Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

neyse şimdi sen ve ben aktifiz biz yazalım bari , benim menüme yorum yap bende senin bi yandanda tanışalım
kuzum ben arada kızlara uğruyorum yoksa menü yazmıyorum buraya:)
chiLL chiLL ayy geçmiş olsun canım kötü olmuş
eejanaika eejanaika canım geçmiş olsun annene allah şifa versin
kızlar kısa sürede eski tempoya dönersiniz umarım bende yeni bişeye başladım soda limon yoğurt ayran yapıp içiyorum göbeği eritiyormuş güya bakalım nasıl olacak:)

kızlar kısa sürede eski tempoya dönersiniz umarım bende yeni bişeye başladım soda limon yoğurt ayran yapıp içiyorum göbeği eritiyormuş güya bakalım nasıl olacak:)
Ben bu şartlar altında diyet ve spor yapamam roxen kusura bakma :KK70:

Canim o gerçekten etkili ama benim midemi mafediyor . yapabiliyorsan yap

Canim o gerçekten etkili ama benim midemi mafediyor . yapabiliyorsan yap
canım işte bugün 6. gün ilk gün ölçüm aldım göbek bölgesini 1 hafta sonucu ölçecem bakalım etkisini gösterecekmi , bende 2-3 yudumda kafama dikiyorum inanki

canım işte bugün 6. gün ilk gün ölçüm aldım göbek bölgesini 1 hafta sonucu ölçecem bakalım etkisini gösterecekmi , bende 2-3 yudumda kafama dikiyorum inanki

Pulbiberli kür de işe yarıyor olmazsa onu denersin ikiside aynı etki . ben emzirdigim için yapamıyorum kızıma pisik yapıyor hemen .

Sonucu yaz mutlaka . .

kızlar merhaba. roxen teşekkür ederim canım. bu ara girmemle çıkmam bir oluyor. kendi tempoma yetişemiyorum ama nasıl olduğunu anlamadığım bi şekilde aynı gün iki evin sorumluluğu doktorlar vs bi dolu iş hallediyorum maşallah bana :KK66:

instagramda ece diye bir bayan var, 40 kilo vermiş. chillciğim bilir spor için bayanlara özel bi yer aradım fakat bulamadım. nihayet ece'den etkilenişimin de etkisiyle gittim eliptik bisiklet aldım. selesiz olanını seçtim umarım pişman olmam. bende durumlar böyle :KK68:

kızlar merhaba. roxen teşekkür ederim canım. bu ara girmemle çıkmam bir oluyor. kendi tempoma yetişemiyorum ama nasıl olduğunu anlamadığım bi şekilde aynı gün iki evin sorumluluğu doktorlar vs bi dolu iş hallediyorum maşallah bana :KK66:

instagramda ece diye bir bayan var, 40 kilo vermiş. chillciğim bilir spor için bayanlara özel bi yer aradım fakat bulamadım. nihayet ece'den etkilenişimin de etkisiyle gittim eliptik bisiklet aldım. selesiz olanını seçtim umarım pişman olmam. bende durumlar böyle :KK68:
en sevdiğim spor aleti eliptik bisiklet eminim etkisini görecek ve memnun kalacaksın canım:p

Sen supersin çünkü üstün başarılı ev hanımı :)

Bende mi alsam acaba senden etkilenip :KK70:

Kahvalti
peynirli omlet yanına
2 adet Chery domates
2 tam ceviz
1.5 dilim tahilli ekmek

Öğlen yine bir kase yayla çorba

Acikmaya başladım ama henüz ne yiyecegime karar vermedim

Kahvalti
peynirli omlet yanına
2 adet Chery domates
2 tam ceviz
1.5 dilim tahilli ekmek

Öğlen yine bir kase yayla çorba

Acikmaya başladım ama henüz ne yiyecegime karar vermedim
canım sen ara öğün yapıyor musun? ara öğünle ilgili o kadar çok birbirinden farklı görüş var ki. ben acıktıkça yiyorum ama yıllardır her diyette ara öğün yaptığım için şimdi sanki yanlış yapıyormuşum gibi hissediyorum.

sen kullandın demek. dikkat etmem gereken bişey var mı? mesela ilk başladığımda kaç dakikayla başlayayım?
evet canım spor salonunda kullanıyordum sürekli 15 dk ile başladım 30 dk ya çıkardım hız olarak 13 km/s yapıyordum başta ama sonradan 20 km/s yapıyordum :KK76:

canım sen ara öğün yapıyor musun? ara öğünle ilgili o kadar çok birbirinden farklı görüş var ki. ben acıktıkça yiyorum ama yıllardır her diyette ara öğün yaptığım için şimdi sanki yanlış yapıyormuşum gibi hissediyorum.

Canim ben ara öğün olarak gündüz kuruyemiş atistiriyorum hurma yiyorum
Aksam üzeri bazen sek quart yiyorum bazen de yoğurdu ara öğün yapıyorum . genellikle gündüz ara öğün yapıyorum sayısı karışıyor her zaman yazmıyorum

Aslında ara öğün bana iyi gelmiyor bende yedikçe yeme diye bir şey var :) ama emzirdigim için kuruyemise kendimi zorluyorum

kuruyemişlerde porsiyon kontrolü çok zor olduğu için ben yoğurda yulaf kepeği ve ceviz karıştırıyorum zamanım varsa. peki öğün ve ara öğünlerinin saati düzenli mi?

kuruyemişlerde porsiyon kontrolü çok zor olduğu için ben yoğurda yulaf kepeği ve ceviz karıştırıyorum zamanım varsa. peki öğün ve ara öğünlerinin saati düzenli mi?

Canim badem yersem 8 taneyi ceviz yersem 3 taneyi fındık yersem 6 taneyi gecmiyorum .

Sabahları ortalama 9 da kahvaltı ediyorum
Öğlen ortalama 1 de bi kase çorba içiyorum (tokken içiyorum)
4 de de bu ara ogunleri yiyorum bazen başka şeyler de olabiliyor
En gec 7 de akşam yemeği yiyorum bazen 5 de bile yediğim oluyor . erken yersem 8 9 gibi yoğurt yiyorum

Eger evdeysem bu saatler oynamiyor fakat dışarı ciktiysam kesin bir aksama oluyor

Omlet yapıyorum ya sabahları , onun içine 1 tatlı kaşığı yulaf atıyorum .

Bugün kahvaltımı domates peynir salatalık ile yaptım
Öğlen corbami icmedim bir dilim kek kısır ve bir adet sigara böreği yedim .
Akşam bir kase bulgur pilavı ve 2 kaşık yoğurt yedim

X