tam buğday ekmeği
Ara 1 muz
İkinci ara yoğurtlu dereotu
Öğlen 1 kase çorba
Akşam 1 büyük çipura balığı bol salata
Ara 4 kestane..
Boğaz enfeksiyonu canım bu arada tahmin ettiğim gibi kilom sabit kalmış vermemişim bu hafta olsun tacas yavas artık..Geçmiş olsun evet bu dönemde sık sık emzirmek önemli . Grip mi oldu minik ?
ya bence çok değil, verdiğim paraya değil ama kullanmazsam işgal ettiği yere acırım. 350₺ civarı bişey verdik. bugün bi pilates dersi sordum reformer 10 saat 600 tl dediler. düşününce arada ciddi fark oluyor.Evet canım bizde birinden haber bekliyor diye düşünüyoruz çünkü biz eve baktığımız anda eve bakmak için telefon açan biri vardı bizim arkamizdan onlar baktı .
Çok para verdi heralde eşin o yüzden takip ediyor . ben alincada aynısı olur benimki, para verdik kullan da zayifla der :)
Ortada olmasi işe yarar gördükçe spor yapman gerektiğini hatırlatır . ve orda ki yorgunluk hissi seni abur cuburdan uzak tutar . devam et çok güzel sonuçlar alacaksın . kıyafetlerin büyük gelecek ve küçük bedenler için alışverişe çıkman gerekicek . ay ne güzel bir duygu bu yaaa
Boğaz enfeksiyonu canım bu arada tahmin ettiğim gibi kilom sabit kalmış vermemişim bu hafta olsun tacas yavas artık..