Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

Bir problem yokmus, tüp bebek şuan için düşünmüyorum ama eşimle doktorla detayli konusunca belki baska seyler olur.
İçim bir buruk bazen hiç birsey yapmak istemiyorum.
sorun olmasaydı bende biraz daha beklerdim ama yaş geçiyor bizim aşılama bile zor ihtimal olduğu için tüp bebeğe başladık. aşılama ilaçları da tüp bebek ilaçları gibi iyi araştır olur mu.. işin içine girince bi Sürü şey çıkıyor. bende Tiroid çıktı bu da hamile kalmak Bebeğin sağlığı vs herşey için önemliymiş. demek istediğim tahlillerini vs herşeyi yaptır sonra zaman kaybı yaşama benim gibi

Tum tahlillerim elimde canim, Rabbim yüzümüzü güldürsün. İnanmak en önemli etken bu konuda ve sabır.

Kendini kasma rahat birak ki degisimlere açık ol. Stres şuan en son şey bile olamaz.

Canim dün telefonumda problem vardı interneti kullanamadim

Eşimle güzel bir pazar kahvaltisi yaptım öğlen

Aksam üstü 5 e doğru büyük bir palamut yedim

Ve ara öğün bile olmadan günü kapattım
yaşasın balık sezonu! afiyet olsun canım balık kilo vermek için çok önemli zaten

yaşasın balık sezonu! afiyet olsun canım balık kilo vermek için çok önemli zaten

Evet öyle ama fiyatlar o kadar yüksek ki sürekli tuketemiyoruz.

Bugün kahvaltı yine çok hafif geçti ve akşam yemeği olarak bol hatta bol bol yeşillik içeren zeytinyağli kısır yaptım yedim. Çok güzel ve doyurucu oldu tavsiye ederim

kısır zaten çok severim. ama o yeşillikleri uzun uzun yıkamaya üşendiğim için Yapmıyorum. salata da öyle :) ha temizliğine güvendiğim biri yaparsa güzel yerim çok güzel yerim hatta
havalar soğudukça balık ucuzlar canım. bu sene bende balığa yüklenmek istiyorum. çupra favorim

Cupra bende severim.

Ben büyük bir kaba yesillikleri koyuyorum üstüne tuz ve sirke doktukten sonra kabı su ile dolduruyorum.
Elimle su içindeki yesilliklere bastirip hareket ettiriyorum. Sonra da ordan alıp hızlıca tek tek suyun altına tutup çıkarıyorum. Temizleniyor.

Ben yine kahvaltı etmedim.
Kızımın şekersiz bebe buskivisinden 2 tane ağzıma attım ve yarım bardak süt içtim

bende sirkede bekletiyorum ama sonra tek tek bütün kıvrımlarını elimle ovalıyorum yoksa içime sinmiyo manyak mıyım neyim ya

bende sirkede bekletiyorum ama sonra tek tek bütün kıvrımlarını elimle ovalıyorum yoksa içime sinmiyo manyak mıyım neyim ya

Kkvircikta çok igrasmiyorum ama lolo Rosso da bende tek tek kivrimlarina elimi gezdiriyorum o köyü renk olduğu için gözden kacabilir diye. Oysa sirkeyi görünce canlı bir şey varsa hemen kaçıyor

Kkvircikta çok igrasmiyorum ama lolo Rosso da bende tek tek kivrimlarina elimi gezdiriyorum o köyü renk olduğu için gözden kacabilir diye. Oysa sirkeyi görünce canlı bir şey varsa hemen kaçıyor
ben normal Değilim arkadaşım ailem de kızıyor bana. en son ne zaman ıspanak yaptım biliyor musun? ben bilmiyorum hatırlamıyorum o derece eski nasıl Tövbe etmişsem artık

ben normal Değilim arkadaşım ailem de kızıyor bana. en son ne zaman ıspanak yaptım biliyor musun? ben bilmiyorum hatırlamıyorum o derece eski nasıl Tövbe etmişsem artık

Ispanagi ayiklamak çok zor gerçekten. Kum kalacak doye bende çok tikleniyorum.

Ilk ispanagi pazarda gördüğümde üstüne 1 hafta bekleyip 6 kilo alıyorum ben. 1 günümü ayiriyorum ona.
Ayikliyorum dilimliyorum buzdolabina atıyorum.
Yapacağım zaman dolaptan çıkarıyorum.
Sende bu şekil de yapabilirsin

ıspanağı annem yada ablamda yiyorum. börek yapacaksam dondurulmuşunu alıyorum 6 kilo ıspanağı yıkıyorsun ya alnından öpüyorum seni! nicedir menü yazmadım sanırım. çok diyet gibi olmasa da şartlar altında;
sabah yarım poğaça
öğle yarım poğaça, 1 kk peynir, 3 zeytin
ikindi 1 dilim pizza
akşam 1 dilim et
bu ara hep dışardayım. doktor yollarında çok da gözüme gelmiyor ne yediğim. kalori olarak çok tutmadığını düşünüp avunuyorum. sen ne durumdasın?

Ben sıkı bir şekilde devam ediyorum ama çok baş dönmesi yaşıyorum bu aralar sanırım diyetten kaynaklı. Kızımda inadına yemek yemiyor sadece beni emiyor. Somuruyor beni resmen.
Yine sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum ama porsiyon fazlalastirdim bi kaç gündür.
Ramazandan bu yana ilk defa pilav yaptım bugün evde.

Sabah peynirli omlet bir dilim tahilli ekmek
öğle pilav etli nohut

canım geçmiş olsun protein ağırlıklı beslen, süt yoğurt eksik etme. prensesin aldığını geri vermek lazım vücuda. meyve bile yemiyor mu? ne kadarlık oldu?

canım geçmiş olsun protein ağırlıklı beslen, süt yoğurt eksik etme. prensesin aldığını geri vermek lazım vücuda. meyve bile yemiyor mu? ne kadarlık oldu?

Haklısın da işte ihmal etmişim heralde.
Meyve yiyor aslında sadece meyve yiyor
bugün kahvaltı hazırladım yemedi yumurta kırdım yemedi bir erikle yaptı kahvaltiyi.
Öğlen biraz nohut yedi ama inan az yedi
sonra yarım elma
Aksam da ilk defa zorlayarak bir şey yedirdim. Muhallebi 4 kaşık.
Ama beni sürekli emdi.

13 aylık olacak işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…