- 28 Mart 2014
- 2.883
- 2.361
hoşgeldin canım. ekmeği çok yediğini farkettim de onun yerine yine karbonhidrat ama daha faydalı şeyler denesen diye düşündümdereotu pek sevmemde buşekil anca yiyorum o da süt yapar diye.. tadı güzel oluyo yinede..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım. ekmeği çok yediğini farkettim de onun yerine yine karbonhidrat ama daha faydalı şeyler denesen diye düşündümdereotu pek sevmemde buşekil anca yiyorum o da süt yapar diye.. tadı güzel oluyo yinede..
tatlım metabolizman yavaşlayacak böyle gidersen. yani otur pasta ye demiyorum ama yediğin şey zaten salata bari doyana kadar ye. yada yanına yoğurt ayran vs ekle. veya peynir ..Öğle yemeğinde tavuk sote yedim
Yanına 1 Kaşık haydari
Akşam yine yoğurt yemek istemedim
Kereviz salatası yaptım bir kase yedim ve tabi ki yine açım .
Günaydın.. bu dediğim emziren anneler için gecerli ben diyetsyene gitmiyorum benm gibi emziren bi arkadaşm var o gidiyor ona demiş..Benim diyetisyenim öyle bir şey söylememısti .
8 9 dilim ekmek yersem kesinlikle kilo veremem .
Günde 2 dilim ekmek yiyorum . genelde kahvaltıda yiyorum ikisinide bazen kahvaltıda bir, öğle yemeğinde bir yiyorum .
Ekmeği azaltayım o haldehoşgeldin canım. ekmeği çok yediğini farkettim de onun yerine yine karbonhidrat ama daha faydalı şeyler denesen diye düşündüm
canım bugün safra kesesinden ameliyat olmam gerektiğini öğrendim. cerrahiye sevk edildim. cerrah midemden şüphelendi endoskopi istedi. oyun hamuru gibi ordan oraya gidiyorum karnımı mıncıklıyolar bu arada farkına bile varmadan 1 kilo almıştım. acil eylem planım sonucu yeniden 89 um. bisikletimde geldi. artık önümde ameliyat varsa bile o güne kadar ne versem kar. düşünüyorum da safra kesem alınsa tartıda kaç gram eksilirim
Günaydın.. bu dediğim emziren anneler için gecerli ben diyetsyene gitmiyorum benm gibi emziren bi arkadaşm var o gidiyor ona demiş..
chiLL senin günlüğünü bu saatte yemi gördüm bende atladım geldim.seni yorumlarından tanıyorum ama görünce bi sevindim sebepsiz :)) ya beni de alır mısınız ama devam etme konusunda çok sabıkalıyım bennnn ( herşey yarım kalıyor hayatımda aslında çok bıktım bu durumdan .bu durum bile depresyona sokmaya yetiyor beniiiii (((
tatlım metabolizman yavaşlayacak böyle gidersen. yani otur pasta ye demiyorum ama yediğin şey zaten salata bari doyana kadar ye. yada yanına yoğurt ayran vs ekle. veya peynir ..
İlahi yani şu duruma bile espiri ile yapasabiliyorsun tebrik ederim :)
Benim de eşim yarın ameliyat olacak Çeneden .
Çok geçmiş olsun canım annemde aldırdı safrakesesini . Bazı gıdaları yiyemiyor onun dışında yasantisina bir etkisi yok .
İnşallah güzelce ameliyatıni olur şifa bulursun
Evet yanlış yapıyorum canım yine baş dönmelerim başladı . o yüzden bugün biraz daha doyurucu yemeye başladım .
Sabah kahvaltı bir dilim ekmek ile omlet bir kaç küçük domates .
Ara öğün muz ve 1 tam ceviz .
Az önce de bir haşlanmış patates yanına peynir zeytin bir kaşık bal ve salatalık yedim .
Akşam da yemek yiyeceğim .
Bana öğün azaltmak iyi gelmiyor onun yerine spora ağırlık vereceğim
ne yapayım kuzucuğum allah beterinden korusun o kadar yoruldum ki hastalık doktor vs şakaya vurmasam depresyonun dibini görürüm. her zaman başaramasam da sorunlara böyle yaklaşmak istiyorum.
size de geçmiş olsun tatlım. çenesinde ne var önemli bişey değildir inşallah
diyetisyenlerle geçirdiğim günlerden öğrendiğim bişey varsa o da listem ne kadar dolu ama kalorisi azsa o kadar kilo veriliyor. bende eliptikle başladım ama pert oldum
canım allah şifa versin. bende gözlük kullanan dişçileri tercih etmiyorum yansıma oluyor illa ki :)Dişi curumustu kötü bir dişçi sayesinde iyice kötü oldu . Şimdiki dişçi de ameliyatla onu çekip yerine bir şey takacakmis ceneden. Eşim böyle şeyleri duyunca geriliyor dişçi ye anlatma ne yapacağını demiş inan bende çok bilmiyorum Adama teslim gidiyoruz .
Çok güzel bir yaklaşım bu aslında doğru yapıyorsun . Ameliyat ne zaman olacaksın zaten çok yorgundun üstüne gelmesi kötü olmuş bedenin yorgun
dün 5dk yapmıştım bacaklarım çok yoruldu. kas ağrısı olmasın diye zorlamadım. bugün yaklaşık 10 dk yaptım ama son dakikalarda saat beynimde tik tak yapıyordu. bıraktıktan sonra da epey bi terledim zorladığı kesin. duşumu aldım çay içiyorum gelseneHadi ya o kadar yoruyor mu merak ediyorum aslında nasıl sonuç veriyor
dün 5dk yapmıştım bacaklarım çok yoruldu. kas ağrısı olmasın diye zorlamadım. bugün yaklaşık 10 dk yaptım ama son dakikalarda saat beynimde tik tak yapıyordu. bıraktıktan sonra da epey bi terledim zorladığı kesin. duşumu aldım çay içiyorum gelsene
gecenin en karanlık anı sabaha en yakın an aynı zamanda. duayla sabırla bekleyelim canım gecenin sahibi olan allah elbet bizede hayırlı kapılar açacaktır.
kim bilir belki bir gün, güzel güneşli bir günde sıcacık çayımızı kahvemizi denize karşı yudumlarız