Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

evet aynı his canım beyne aynı sinyal gidiyor ama yiyeli de epey olmuş.
pazar günü eşin kıyak geçmez mi sana biraz uyusan?

Eşim baş edemiyor ki çocukla. Gerçekten çok huysuz benim kızım . Herkes anlamiyor onun dilinden :)

önemli olan eşin biliyor musun? herkes evladına öncelik verir ama ben bunu yanlış buluyorum. mesela bebeğin senle yatması bile yanlış. dost acı söyler canım böyle devam ederse eşinle arana soğukluk girer. kv yi çağırmayıp bakıcı ayarlasan? belki sabaha kadar değil ama gece geç saatlere kadar takılırsınız. güven dersen odaya ucuz bir kamera ve telefondan takip edebilirsin. illa vardır çevrende tanıdığın yada tanıdığının yengesi teyzesi vs. sende kuzuna uyku eğitimi vermeyi düşün neler yapabileceğini araştırmışsındır zaten yardımcı biri olsa bi dinlensen sende kararlılıkla başlarsın bence

Eşim baş edemiyor ki çocukla. Gerçekten çok huysuz benim kızım . Herkes anlamiyor onun dilinden :)
böyle durumlarda herkese aynı şeyi söylüyorum sana bişey olsa allah korusun kızına kim bakacak? babaya alışık değil, babane belli zaten.. demek istediğim say ki ameliyat oldun yada ağır bi grip geçiriyorsun bebeğe kim bakacak?

Ya sogukluk diyorsun ya haklısın. Böyle soguklukta değilse bile dengemiz çok şaştı. Eski ilişkimız ile çocuklu ilişkimız arasında dağlar var. Bu durum insan da hep içten içe panik yaratıyor. Acabalar uyanıyor. İlişkiye eskisi gibi inanmaz guvenmez oluyorsun.
Üstelik benim eşim aşırı yogun çalışıyor zaten pek gorusemiyoruz. Görüştüğümüz zamanlarda da engeller çıkınca sinir oluyor demese bile farkediyorum.
Yatagini ayirdim 8 aylıkken, 1 hafta dayanabildim sürekli uyanıyor meme için bana da eziyet ona da.
Memeyi azaltmaya çalışıyorum ama mümkün değil.
Bu eve geldiğimizde yine odasını ayirdim. Yine olmadı normalde 3 4 kere uyanıyor. Odayı ayirdim 6 kere falan uyandi en sonunda ben pes ettim çünkü Cildiriyorum yat kalk yat kalk. Onun besiginde yatarak alistirmaya bile calıştım yine aynı sürekli kalkıyor.
Aldım tekrar yatağa. Eşimle bu yüzden kavga ettik. Aslında kızına çok düşkün her zaman önce onu düşünür. Ama bu konu da o da bana çok kızıyor. O sonradan geldi o bize ayak uyduracak diyor. Desede öyle olmuyor işte.

Bakiciyi kabul etmez. Ancak uzun bir süre birlikte olacağız guvenecegiz ondan sonra bakiciya birakmaya karar verirse olur.

Bu konu da çok dertliyim sorma aşırı derece de bana bağlanıyor. Oyun gruplarına ver biraz ayrilsin senden diyor ama daha 13 buçuk aylik

Son düzenleme:
Çok haklısın. Zaten ameliyatim var erteliyorum hala . Daha doğrusu operasyon. Elimde sinir sıkışması var. Kim bakacak diyerek olmuyorum. Bilekteydi sorun doktor ameliyat dediğinde artık koluma kadar çıktı hala gitmiyorum yanlış yapıyorum farkındayım ama çözüm de uretemiyorum.

Son düzenleme:
Durmuyor yani gerçekten. Eşime bırakıp fon cektirmeye gittim geçen. Kuaför uzakta değil sitenin içinde.
Bir geldim ki daha anahtari sokmadan kapıdan kızımın ağlama sesleri yirtiniyor.
Düştü falan sandım. Kucağıma geldiği gibi sustu. Gozlerinden yaşlar burnundan sumukler akmis o derece Ağlamış yani

biliyorum çok yoruluyorsun biri olsa sende daha kararlı davranabileceksin. yakınınızda bildiğiniz güvendiğiniz birini bulabilirsen ilk etapta günde bikaç saat kızının alışması için gelir. sonrasında zaten bebeğin tepkisinden anlarsın ona nasıl davrandığını. görümcemin aynı yaşta kızı var. işe giderken bakıcı geliyor anne gelene kadar. bebeğin kadını gördüğünde verdiği tepkiden anlıyoruz bebek kadını seviyor demek ki kadın iyi davranıyor. zaten evde kamera var ayrıca senin durumunda sadece ihtiyacın olduğunda haftada belki bikaç gün bikaç saatlik bi bakım olacak. yani eşini de ikna edebilirsin kızınında ağlamadan durmasını sağlayabilirsin. evlilikte ilişkinin önemini bizzat test ettim tatlım bi dönem eşimde sorun vardı birlikte olamıyorduk o günlerde önce arkadaş sonra iki yabancı olduk aynı evin içinde. bekarken abartılıyor derdim ama değilmiş işte önemliymiş

canım annem yarın aynı ameliyatı olcak. o da öteledi epeyce. ama sanırım kalmayacakmış hastanede. annen bi süre yanında kalıp yardım ederse öteleme daha fazla. çok geçmiş olsun

aklıma bişey geldi bebeklerin gece fazla uyanmaması tok kalması için tahıllı mamalar veriyor doktorlar. hiç denedin mi? belki tok olursa çok uyanmaz..

Tabi ki önemli kesinlikle. Şuan biz arkadaş modundayiz. Geçen trileceyi erittim ama bakma sen, uzun bir aradan sonra oldu .
bi süre sonra da yabancı oluyorsun. Yani açık açık bu konu dile getirilmesede bu sebepten gerginlik çıkıyor evde.
uf püf yapıyor.
Valla canım bende durumu toparlamaya çalışıyorum ama çözüm bulamadım.
Annemin bir arkadaşı var eskiden çocuk bakıyordu. Geçen hafta onunla konuştum. Bakar misin demedim ama bakacak misin çocuk dedim istemiyorum artık çocuk bakmak sorumluluk kolay değil falan dedi. 2 yıl boyunca bir çocuğa bakmisti. Şimdi başka bir işte calisacakmis.
Aklımda bir o vardı. O da böyle olunca çıktı.
Bizim sitede bir kadın var aslında o 2 kişinin çocuğuna bakıyor evinde. Evi de kreş gibi yapmış. Ama kadın çok sert mizahli ve tabi ki çok tanımıyorum, o yüzden de ona cesaret edemiyorum. Zaten 3 çocuğa aynı anda nasıl bakacak o da kafama yatmiyor.
Bana hafta da bir iki gün gelip bakacak biri olsa süper olur.
Bir günü ev islerimi hallederim bir günü dışarda kendime vakit ayiririm.
Oyun gruplarini araştırdım 3 4 yerle konuştum az önce. Sabah 10 ve 12 arası oluyormuş sadece. Hafta da 3 gün.
Bilmiyorum ya çok kararsizim. Ama her şeyden önce benim gece emzirme işini çözmem lazım acil olarak. .

aklıma bişey geldi bebeklerin gece fazla uyanmaması tok kalması için tahıllı mamalar veriyor doktorlar. hiç denedin mi? belki tok olursa çok uyanmaz..

:) Muhallebi gibi bir mama var pirinç unlu. Çoğunlukla aksamlari onu veriyorum 3 ay falan oldu.
Aciktigi için de değil beni kontrol etmek için uyanıyor.
Ben yanında yatiyorsam memeyi ağzına alıp bir iki çekip uyuyor. Ama yanında degilsem ağlamaya başlıyor. Geliyorum yine susmuyor bu sefer uykusu açılıyor tekrar uyutmaya çalışıyorum.

canım annem yarın aynı ameliyatı olcak. o da öteledi epeyce. ama sanırım kalmayacakmış hastanede. annen bi süre yanında kalıp yardım ederse öteleme daha fazla. çok geçmiş olsun

Aa çok geçmiş olsun umarım biran önce iyileşir.
Hastanede kalinmiyor çok basitmis ama elini bir süre kullanamiyormussun.
Ağır kaldırmak yasakmis. Benim kızım hala kucağımda geziyor. Her zaman değil tabi ama bir şey onda hutsuzluk yaptirirsa direk kucak.

Başta yogun bakımda kaldı benim kızım sonra da cigerlwrindekk problemi hep takip ettik. O yüzden ben hep yanımdan ayirmadim. Gece yanımda yatsın bir şey olursa duyarım dedim yanıma alistirdim. Doktor 1 yaşına kadar takip demişti. Uyurken burnundan acı şu kusuyordu garip şeyler oluyordu bende o yüzden hep aman gözümden kacmasin dedim.
Aman 1 sene idare edeyim dedim. Sonra böyle olup baş edemeyecegimi düşünmedim. Aklıma gelmedi gelseydi de belki yine de böyle yapardım o an sadece onun sağlığında endişe ettim bana bağımlı olabilmesinden değil.
Şimdi de işin içinden çıkamadım

canım bende her çocuk gibi sana alıştığı için diye düşündüm ama kuzucuğun sebebi varmış. çok geçmiş olsun rabbim bi daha göstermesin inşallah. seni yalancı meme gibi kullanıyor aslında. bu annenin arkadaşıyla sadece akşamları bikaç saat için konuşsan kabul etmez mi? belki tüm gün sorumluluk istemez ama haftada bikaç gün akşamları gelse sende eşinle dışarı çıkıp gezebilsen biraz uzaklaşsanız yani.. diğer mesele için artık bi fikir bulursun canım mesele mühim işte herkesin bi sıkıntısı var. sen fırsat bulamıyorsun benim eşim isteksiz. bekarlar evlilerin her gece sabahladığını zannediyor evliler fırsat bulup yatağa giremiyor

ayrıca çok teşekkür ederim canım. 1 ay su değdirmeyeceksin demiş doktor. tabi ağır da kaldırmayacak. beni zor günler bekliyor canım.

Benim esim iflas etti evlendikten sonra çok sıkıntılar yaşadı 2 yıl boyunca ful isteksizdi. O dönemler geçti eşim normale döndü derken kızım dünyaya geldi :) başa sardik.
Dediğin gibi Bekarlar her gece aktivite var saniyor evde :)

Akşamları için konuşma fikri çok iyi aslında. Bir teklif edebilirim zaten kızıma çok yabancı da sayılmaz 15 20 günde bir denk geliyorlar. Birebir bi birliktelikleri oyunları olmadı ama en azından yabancı sayilmazlar. Kızı uyutup kacarim o geçsin tv izlesin isterse.. yeter ki evde biri olsun ..

Valla iyi akıl ettin. Sadece aksamlari çocuğu uyuttuktan sonra gelse bi kaç saat huysuzluk ettiğinde çağırır gelirim. Geldiği günlerde ücret belirler onu veririm.
Çok teşekkür ederim inşallah kabul eder ayda 2 akşam gelse o bile yeterrrrr

canım işe yararsa bende çok mutlu olurum sizin adınıza. sen kadınla konuş yalnız bırakmadan evvel haftada bi kaç gün misafir gibi gelsin sana kızınla oynasın vs sonrasında uyutmasan gitsen bile sorun çıkarmaz kuzucuk. yani inşallah

biz hala düzelemedik. tam alışcam araya bişey giriyor ve ara verdikten sonraki ilk seferde benim canım çok acıyor. çünkü hiç bikaç ay üstüste düzenli ilişki olmadı. olduğu zaman seyrek oluyor bide araya uzun zaman girince başa dönüyorum eşime de diyorum zaten sanki her seferinde ilk gecemizi yaşıyor gibi oluyorum

Evet haliyle herseyine sen kosturacaksin. Allah yardımcın olsun seninde
sağol tatlım. geldi mi herşey üstüste geliyor. bakalım kontrole gittiğimizde eşimde düzelme yoksa o da ameliyat olacak. artık ikisini aynı eve koyar bakarım napim.. ha sonrada benim ikinci tüp bebek serüvenim başlayacak. oh ne diyim allah dermansız dert vermesin

Kac yıllık evlisin bilmiyorum evlilikte böyle dönemler var bu dönemsel mi yoksa hep mi böyle eşinin tek problemi isteksizlik mi sen bu durumdan memnun musun bunları anlayamadım.

Ama şu bir gerçek ki evlilikte bir tarafın ritmi düşükse öteki taraf için herşey çok zor. Sınır stres baş ağrısı migren bu tip rahatsizliklar hemen yukseliveriyor.
Bazen karşı tarafa tabak çanak firlatasin geliyor.

Valla bu bir rahatsızlık değil huysa internetten araştır afrodizyak falan al. Böyle ömür geçmez bebekte olmaz. Sana yazık

Eşin de tam olarak ne sorun var canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…