Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

Adı ney o ilacın . :)

Ben bugun kahvaltı etmedim öğlen bir parça çiğ börek yedim
Ve iki dilim pasta
Aksam bir kase yoğurt :KK23:
safe slimmer canım. öğle ve akşam yemeğinden yarım saat önce 3 kapsül içiliyormuş ama lif içeriği çok yüksek olduğu için midemden dolayı cesaret edemeyip 2 tane içtim. bende mi böyle etki etti bilmiyorum ama ilaçtan yarım saat önce canım bişey yemek istemedi. sırf sonradan acıkırsam ilacın yağ ve şekeri tutma etkisi azalmış olur diye yedim yemeğimi.

sen bugün öğlen ne sağlam yemişsin :KK66: yarın protein ağırlıklı beslenirsen telafi edersin belki. akşam sadece yoğurtla nasıl dayanıyorsun?

safe slimmer canım. öğle ve akşam yemeğinden yarım saat önce 3 kapsül içiliyormuş ama lif içeriği çok yüksek olduğu için midemden dolayı cesaret edemeyip 2 tane içtim. bende mi böyle etki etti bilmiyorum ama ilaçtan yarım saat önce canım bişey yemek istemedi. sırf sonradan acıkırsam ilacın yağ ve şekeri tutma etkisi azalmış olur diye yedim yemeğimi.

sen bugün öğlen ne sağlam yemişsin :KK66: yarın protein ağırlıklı beslenirsen telafi edersin belki. akşam sadece yoğurtla nasıl dayanıyorsun?

Canim ama ilacı iyice araştır bak tehlikeli olabiliyor bu tip ilaçlar .

Dün öğlen çok kaloriliydi o yüzden akşam yoğurt yedim .
Yogurdun içine senin yaptığın gibi biraz yulaf ezmesi attım çok az da Zerdeçal döktüm . aslında dayanamıyorum aç yatıyorum
Çünku 78.4 olmuşum :KK1:

Kahvalti da 1 dilim ekmege krem peynir sürdüm

Öğlen az Kekikli tavuk az makarna ve biraz da yeşillik yedim .

Bu aksam yine yoğurtla gecırmeyı düşünüyorum :KK43:

afiyet olsun canım. sadece yoğurt yeme yanında salata da yiyebilirsin veya varsa sebze yemeği. veya haşlanmış yumurta et türevleri. saf protein olsun yeter. hem daha tok tutar.

mutlu pazarlar :KK200:

afiyet olsun canım. sadece yoğurt yeme yanında salata da yiyebilirsin veya varsa sebze yemeği. veya haşlanmış yumurta et türevleri. saf protein olsun yeter. hem daha tok tutar.

mutlu pazarlar :KK200:

Yemek yapmıyorum bu aralar .

Yoğurt yedim tutmadı zaten beni . 1 salatalık 1 de haşlanmış havuç yedim .

Kızlar motivasyona ihtiyacım var yarın diyetebaşlama günü malüm pazartesi bende yarın annemle diyete başlıyorum.. 25 yaşındayım 7 aylık oğlum var emziriyorum diyet listesi aldm arkadaşımdan oda emziriyor.. skandal bişekilde kilo aldım gebelikte 70 kiloyla hamile kaldım 102 kiloyla doğum yaptım şuana kadar bişey yapmadım ama 83 kiloya düştüm bu zamana kadar ama gerisiyapıştı kaldı boyum 1.70 eşim belli etmesede rahatsz kilolarımdan anlıyorum.. neyse artık kafaya taktım zayflycam bu son diyet başlangıcı oğlum emiyor bol bol dere otu su içerek birde bulgur tüketerek sütümü kontrol altnda tutarım diye düşünüyorum.. hedef 68.. hadi bismillah

Kızlar motivasyona ihtiyacım var yarın diyetebaşlama günü malüm pazartesi bende yarın annemle diyete başlıyorum.. 25 yaşındayım 7 aylık oğlum var emziriyorum diyet listesi aldm arkadaşımdan oda emziriyor.. skandal bişekilde kilo aldım gebelikte 70 kiloyla hamile kaldım 102 kiloyla doğum yaptım şuana kadar bişey yapmadım ama 83 kiloya düştüm bu zamana kadar ama gerisiyapıştı kaldı boyum 1.70 eşim belli etmesede rahatsz kilolarımdan anlıyorum.. neyse artık kafaya taktım zayflycam bu son diyet başlangıcı oğlum emiyor bol bol dere otu su içerek birde bulgur tüketerek sütümü kontrol altnda tutarım diye düşünüyorum.. hedef 68.. hadi bismillah

Canim sen emzirdigin için kilo verirsin zaten bu kadar canını sıkma . ama kendini de iyice serbest bırakma tabi .

Bende 100 kilo ile gittim doğuma kızım 1 yaşında suan 78 kiloyum .

Ye ama tehlikeli şeyleri yeme . sana fayda sağlayacak olanları ye .

İstersen yediklerini de buraya yaz bu seni kontrol altında hissettirir .

Pazartesi günleri tartiya çık Paylaş bizimle . not alır kıyaslama yaparız .

Sen eşinden önce kendin icin kararlı ol ve kendine inan . kilo verebilirsin . Bunu gerçekten iste yeter . .

Canim sen emzirdigin için kilo verirsin zaten bu kadar canını sıkma . ama kendini de iyice serbest bırakma tabi .

Bende 100 kilo ile gittim doğuma kızım 1 yaşında suan 78 kiloyum .

Ye ama tehlikeli şeyleri yeme . sana fayda sağlayacak olanları ye .

İstersen yediklerini de buraya yaz bu seni kontrol altında hissettirir .

Pazartesi günleri tartiya çık Paylaş bizimle . not alır kıyaslama yaparız .

Sen eşinden önce kendin icin kararlı ol ve kendine inan . kilo verebilirsin . Bunu gerçekten iste yeter . .
Canm tartımın pili bitti ya migrosta yoktu baktım bugün nerden bulabilirim.. yinede yarın bişekilde tartlcam her pazartesi tartılamasamda.. yarın diyet listemi yazarım gün içindede yedklerimi yazarım ayrıca sütüme bakıp ona göre ipte atlamayı düşünüyorum inşallah sütüm azalmazsa tabi.. o kadar güzel elbiselerim varki hiçbirine sığamıyorum kendime alışverişte yapasım gelmiyor aynalara küsüm biran önce toparlanmam gerek. Başarıcam inşallah sizinle

Canm tartımın pili bitti ya migrosta yoktu baktım bugün nerden bulabilirim.. yinede yarın bişekilde tartlcam her pazartesi tartılamasamda.. yarın diyet listemi yazarım gün içindede yedklerimi yazarım ayrıca sütüme bakıp ona göre ipte atlamayı düşünüyorum inşallah sütüm azalmazsa tabi.. o kadar güzel elbiselerim varki hiçbirine sığamıyorum kendime alışverişte yapasım gelmiyor aynalara küsüm biran önce toparlanmam gerek. Başarıcam inşallah sizinle

Bu geçici bir dönem . vereceksin kiloları giyeceksin güzel elbiselerini alacaksın oğlunu kucağına bol bol fotoğraf cekileceksin . daha sağlıklı ve daha güzel olacaksın
HEPSİ iradeye bakıyor işte .
Basarabilirsin ben inanıyorum sana

Bu geçici bir dönem . vereceksin kiloları giyeceksin güzel elbiselerini alacaksın oğlunu kucağına bol bol fotoğraf cekileceksin . daha sağlıklı ve daha güzel olacaksın
HEPSİ iradeye bakıyor işte .
Basarabilirsin ben inanıyorum sana
Hadi bakalım inşallah.. bugün tartıldım 82.850 gr geldim.. kahvaltıda 2 dilim ekmek kibrit kutusu peynir domates yeşillik 2 ceviz yedim açık çay içtim.. öğlen ara öğün de ya yoğurt yada elma yiycem bakalım..

Hadi bakalım inşallah.. bugün tartıldım 82.850 gr geldim.. kahvaltıda 2 dilim ekmek kibrit kutusu peynir domates yeşillik 2 ceviz yedim açık çay içtim.. öğlen ara öğün de ya yoğurt yada elma yiycem bakalım..

Gayet iyi bir başlangıç olmuş . .

Kahvalti da domatesli yumurta 2 dilim tahilli ekmek

Ara öğün 1 bardak süt 2 adet ceviz 1 adet hurma

Ara öğün de küçük kasede dereotlu salatalıklı yoğurt yendi.. saat 15.00 te öğle yemeği 4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye bir büyük kase salata 3 dilim tahıllı ekmek yenecek.. aralarda bol su içiyorum..

Ara öğün de küçük kasede dereotlu salatalıklı yoğurt yendi.. saat 15.00 te öğle yemeği 4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye bir büyük kase salata 3 dilim tahıllı ekmek yenecek.. aralarda bol su içiyorum..

Dereotu salatalık ve yoğurt güzel oluyor mu ?

Öğle yemeğinde tavuk sote yedim
Yanına 1 Kaşık haydari

Akşam yine yoğurt yemek istemedim
Kereviz salatası yaptım bir kase yedim ve tabi ki yine açım .

Öğle yemeğinde tavuk sote yedim
Yanına 1 Kaşık haydari

Akşam yine yoğurt yemek istemedim
Kereviz salatası yaptım bir kase yedim ve tabi ki yine açım .
Hiç ekmek yemiyor musun peki.. aslnda bana kalsa ekmek bir dilim yerdim ama diyetisyen emziren anne en az 8-9 dilim yemeli demiş..

Hiç ekmek yemiyor musun peki.. aslnda bana kalsa ekmek bir dilim yerdim ama diyetisyen emziren anne en az 8-9 dilim yemeli demiş..

Benim diyetisyenim öyle bir şey söylememısti .
8 9 dilim ekmek yersem kesinlikle kilo veremem .

Günde 2 dilim ekmek yiyorum . genelde kahvaltıda yiyorum ikisinide bazen kahvaltıda bir, öğle yemeğinde bir yiyorum .

eejanaika eejanaika canım sen ne yaptın ne alemdesin ?
canım bugün safra kesesinden ameliyat olmam gerektiğini öğrendim. cerrahiye sevk edildim. cerrah midemden şüphelendi endoskopi istedi. oyun hamuru gibi ordan oraya gidiyorum karnımı mıncıklıyolar :KK34: bu arada farkına bile varmadan 1 kilo almıştım. acil eylem planım sonucu yeniden 89 um. bisikletimde geldi. artık önümde ameliyat varsa bile o güne kadar ne versem kar. düşünüyorum da safra kesem alınsa tartıda kaç gram eksilirim :KK70:

X