brokolinin tadını bile bilmem. haşlama dediğin tavuk mu? benim canım abur cubur istiyo bu ara.
brokolinin tadını bile bilmem. haşlama dediğin tavuk mu? benim canım abur cubur istiyo bu ara.
tamam. annemin dolabında görmüştüm gittiğimde bi haşlayayım denerim. ayrıca kendine haksızlık etme belki benim anlayışım kıttırTürkçem ne kötü ya :) haşlama derken brokoli haşlama :)
Bence tadını öğrenme vakti geldi alışverişe ilk çıktığında hemen bir brokoli al ve 6 dakika hasla ye . Dilersen üzerine sarımsak ve zeytinyağı hatta sarımsaklı yoğurt bile ekleyebilirsin .
tamam. annemin dolabında görmüştüm gittiğimde bi haşlayayım denerim. ayrıca kendine haksızlık etme belki benim anlayışım kıttır
hipp in bisküvisini ablam almıştı yiğenim diş çıkartırken eline veriyordu. taş gibi olduğu için o maksatla alınmasa da diş kaşıyıcı olmuştu
Benide aranıza alırmısınız doğum yaptım bir yaşında kızım var 64 kiloyum
Ben bugün kahvaltıda kepek ekmeği ne tost bir domates beş zeytin bide açık çay içtim
Peki teşekkür ederim dikkate alacağımGayet güzel .
Kepek ekmeği yerine buğday ekmeği çavdar ekmeği ya da tahilli ekmek tüketmeni tavsiye ederim canım
Boyumu yazmayı unutmuşum 1.64 boyundayim
Aynen aslında hepsini kızım doğduğunda verdim kendi kendine gitti ama sekiz aydan sonra sütüm azalınca kendimi yemeğe verdim 68 ı gördüm tartıda
İnşallah ya zaten ben öyle çok kızartma felan yiyen bi insan değilim bugün kızımın doğum günü var bugünde kendimi frenlersem çok iyi olacak hiç birşey yememem lazimGider daha o kilolar hiç merak etme . sana fayda saglamayacak şeyleri yememeye calış . kızartmalar gibi . .
tünaydınlar
kahvaltı omlet ve beyaz peynirden birer lokma, bikaç zeytin. gece mi diyim sabah mı uykumun bi yerinde mide ağrısıyla mutfağa girmiştimyine peynir vs yedim ama gece sonuçta. sanırım bu yüzden sabah aç değildim.
İnşallah ya zaten ben öyle çok kızartma felan yiyen bi insan değilim bugün kızımın doğum günü var bugünde kendimi frenlersem çok iyi olacak hiç birşey yememem lazim
Teşekkür ederim amin sanırım ben de kendime bi iki çatal izin vereceğimAa öyle mi ne güzel . iyi ki doğmuş Allah hayırlı uzun ömürler versin .
Ben aylarca pasta yememistim kızımın doğum gününde kendime izin verip bir buçuk dilim pasta yemistim :)
Teşekkür ederim amin sanırım ben de kendime bi iki çatal izin vereceğim