Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

Ne yazık ki çok çok haklısın hersey gençken güzel.
Sen biraz onu denemelerde gaza getir onun özgüvenini yüksek tutmaya çalış. Başarısız olsa dahi aksini söyle.
Sorun psikolojikse bu belki etki eder

çok faydalı olduğunu biliyorum canım. peygamber efendimizin en önemli ama ne yazık ki unutulmuş bir sünneti hacamat. çok teşekkür ederim ilgin için. bende araştırıp bu söylediklerinle beraber bahsedeceğim eşime

Ne yazık ki çok çok haklısın hersey gençken güzel.
Sen biraz onu denemelerde gaza getir onun özgüvenini yüksek tutmaya çalış. Başarısız olsa dahi aksini söyle.
Sorun psikolojikse bu belki etki eder

en başlarda ne kadar mükemmel olduğunu söylüyordum özgüveni gelsin diye. ama bugünlerde her ilişkiden sonra ağlıyorum sinirlerim bozuluyor artık

en başlarda ne kadar mükemmel olduğunu söylüyordum özgüveni gelsin diye. ama bugünlerde her ilişkiden sonra ağlıyorum sinirlerim bozuluyor artık

Allah yardımcın olsun canım ne kadar zor ve yipratici bir durum olduğunun farkındayım bir dönem yaşadım bunu gün geçtikçe daha çok kafaya takıyor insan. .
umarım kisa zamanda bir çözüm bulursunuz çünkü evlilikler nasıl başlarsa öyle gidiyor. .

âmin canım inşallah dediğin gibi de oluyor zaten. rabbim yuvalarımıza huzuru mutluluğu nasip etsin. mutlu olmak için evlendik sonuçta

Bugün kahvaltı da bir tane muz yedim
öğlen yayla çorbası
akşam 5 adet pazi sarma
şuan küçük kase yoğurt yiyorum çünkü çok açım

Bugün kahvaltı da bir tane muz yedim
öğlen yayla çorbası
akşam 5 adet pazi sarma
şuan küçük kase yoğurt yiyorum çünkü çok açım
bende çok dikkat edemiyorum canım. anneme gidiyorum gündüz. misafir çok oluyor. kek börek oluyor acıktıkça onları yiyorum ama yemeye çok da zamanım olmuyor. buna rağmen iki evin sorumluluğu misafir vs derken bugün eşim kilo vermişsin dedi ha bide sigara bırakma ilacı içiyorum inanılmaz mide bulantısı yaptığı için eskisi kadar atıştırma yapamıyorum. bu sigara bırakma kilo aldıracak diye korkuyordum ama kilo verdirecek galiba :)

kahvaltım 1 dilim yumurtalı ekmek ve çay :) aşağılara yolculuk başlasın

kahvaltım 1 dilim yumurtalı ekmek ve çay :) aşağılara yolculuk başlasın

Ya kaç gündür canım yumurtalı ekmek istiyor dün kardeşime napiyorsun dedim yumurtalı ekmek yiyorum dedi. Aklıma bi düştü o. Eşime dedim yarın sabah kahvaltı da yumurtalı ekmek yapalım. Dışarı çıktık yapamadik. Foruma girdin ve şimdi sennnnnn yumurtalı ekmeeeek

Yoruluyorsun suzuldun demek ki. Eşin ne diyorsa odur :)

Bende 1 haftadır hiç iyi gitmiyorum.
75 olunca 1 hafta Serbest takilicam demiştim ya, onu erkene aldım sayıyorum.
Tartıda yarım kilo almış gözüküyor ama uzulmedim çünkü çok abarttim yarım kilo iyi bile.

o zaman yarın kahvaltıda booool yumurtalı ekmek yap kendine. sonra da bolca sporla haftaya bombalama giriş yap

bugün spora abandım bende. squatı abartmış olabilirim akşam balık yemeye gittik yeniköye. bacaklarım titriyordu :) popoyu küçültmek için bi önerin var mı?

bugün spora abandım bende. squatı abartmış olabilirim akşam balık yemeye gittik yeniköye. bacaklarım titriyordu :) popoyu küçültmek için bi önerin var mı?

Valla ben kuculttum ama hiç iyi olmadı. Sekilsiz sunuk bir şey oldu ben öneri vermiyim

Afiyet olsun canım balığı daha sık yemeye çalış. Düzenli somon yemek zayiflatiyor ayrıca diğer baliklara göre daha çok artısı oluyor

bende somon tercih ediyorum canım. deniz somonu tabi. benimki biraz sünse iyi olcak söyle sen söyle

bende somon tercih ediyorum canım. deniz somonu tabi. benimki biraz sünse iyi olcak söyle sen söyle

Leslie yaptım işte biliyorsun popo hareketleri çalışmam gerekirdi hiç yapmadım. Kilo verince eridi şimdi squatla sekillenmesi lazım.

Sabah 1 tost
Canım tatlı istiyordu elma tarçın yaptım
şimdi de yarım simit peynir domates maydanoz ve çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…