Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

Öğle yemeğinde tavuk sote yedim
Yanına 1 Kaşık haydari

Akşam yine yoğurt yemek istemedim
Kereviz salatası yaptım bir kase yedim ve tabi ki yine açım .
tatlım metabolizman yavaşlayacak böyle gidersen. yani otur pasta ye demiyorum ama yediğin şey zaten salata bari doyana kadar ye. yada yanına yoğurt ayran vs ekle. veya peynir ..

chiLL chiLL senin günlüğünü bu saatte yemi gördüm bende atladım geldim.seni yorumlarından tanıyorum ama görünce bi sevindim sebepsiz :)) ya beni de alır mısınız ama devam etme konusunda çok sabıkalıyım bennnn :KK43:( herşey yarım kalıyor hayatımda aslında çok bıktım bu durumdan .bu durum bile depresyona sokmaya yetiyor beniiiii :KK43:(((

Benim diyetisyenim öyle bir şey söylememısti .
8 9 dilim ekmek yersem kesinlikle kilo veremem .

Günde 2 dilim ekmek yiyorum . genelde kahvaltıda yiyorum ikisinide bazen kahvaltıda bir, öğle yemeğinde bir yiyorum .
Günaydın.. bu dediğim emziren anneler için gecerli ben diyetsyene gitmiyorum benm gibi emziren bi arkadaşm var o gidiyor ona demiş..

canım bugün safra kesesinden ameliyat olmam gerektiğini öğrendim. cerrahiye sevk edildim. cerrah midemden şüphelendi endoskopi istedi. oyun hamuru gibi ordan oraya gidiyorum karnımı mıncıklıyolar :KK34: bu arada farkına bile varmadan 1 kilo almıştım. acil eylem planım sonucu yeniden 89 um. bisikletimde geldi. artık önümde ameliyat varsa bile o güne kadar ne versem kar. düşünüyorum da safra kesem alınsa tartıda kaç gram eksilirim :KK70:

İlahi yani şu duruma bile espiri ile yapasabiliyorsun tebrik ederim :)

Benim de eşim yarın ameliyat olacak Çeneden .
Çok geçmiş olsun canım annemde aldırdı safrakesesini . Bazı gıdaları yiyemiyor onun dışında yasantisina bir etkisi yok .
İnşallah güzelce ameliyatıni olur şifa bulursun

Günaydın.. bu dediğim emziren anneler için gecerli ben diyetsyene gitmiyorum benm gibi emziren bi arkadaşm var o gidiyor ona demiş..

Bende emziriyorum canım.

Bence biraz azalt ekmeği . birebir sana da dememiş diyetisyen belki kulaktan kulağa bir yanlış anlaşılma da olmuş olabilir . ya da eksik bir bilgi de olabilir . başta 8 dilim ye tamam zamanla azalt da demiş olabilir .

chiLL chiLL senin günlüğünü bu saatte yemi gördüm bende atladım geldim.seni yorumlarından tanıyorum ama görünce bi sevindim sebepsiz :)) ya beni de alır mısınız ama devam etme konusunda çok sabıkalıyım bennnn :KK43:( herşey yarım kalıyor hayatımda aslında çok bıktım bu durumdan .bu durum bile depresyona sokmaya yetiyor beniiiii :KK43:(((

Hoşgeldin canım . tabi ki alırız burasi hepimizin :)
DEvam konusunda sıkıntı etme zaman zaman bizde kısa molalar veriyoruz .
Kararlı ol yeter .
Kısa hedefler belirle ve kendine söz geçir :)

tatlım metabolizman yavaşlayacak böyle gidersen. yani otur pasta ye demiyorum ama yediğin şey zaten salata bari doyana kadar ye. yada yanına yoğurt ayran vs ekle. veya peynir ..

Evet yanlış yapıyorum canım yine baş dönmelerim başladı . o yüzden bugün biraz daha doyurucu yemeye başladım .

Sabah kahvaltı bir dilim ekmek ile omlet bir kaç küçük domates .

Ara öğün muz ve 1 tam ceviz .

Az önce de bir haşlanmış patates yanına peynir zeytin bir kaşık bal ve salatalık yedim .

Akşam da yemek yiyeceğim .
Bana öğün azaltmak iyi gelmiyor onun yerine spora ağırlık vereceğim

İlahi yani şu duruma bile espiri ile yapasabiliyorsun tebrik ederim :)

Benim de eşim yarın ameliyat olacak Çeneden .
Çok geçmiş olsun canım annemde aldırdı safrakesesini . Bazı gıdaları yiyemiyor onun dışında yasantisina bir etkisi yok .
İnşallah güzelce ameliyatıni olur şifa bulursun

ne yapayım kuzucuğum allah beterinden korusun o kadar yoruldum ki hastalık doktor vs şakaya vurmasam depresyonun dibini görürüm. her zaman başaramasam da sorunlara böyle yaklaşmak istiyorum.

size de geçmiş olsun tatlım. çenesinde ne var önemli bişey değildir inşallah

Evet yanlış yapıyorum canım yine baş dönmelerim başladı . o yüzden bugün biraz daha doyurucu yemeye başladım .

Sabah kahvaltı bir dilim ekmek ile omlet bir kaç küçük domates .

Ara öğün muz ve 1 tam ceviz .

Az önce de bir haşlanmış patates yanına peynir zeytin bir kaşık bal ve salatalık yedim .

Akşam da yemek yiyeceğim .
Bana öğün azaltmak iyi gelmiyor onun yerine spora ağırlık vereceğim

diyetisyenlerle geçirdiğim günlerden öğrendiğim bişey varsa o da listem ne kadar dolu ama kalorisi azsa o kadar kilo veriliyor. bende eliptikle başladım ama pert oldum

ne yapayım kuzucuğum allah beterinden korusun o kadar yoruldum ki hastalık doktor vs şakaya vurmasam depresyonun dibini görürüm. her zaman başaramasam da sorunlara böyle yaklaşmak istiyorum.

size de geçmiş olsun tatlım. çenesinde ne var önemli bişey değildir inşallah

Dişi curumustu kötü bir dişçi sayesinde iyice kötü oldu . Şimdiki dişçi de ameliyatla onu çekip yerine bir şey takacakmis ceneden. Eşim böyle şeyleri duyunca geriliyor dişçi ye anlatma ne yapacağını demiş inan bende çok bilmiyorum Adama teslim gidiyoruz .

Çok güzel bir yaklaşım bu aslında doğru yapıyorsun . Ameliyat ne zaman olacaksın zaten çok yorgundun üstüne gelmesi kötü olmuş bedenin yorgun

diyetisyenlerle geçirdiğim günlerden öğrendiğim bişey varsa o da listem ne kadar dolu ama kalorisi azsa o kadar kilo veriliyor. bende eliptikle başladım ama pert oldum

Hadi ya o kadar yoruyor mu merak ediyorum aslında nasıl sonuç veriyor

Dişi curumustu kötü bir dişçi sayesinde iyice kötü oldu . Şimdiki dişçi de ameliyatla onu çekip yerine bir şey takacakmis ceneden. Eşim böyle şeyleri duyunca geriliyor dişçi ye anlatma ne yapacağını demiş inan bende çok bilmiyorum Adama teslim gidiyoruz .

Çok güzel bir yaklaşım bu aslında doğru yapıyorsun . Ameliyat ne zaman olacaksın zaten çok yorgundun üstüne gelmesi kötü olmuş bedenin yorgun
canım allah şifa versin. bende gözlük kullanan dişçileri tercih etmiyorum yansıma oluyor illa ki :)

bazen ne kadar istesem de yapamıyorum. allah var gam yok oysa ki. çooook dönüm noktalarım oldu hayatımda sonradan allah korumuş dediğim. ama işte insanız bazen olanda hayır olduğunu unutuyorum bende. ameliyattan önce endoskopim var yarın sabah. sıkıntı mideden kaynaklanıyorsa ameliyat kararı bana bırakılacak. safra kesesindeki taş ağrı yapmadığı sürece ellemiyoruz ama senin önünde hamilelik vs olacak alalım dersen alırız dedi doktor. yada endoskopi sonucu ağrılarım saframdan kaynaklanıyorsa yine ameliyat olmam gerekecek. geçen gün eniştem roman gibi oldu hayatınız göze mi geldiniz dedi bi düşündüm de adam haklı. bi sezonluk dizi malzemesini biz 1 aydır yaşıyoruz

Hadi ya o kadar yoruyor mu merak ediyorum aslında nasıl sonuç veriyor
dün 5dk yapmıştım bacaklarım çok yoruldu. kas ağrısı olmasın diye zorlamadım. bugün yaklaşık 10 dk yaptım ama son dakikalarda saat beynimde tik tak yapıyordu. bıraktıktan sonra da epey bi terledim zorladığı kesin. duşumu aldım çay içiyorum gelsene :KK66:

dün 5dk yapmıştım bacaklarım çok yoruldu. kas ağrısı olmasın diye zorlamadım. bugün yaklaşık 10 dk yaptım ama son dakikalarda saat beynimde tik tak yapıyordu. bıraktıktan sonra da epey bi terledim zorladığı kesin. duşumu aldım çay içiyorum gelsene :KK66:

Keşke . seninle şöyle epey bir dertlesirdik . Bu aralar eminim ki ikimizinde birileri ile paylaşmaya gerek duyduğu çok şey var . dökmek istediğimiz dertler , içimizden bi anlık bile olsa atmak istediğimiz sıkıntılar . .

EVET hayatın çok hareketli geçiyor . kosturmaca hiç bitmiyor . sürekli bir şeylerle basetmeye çalışmak zorunda kalıyorsun .
Nazara inanırım . Bunun önüne geçmek için duami okumak gerekiyor , dua oku . kurşun mu dokturmek gerekiyor , kurşun döktür. ama bir şeyler yap .

Ben bu aralar çok dualar okuyorum . internetten açıyorum sırayla ve sayfalarca dualar okuyorum . mucizeler olmadı henüz ama beni duyan bir Yaratıcı'nın olduğunu biliyorum ve onun kontrolünde olduğumu bir kez daha hissediyorum .
Üzülüyorum biliyor , ama en uç noktaya geldiğim de bunu durduracak bana yardım edecek . Buna inanıyorum . sende inan

Son düzenleme:
gecenin en karanlık anı sabaha en yakın an aynı zamanda. duayla sabırla bekleyelim canım gecenin sahibi olan allah elbet bizede hayırlı kapılar açacaktır.

kim bilir belki bir gün, güzel güneşli bir günde sıcacık çayımızı kahvemizi denize karşı yudumlarız :KK66:

gecenin en karanlık anı sabaha en yakın an aynı zamanda. duayla sabırla bekleyelim canım gecenin sahibi olan allah elbet bizede hayırlı kapılar açacaktır.

kim bilir belki bir gün, güzel güneşli bir günde sıcacık çayımızı kahvemizi denize karşı yudumlarız :KK66:

Ne iyi olur :)

Bu sabah hiç istahim yoktu 1 dilim tahilli ekmek üzerine krem peynir sürdüm yarısını yedim .

Öğlen yemeğini düzgünce yiyeceğim

X