Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

Canım kahvaltı önemli evet ama sabahları aşırı iştahsızlık var bu aralar bende . Ağzıma bir lokma ekmek atıyorum iki saat ağzımda çevir çevir yutamiyorim.

Telefonum da sorun var giremiyorum eşimin telefonundan bakıyorum. Bugün kendime göre uygun bir telefon bulursam alicam sorun çözülecek inşallah. Seni unuttum sanma aklimdasin merak ediyorum ne yapıyorsun nasılsın. Ve dua ediyorum şu is başarı ile gerceklessin diye

bak canım bunu senin için çektim şuan.
40 beden pantolon bu.

8 eylül de çekildi üstteki fotoğraf. Alttakinide az önce çektim
25 eylül. İki fotoğraf arasında 1 kilo var ama bu sürede leslie yaptım sanki bana daha da inceledim gibi geliyor ama yine alt vucut. Ustum hala iri. bilmiyorum sen ne düşünüyorsun eejanaika
bugün sabah tarti da 77.2 yi gördüm.
Hedefime 2 kilo kaldı.

canım öncekini hatırlıyorum. bu sefer daha incesin hatta popon kalkmış maşallah :) leslie baya etkili canım düzenli yapabiliyorsan ne güzel. bana spor dahil ağır kaldırmak vs yasak. en azından leslie yapardım evde. bizim bebiş salı günü yerleştirilecek canım duanı eksik etme biliyorum güzel kalbinde olduğumu
bende haftasonu eşin evde o yüzden giremiyorsun diye düşündüm. gönlüne göre bi telefon bul inşallah

Bu arada üstümdeki pijama ve dağınık mutfak için kusurabakma
ay lafı bile olmaz. bende bu ara hiçbişey yapmıyorum. dün yardımcı bayanı çağırdım kışlıkları çıkardık evi topladı temizledi gitti. bugün yine perişan. sabah ailemi kahvaltıya davet ettik dışarda. transferden sonra evden çıkamıycam dedim son son bi gün yüzü göreyim. daha da eve girmedim. canım hiç de yapmak istemiyor

Ay ne güzel konusuyorsunnn

Canım spor eksik kalsın bırak yapma hiç riske girme değmez . Bebeislere bir gelsin sana ne sporlar yaptıracak zaten :)))

Ay ne güzel konusuyorsunnn

Canım spor eksik kalsın bırak yapma hiç riske girme değmez . Bebeislere bir gelsin sana ne sporlar yaptıracak zaten :)))
hehe inşallah tatlım. bak ne dicem göbekten şikayetçiysen yoğurda ağırlık ver
naptın telefon buldun mu istediğin gibi?

hehe inşallah tatlım. bak ne dicem göbekten şikayetçiysen yoğurda ağırlık ver
naptın telefon buldun mu istediğin gibi?

Hayır canım üstünden baktım detaylı incelemedim ama ne kadar pahalı telefonlar ya ben çok geri kalmışım teknolojiden en son iphone 4 de takip etmeyi bıraktım :)
Almadım telefon. Birde adam kredi veriyoruz falan dedi ne kredisi anlamadım dedim cep telefonu için dedi şok oldum ya kredi ile telefon mu alınır. Paran yoksa almazsin ekmek değil su değil bu.
Sonuç olarak kaldım yine benim telefona. Telefon birden kapanıyor açamıyorum saatlerce ne sarj oluyor ne başka bir şey kalıyor öyle sonra bir bakıyorum açılmış kendi kendine

Canım yoğurt yemeye çalışıyorum ama biraz fazla yesem midem bulanıyor süt ve süt ürünleri ağır geliyor bana

hmmm bende en son telefonum kovanın içine düşmeseydi hiç değiştirmeye niyetim yoktu. zaten iphone eski modelleri daha sağlam. kredi değil de kredi kartına taksit yaptırabilirsin çünkü anladığım kadarıyla uzun zaman kullanıyorsun değer yani.
süt ürünleri fena olmuş. bende süt içemiyorum. ama yoğurdu ayranı severim.
ay kuzum senin iki kilocuğun kaldı sonra sen buraları terki diyar mı etceksin

Canim hedef koyduk ya kısa kısa. O hedef 75 ti benim.
75.olunca kendime iskender falan soyliycem bi hafta ara vericem sonra tekrar yeni hedefim 70 ile devam edicem ben seni birakirmiyim askolsun :)

Iphone4 den sonra takip etmedim geçen sene doğum zamanı samsung A7 mi ne birşey aldım ama bunu kızım arabada giderken camdan attı o günden beri böyle kapanıyor.
Ben hiç iyi kullanmıyorum telefon o yüzden çok para vermek istemiyorum 3500 dediler beğendiğim telefona.
Kredi kartiyla da 3 taksitten fazla yapturmiyorum bana stres yaratıyor o taksitler.
Sanki odeyemem gibi düşünüp panikliyorum
Digiturk taahhütüne bile girmem ben korkarim:)

kardeşimmmmm yıllardır aradığım kardeşim ya ben var ya 4000 maaş alırken bile 3ten çok taksit yapmadım bu yaşıma kadar. diyelim işsiz kaldım, iflas ettim nasıl ödeyecem o taksitleri? çok garanticiyim bu huyumu sevmiyorum aslında.
o zaman şimdi bak rabbim nasip eder hamile kalırsam 9 ay burdasın bunun daha lohusalığı var sonra kilo vermem için zaman geçecek. bu durumda seni kendime zimmetliyorum bu arada kuzuna kardeş yapmaya karar verip bana eşlik edebilirsin tabii ki şaka bi yana hamile kalmazsam bende seninle ve bu sefer daha sıkı rejim modu alcam artık 7li rakam görmek istiyorum..

Aynen bende o mantıkla stres oluyorum bugün iyi ya yarın kötü olursam nasıl öderim diye düşünüyorum bende sevmiyorum bu huyu ama elimde değil bir kere 6 taksitle eşya aldım, çektiğim stresi ben bilirim değmez dedim bu eziyete bir daha da yapmadım.

Canım birlikte çıktık bu yola hiç merak etme yanındayım.
2. Çocuk suan benim için intihar düşünmüyorum bu yüzden :)
Hamilelikte Dr dikkat edersin. İyi beslenmeye senin için ona göre beslenme arastiririz o günler bi gelsin.

Ne zaman testi yapacaksın? Gebelik

yüksek meblağlarda mecbur kalınıyor ama taksidim 20₺-30₺ olsun kolay ödeyeyim demiyorum o küçükler birleşip kocaman olup bel büküyor.
hamilelikte daha doğru besleneceğim için diyet yapmasam bile yapmış gibi olcam sanırım. zimmetledim zaten kaçamazsın
yarın hayırlısıyla transferim olcak bi engel çıkmazsa. 7 ekim test günü ama ben 5 ekimde falan yaparım dayanamam

Yaparsın erkenden ayrı bir heyecan olur test yapmakta sonuçta sen bekliyorsun istiyorsun.

Ben hatırlıyorum da istemeye istemeye boş yere şuna 15 lira para verdim diyip kendime bir benzinci tuvaletinde kizarken testin üstüne ^afedersin^ işemeyi unutup amaaan bu bir işaret demek ki boşver diyip fırlatıp atmıştım :) meğer yapsam o an yüzleşecekmisim bu gerçekle.

Bebek beklemiyordum adetim duzensizlesti falan sanmıştım. En yakın arkadaşım hislerine dayanarak zorla test yaptırmıştı bana. Pozitif çıkınca bi sigara yaktım sonra kafamda bu test nasıl yapıldı ne kadar saçma bu bence doğru değildir bi plastik kutu bu sonucu veremez gibi hep durumun aksine veriler geçti. Ama ne kadar kacsam da bu durumdan sonunda kendimi kucağımda bir dünya tatlısı ile buldum

Bu güzel tarifsiz duyguyu yaşamanı istiyorum. Rabbim nasip etsin. En kısa zamanda inşallah

inşallah arkadaşım yarın 10:30-11:00 arası dua et bana. büyük ihtimal transferde olcam o saatlerde. sigarayı bırakabildin mi hamilelikte? ben azalttım ama yarından sonra tamamen kesmek istiyorum. bi yolunu biliyorsan bana da söyle :)
testi fırlatman meselesine çok güldüm. bende sorun olduğunu bilmiyorken ne testler yaptım bu ay olmuştur diye. hatta daha erken çıkmamıştır deyip bir iki gün sonra bi daha yapıyordum. kimi bekliyor kimi yok canım hamile olamam diyor. kimi de acaba diyip kendini kemiriyor
en yakın arkadaşın beni de hissettin pleaseeee hatta minik kızınla el açıp dua edin ay medine dilencisini geçtim ayol

bu konuya arada bakıyordum mesajları görünce yazmadan duramadın bende sizin için dua edeceğim sigara içinse kafada bitirmek gerekiyor azaltmayla felan önüne geçilmiyor malesef

bu konuya arada bakıyordum mesajları görünce yazmadan duramadın bende sizin için dua edeceğim sigara içinse kafada bitirmek gerekiyor azaltmayla felan önüne geçilmiyor malesef
ay ne güzel insanlar var ya rabbim. çok teşekkür ederim, sizinde ne dileğiniz varsa hayırlısıyla nasip olsun dilerim. sevgiler

Hahah alemsin :)
sigarayı azaltmayı başardım kızım 3 aylik olana kadar her akşam onu uyutunca 1 tane içtim sonra yine çoğaldı. Hamileyken günde 4 û geçmedim.
Şunu yaptım canım çok sigara istediğin de hemen dişleri mi fircaladim o nedense bastiriyordu bu isteğimi.
ama sen şu dönem içme gerçekten de.

bende diş fırçalama ve muz yemeyi denemeyi düşünüyorum. ikiside baskılıyor diye biliyorum. çok zor günler olcak evde dinlenmem gerekcek sigara yok vs haydi bismillah diyeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…