teşekkür ederim canım. henüz tam takmadım genetik test sonucuna göre ciddi takılabilirim. inşallah dediğin gibi olur.Karnabahar graten
ve bir dilim tralice yedim
ama yaktım o tatlıyi eminim
teşekkür ederim canım. henüz tam takmadım genetik test sonucuna göre ciddi takılabilirim. inşallah dediğin gibi olur.
sen o triliçeyi nasıl yaktın onu bana bi de bakayım :) çokkkk severim ama tarifini okuduğumdan beri uzak durmaya çalışıyorum çokkkkk yağlı
wuuuuuu libili işler bunlarCanim ben anlatmiyim kocam evdeydi sen anla
Genetik test nedir ?
wuuuuuu libili işler bunlar
genetik test eşlerin dna analizi canım. kromozomlara bakılıyor. eğer bi sorun varsa oluşan embriyoda dna hasarı olduğu için bebek tutunamıyor rahime. sıkıntılı bi durum yani. merkezden haber bekliyorum 10 gün oldu artık bikaç güne belli olur sonucumuz.
bugün ailem bendeydi. yaptıklarımdan çok yemedim ama şuan gırtlağıma kadar dolu hissediyorum. yinede yarın dikkatli olmam gerekecek.
maalesef yok tatlım. bütün embriyolar analize gidiyor hasarsız embriyo aranıyor. böyle karışık maliyetli bi süreç.Farzedelim dna hasarı var, onun tedavisi var mı?
Sadece domates salatalık ile kahvaltımı yaptım bir dilim ekmek
yaninada ihlamur
maalesef yok tatlım. bütün embriyolar analize gidiyor hasarsız embriyo aranıyor. böyle karışık maliyetli bi süreç.
kahvaltını beğenmedim tatlım. en azından peynir yeseydin? emzirme dönemindesin kalsiyum ihtiyacın çok olur zaten
emzirirken yapmanı tavsiye etmem ama sen bilirsin canım.Canim benim yakın arkadaşım süt ve süt ürünlerini kesti. 10 gün de 2 kilo verdi.
Bende 1 hafta kesmeyi düşünüyorum. Kızıma yansimasin diye onun beslenmesinde ağırlık vericem.
Deneyeceğim yani bir olmazsa zorlamayacagim.
Tüp bebek tedavisi de maliyetli bir tedaviymis öyle duymuştum. Allah ödeme kolaylığı versin emekleri boşa çıkarmasın inşallah.
emzirirken yapmanı tavsiye etmem ama sen bilirsin canım.
evet ilk tedavi 10 bini buldu. allah tüm isteyenlere nasip etsin sağol canım
kereviz, dereotu, badem gibi kalsiyum içeren diğer gıdaları çok tüketmeye çalış o zaman. yoksa kemik ve diş problemleri yaşayabilirsin. bende başka bi yer buldum evime yakın oraya başlıyorum bugün gidip görüşcem heyecanlandım :)Off az değilmiş cidden :/
Bi Deneyeceğim eksiklik hissedersem birakicam canım
kereviz, dereotu, badem gibi kalsiyum içeren diğer gıdaları çok tüketmeye çalış o zaman. yoksa kemik ve diş problemleri yaşayabilirsin. bende başka bi yer buldum evime yakın oraya başlıyorum bugün gidip görüşcem heyecanlandım :)
Aa süper :) haber ver.
Tamam canım kereviz salatası yaparım hatta
kek yaptım içinde bir bardak süt var daha şimdi den bozuyor gibiyim
Komşular aşure getirdi onlara tabağı boş vermemek için yaptım valla yoksa ben sevdiğim için değil
hehe canım ben mesajı aldımbizim komşular folyo kapta getirdiler sağolsunlar. çünkü dağıtmak için yaptığım aşure güzel olmamıştı tabaklarını doldurmaya kek yapardım mazallah
canım görüşmeye gittim küfrederek döndüm açıkça yazıyorum bak. ya ben tesettürlüyüm ama inan olmasam bile erkeklerin yanında spor yapmak istemem. yani yürüyüş vs olsa neyse ama bu gittiğim yerin programı aynı derste kardiyo, fitness, pilates hareketleri karma bi program. bayanlara özel saatimiz var dediler gittim bi bakayım dedim. içeri girdim bismillah bilgi almaya çalışıyorum bugün telefonda görüşmüştük bayanlara Özel saatiniz varmış dedim yanımda bi adam bitti. böyle orman kaçkını manyak bi tip. hoca erkek ama dedi tuhaf bi hareket yaptı ve gitti. meğer hoca oymuş. ulan insan gibi bi hoşgeldiniz de bi merhaba de önce seni muhattap alacağım bi giriş yap dimi. girişte danışmada oturan çocukta şaşırdı hocamız kendisi dedi bana programı anlatmaya çalışıyo tamam gerek yok dedim ama adamdan sinirimi çıkaramadım içimden saydırıyorum gerizekalı aptal ne varsa.
Aman bırak öyle densizlere para kazandırma. Nefret ediyorum böyle beyni küçükler den.
Ayrıca çok haklısın ben de erkeklerin olduğu yerde spor yapmaktan hoşlanmiyorum. Hopluyoruz zipliyoruz neden birde erkek var diye sagimizi solumuzu toplamakla ugrasalim ki rahat rahat spor yapmak varken..
Eski evde sitenin salonuna iniyordum kadın erkek ayrı diye bi kural koymamislar ama erkekler bi yerde kadınlar bi yerde toplaniyordu hep o yüzden ilk zamanlar gidiyordum bende ama bi süre sonra o da olmuyor kullanacağım alet erkeklerin olduğu tarafta kalıyor vs. En güzeli ayrı olmasi.
B-fit vardı bir ara bilmiyorum hala var mı. Sadece kadınlara özel. Varsa birde onu araştır.
çok haklısın. bfit hala görüyorum ama çok yaygın değil. sanırım eliptik bisiklet konusunu tekrar düşüneceğim. havalar çok soğuk spor salonu eve yakın olmalı. burda çok var ama bana uymuyor illa bi sebepten engel çıkıyor. rabbim kolaylık versin ve hayırlı kapılar açsın inşallah
valla bende şaşırdım. susamış olabilir misin? kaç saat oldu yumurta yiyeli?Kahvalti da haslanmis yumurta. Yanına domates salatalık
arkasından sade kahve
Ama şuan aç gibiyim. Bu yumurta beni neden tok tutmuyor ya :/
valla bende şaşırdım. susamış olabilir misin? kaç saat oldu yumurta yiyeli?
ben günlerin acısını çıkardım şimdi uyandım ve kahvaltımı düşünüyorum ne yesem :)
evet aynı his canım beyne aynı sinyal gidiyor ama yiyeli de epey olmuş.10 da yedim. Normalde 9 - 9.30 da kahvaltı ediyorum. 2 gibi acikiyorum 3 e doğru anca yiyorum.
Şu iceyim biraz sen aynı his demiştin açlık ve susuzluk.
Ya bende acısını çıkarmak istiyorum son 1 yılın :)