işte sorun o zaten. benim ömrümün en güzel zamanları ve ben evli olduğum halde hala bekliyorum bazı şeyleri yaşamak için. bu bence haksızlık ve bu yüzden eşime başlarda gösterdiğim anlayışı gösteremiyorum. madem böyleydi o zaman evlenmeseymiş diyorum sinirlenince ona da söylüyorum. bazen bazı şeyleri yanlış olduğunu bilsemde söylemeden duramıyorum.
ilişkiyle bebek yapamayız canım hatta tüp bebekle bile tutması çok zor. eşimin sperm hasarı çok ciddi boyutta
3dk o pozisyonda kalabiliyorsan şapka çıkartıyorum önünde :) kuzun napıyo sen leslie yaparken taklit ediyor mu? ben bazen yiğenlerimle yapıyorum çok eğleniyorlar
çok faydalı olduğunu biliyorum canım. peygamber efendimizin en önemli ama ne yazık ki unutulmuş bir sünneti hacamat. çok teşekkür ederim ilgin için. bende araştırıp bu söylediklerinle beraber bahsedeceğim eşimeHahaha canım bugün telefon açtım senin için.
Dedi ki hacamat etki etti ama bi kac gündür yine performans düştü . Yine de eskiye göre iyi çünkü ona bi şevk geldi dedi.
ilk gittiğinde 4 tane sırtına yapmışlar
2. Sinde sırtına ve beline yapmışlar o demiş yapan kişiye, biraz belim ağrıyor belimë yap demiş açıkca neden istediğini soylememis.
Ama yine de tavsiye ederim diyor kardeşim.
Bu işe etki etmese bile öyle pis kan çıkıyor ki vücuttan oh iyi ki yaptirdim diyorsun dedi. Haftaya bende genel olarak yaptiracagim. Ve belki koluma da iyi gelir.
Ne yazık ki çok çok haklısın hersey gençken güzel.
Sen biraz onu denemelerde gaza getir onun özgüvenini yüksek tutmaya çalış. Başarısız olsa dahi aksini söyle.
Sorun psikolojikse bu belki etki eder
en başlarda ne kadar mükemmel olduğunu söylüyordum özgüveni gelsin diye. ama bugünlerde her ilişkiden sonra ağlıyorum sinirlerim bozuluyor artık
âmin canım inşallah dediğin gibi de oluyor zaten. rabbim yuvalarımıza huzuru mutluluğu nasip etsin. mutlu olmak için evlendik sonuçtaAllah yardımcın olsun canım ne kadar zor ve yipratici bir durum olduğunun farkındayım bir dönem yaşadım bunu gün geçtikçe daha çok kafaya takıyor insan. .
umarım kisa zamanda bir çözüm bulursunuz çünkü evlilikler nasıl başlarsa öyle gidiyor. .
âmin canım inşallah dediğin gibi de oluyor zaten. rabbim yuvalarımıza huzuru mutluluğu nasip etsin. mutlu olmak için evlendik sonuçta
bende çok dikkat edemiyorum canım. anneme gidiyorum gündüz. misafir çok oluyor. kek börek oluyor acıktıkça onları yiyorum ama yemeye çok da zamanım olmuyor. buna rağmen iki evin sorumluluğu misafir vs derken bugün eşim kilo vermişsin dediBugün kahvaltı da bir tane muz yedim
öğlen yayla çorbası
akşam 5 adet pazi sarma
şuan küçük kase yoğurt yiyorum çünkü çok açım
kahvaltım 1 dilim yumurtalı ekmek ve çay :) aşağılara yolculuk başlasın
bende çok dikkat edemiyorum canım. anneme gidiyorum gündüz. misafir çok oluyor. kek börek oluyor acıktıkça onları yiyorum ama yemeye çok da zamanım olmuyor. buna rağmen iki evin sorumluluğu misafir vs derken bugün eşim kilo vermişsin dediha bide sigara bırakma ilacı içiyorum inanılmaz mide bulantısı yaptığı için eskisi kadar atıştırma yapamıyorum. bu sigara bırakma kilo aldıracak diye korkuyordum ama kilo verdirecek galiba :)
o zaman yarın kahvaltıda booool yumurtalı ekmek yap kendine. sonra da bolca sporla haftaya bombalama giriş yapYa kaç gündür canım yumurtalı ekmek istiyor dün kardeşime napiyorsun dedim yumurtalı ekmek yiyorum dedi. Aklıma bi düştü o. Eşime dedim yarın sabah kahvaltı da yumurtalı ekmek yapalım. Dışarı çıktık yapamadik. Foruma girdin ve şimdi sennnnnn yumurtalı ekmeeeek
bugün spora abandım bende. squatı abartmış olabilirimYoruluyorsun suzuldun demek ki. Eşin ne diyorsa odur :)
Bende 1 haftadır hiç iyi gitmiyorum.
75 olunca 1 hafta Serbest takilicam demiştim ya, onu erkene aldım sayıyorum.
Tartıda yarım kilo almış gözüküyor ama uzulmedim çünkü çok abarttim yarım kilo iyi bile.
bugün spora abandım bende. squatı abartmış olabilirimakşam balık yemeye gittik yeniköye. bacaklarım titriyordu :) popoyu küçültmek için bi önerin var mı?
o zaman yarın kahvaltıda booool yumurtalı ekmek yap kendine. sonra da bolca sporla haftaya bombalama giriş yap
bende somon tercih ediyorum canım. deniz somonu tabi. benimki biraz sünse iyi olcak söyle sen söyleValla ben kuculttum ama hiç iyi olmadı. Sekilsiz sunuk bir şey oldu ben öneri vermiyim
Afiyet olsun canım balığı daha sık yemeye çalış. Düzenli somon yemek zayiflatiyor ayrıca diğer baliklara göre daha çok artısı oluyor
bende somon tercih ediyorum canım. deniz somonu tabi. benimki biraz sünse iyi olcak söyle sen söyle