canım ben yiğenlerimden tecrübeliyim nacizane bildiklerimi yazayım. bu dönem onların gıdalarla tanışma dönemi hala. mideleri de sandığımızdan küçük. gıdayla beslenmesini istediğinde yapabiliyorsan emzirmeden önce yedirmeyi dene. belki çok aç olursa daha iyi yer bebecik.. zorlamak yemeğe karşı tepki geliştirmelerine neden oluyor bırak aç kalsın ama zorlamaHaklısın da işte ihmal etmişim heralde.
Meyve yiyor aslında sadece meyve yiyor
bugün kahvaltı hazırladım yemedi yumurta kırdım yemedi bir erikle yaptı kahvaltiyi.
Öğlen biraz nohut yedi ama inan az yedi
sonra yarım elma
Aksam da ilk defa zorlayarak bir şey yedirdim. Muhallebi 4 kaşık.
Ama beni sürekli emdi.
13 aylık olacak işte
ben oreo hiç yemedim. tadının güzel olduğunu tahmin ediyorum ama artık tadını bilmediğim şeyleri yemiyorum. ya güzelse ve sonra canım çekerse mazallah tövbe bismillahBende öğlen pilav üstü nohut yedim.
Akşam çay ve yanına 2 tane oreo
İlk defa zorladım bugüne kadar hiç zorlamadim.canım ben yiğenlerimden tecrübeliyim nacizane bildiklerimi yazayım. bu dönem onların gıdalarla tanışma dönemi hala. mideleri de sandığımızdan küçük. gıdayla beslenmesini istediğinde yapabiliyorsan emzirmeden önce yedirmeyi dene. belki çok aç olursa daha iyi yer bebecik.. zorlamak yemeğe karşı tepki geliştirmelerine neden oluyor bırak aç kalsın ama zorlama
Ciddi misin :) evet tadı gayet başarılı. Deneme ki canın çekmesin.ben oreo hiç yemedim. tadının güzel olduğunu tahmin ediyorum ama artık tadını bilmediğim şeyleri yemiyorum. ya güzelse ve sonra canım çekerse mazallah tövbe bismillah
bende eşimi tembihliyorum benim sevdiklerimden alma da ne alırsan al diye. gerçi çok kriz gelince ne bulduğuma bakmıyorum ama bak bu tadını bilmediğin şeyler konusunda sende benim gibi yapCiddi misin :) evet tadı gayet başarılı. Deneme ki canın çekmesin.
Ben bisküvi tarzı şeyleri sevmem. Ama oreo benim için bisküvi değil. Onu ayrı seviyorum. Eşime kızınca akşam oreo alıp geliyor bana barisalim diyedün de azcık kizdirdi beni oreo almış oradan çıktı o yani yoksa eve böyle şeyler ben almıyorum
bende eşimi tembihliyorum benim sevdiklerimden alma da ne alırsan al diye. gerçi çok kriz gelince ne bulduğuma bakmıyorum ama bak bu tadını bilmediğin şeyler konusunda sende benim gibi yapdüşünsene ekmeğin pilavın tatlının tadını bilmesek canımız ister mi? ay bi bebeğim olsun kilo aldıran şeyleri hiiiiiç yedirmicem :)
senin prenses ağzının tadını biliyo vesselam
oh maşallah sağlıklı ve fit bir kuzu büyüyor. anne bilgili olunca demekTamam artık öyle yapacağım yeni tatlara kapaliyim
Canım bende hiç kilo yapan şeyler yedirmiyorum sadece muhallesisi kilo aldirici.
Beyaz unlu hiç bir şey vermiyorum. Şekerin tadını bilmiyor.
Elma suyuyla ona reçel yapıyorum.
Ayçiçek yağı kullanmıyorum.
Pirinç çok nadir veriyorum.
Onun yemeklerinden yiye yiye kilo verdim biraz da :))
oh maşallah sağlıklı ve fit bir kuzu büyüyor. anne bilgili olunca demekbizde yiğenlerim için çok uğraştık ama 2 yaşından sonra pek mümkün olmuyor. ama mesela o kinder yumurta var ya çikolatası uzun süre plastiğe temas ettiği için kanserojen biz bu çikolata çürükmüş diye diye çocuk içindeki oyuncak için istiyor ama çikolatasını yemiyor çürük bu at bunu diyo
canım bugün yumurtalarım toplandı. ben hala anestezi sarhoşuyum. birazda ağrım var. uzattım ayakları yatıyorum sen bolca tepin. ben yeğenimle yapıyordum leslie yi. ona eğlence bana sporCanim dediğin gibi bu yıllarca surmuyor ben surdursem bile kreşe gidecek mesela, orada önüne geleni yiyecek. Ama temelleri sağlam olsun diyerek goturebildigim yere kadar goturuyorum.
Bu arada şuan leslie yapıyorum. İstersen bana katilabilirsin :)
canım bugün yumurtalarım toplandı. ben hala anestezi sarhoşuyum. birazda ağrım var. uzattım ayakları yatıyorum sen bolca tepin. ben yeğenimle yapıyordum leslie yi. ona eğlence bana spor
yumurta toplama anestezili oluyor canım. ağrım var kanamam devam ediyor. ptesi yada salı embriyo transfer edilecek. heyecanlı ağrılı meraklı bekliyorum.Aa anestezi ile mi oluyor bu iş hiç bilmiyordum.
Kendini nasıl hissediyorsun iyi misin şimdi?
yumurta toplama anestezili oluyor canım. ağrım var kanamam devam ediyor. ptesi yada salı embriyo transfer edilecek. heyecanlı ağrılı meraklı bekliyorum.
eveeeeeeetEmbriyo transferi mi. Benim bundan anladigim pazartesi günü sen karnında bir bebek tasiyacaksin
eveeeeeeetsalı olursa daha iyi olur tabi. sonra da 10-12 gün bekleyip gebelik testi yapcam. çok dua et arkadaşım çok heyecanlıyım çok
sabah yumurta toplama olcak bana belli etmiyo güya. odada hazırlanıyorum bi baktım banyoya koştu midesine vurmuşBu gece yatarken edicem söz veriyorum
şuan çok heycanlandim bir bebis yaklasiyor :)
. Sen kim bilir ne kadar heyecanlisin eşin nasıl heyecanli :)
sabah yumurta toplama olcak bana belli etmiyo güya. odada hazırlanıyorum bi baktım banyoya koştu midesine vurmuşçok heyecanlı canım yarın arayıp kaç embriyo döllenmiş haber verecekler. benden 11 tane yumurta topladılar bugün. inşallah hepsi kaliteli olur gelsin bebişler
maalesef tatlım bugün aradılar sağlıklı sperm bulmakta çok zorlanmışlar. 5 yumurta döllenmiş. ilerleyen günlerde ne olur bilinmez. ptesiye transfer edilecek embriyo kalır mı bilmiyoruz endişeliyimArtık ikiz mi dogurursun ucuz mu bilemem :)
Hayırlı haberler gelir inşallah