- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
evde olanlarla güzel bi masa hazırlarsın sakin ol önce. patates, kaşar kahvaltılık vs var mı evde?
Kaşar patates dereotu siyah zeytin. Bu kadar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evde olanlarla güzel bi masa hazırlarsın sakin ol önce. patates, kaşar kahvaltılık vs var mı evde?
he yumurtadan bi sürü şey yapabilirsin onu da unutmayalımKaşar patates dereotu siyah zeytin. Bu kadar :)
bu akşam alışveriş yap ve evini topla. küçük marketlerde bile kahvaltı için epey seçenek oluyor artık. manava da uğra madem. kahvaltı için bi kere göz dolduracak bi peynir tabağı hazırla. bikaç çeşit reçel, bal, kaymak yada tereyağı, kahvaltılık çeşidin bol olsun. fırınlarda minik yuvarlak poğaçalar oluyor yarın eşin onlardan alsın ortadan kes içine bişeyler koy kendin yapmış gibi :) hazır börek vs de alırsın gerekirse patates tostu yada patates kızartması yaparsın daha ne olsun? bebişi eşin halletsin şekerim vesileyle eli alışır
kahvaltı da ciğer? ben yiyemezdim ama bilemedim. kız ne kopuyon üzerine kürdan Batır bideGiydim kotumu zaten gidiyorum markete doğru.
Pogacayi kes içine bir şeyler doldur kısmına koptum :)
ciğer yapayım mi sence kahvaltıda hani kurban bayramı ya günün anlam ve.önemine uygun olur sanki
kahvaltı da ciğer? ben yiyemezdim ama bilemedim. kız ne kopuyon üzerine kürdan Batır bide
Sucuklu yumurta mi yapiyim yumurta mi haşlayıp koyimkahvaltı da ciğer? ben yiyemezdim ama bilemedim. kız ne kopuyon üzerine kürdan Batır bide
kahvaltı da ciğer? ben yiyemezdim ama bilemedim. kız ne kopuyon üzerine kürdan Batır bide
canım yumurtayı Omlet yap, sucuğu uzun uzun kesip ayrıca pişir hem çeşit olmuş olurSucuklu yumurta mi yapiyim yumurta mi haşlayıp koyim
yani tatilden döndüğün gecenin sabahında gelen misafir ne bulduysa onu yer. patates kızart. aksamdan menemen yapabilirsin. yarına ısıtıp masaya koymak kalır. söğüş domates salatalık vs olcak. kahvaltının sonunda meyve ve Çerez tabağı koyuyor high sosyeteler aklında olsunYa ben aslında çok rahat bir insanım böyle. Misafir konularında. Ama bu eşimin işi ile alakali ya fazlaca geniş davranış olmaktan korkuyorum.
yani tatilden döndüğün gecenin sabahında gelen misafir ne bulduysa onu yer. patates kızart. aksamdan menemen yapabilirsin. yarına ısıtıp masaya koymak kalır. söğüş domates salatalık vs olcak. kahvaltının sonunda meyve ve Çerez tabağı koyuyor high sosyeteler aklında olsun
hadi geçmiş olsun :) bende hem adet hem iğnelerden öyle şiştim ki parmaklarımı kapatıp yumruk yaparken sızlıyor ellerim. adet ağrısına sıcak duştan başka bişey gelmiyor aklıma bebiş emziriyorsun ya..Canim cok tesekkur ederim. Bir şeyler hazırladım atlattim kahvaltı muhabbetini.
Adet oldum nasıl karın ağrısı çekiyorum bilemezsin.
Kahvaltıda sadece omlet yedim.
Bugün tuzlu şeyler yememeye özen göstereceğim.
Bayram koşturmacasi olmasaydı pirinç lapasi yerdim ama bir daha ki ay artık
hadi geçmiş olsun :) bende hem adet hem iğnelerden öyle şiştim ki parmaklarımı kapatıp yumruk yaparken sızlıyor ellerim. adet ağrısına sıcak duştan başka bişey gelmiyor aklıma bebiş emziriyorsun ya..
o kuzuların anneyi uyutup kendi uyumaması meşhur zaten :) canım ödemim çok oluyor ama bu sefer iğnelerden sanırım. yüzüklerimi takamıyorum artık. şimdiden bunaldım zorlanmaya başladım sonu güzel olur inşallah canımTüm gün ağrı çektim. Eşim işe gitmedi diye çıktık dolastik ağrım var diyip oyun bozan olmak istemedim.
Akşam gelince bir düş aldım. Kızımı uyumaya geçtim o uyumadan ben uyuyakalmisim :)
Canım senin çok ödemin oluyor o zaman. Çünkü ben o dediğini bir tek hamilelikte yaşadım.
Sen soda çok içiyor musun? Soda da ödem yapıyormuş
o kuzuların anneyi uyutup kendi uyumaması meşhur zaten :) canım ödemim çok oluyor ama bu sefer iğnelerden sanırım. yüzüklerimi takamıyorum artık. şimdiden bunaldım zorlanmaya başladım sonu güzel olur inşallah canım
inşallah tatlım. tartıda 86.8 çıkıyordum ama dünden beri 88.8 çıkmaya başladım. tartıda sinirimi bozuyor zaten. bu kilolarla imtihanım bitmeyecek sanki. bu sefer ödem eminim ama bu tartıda gördüğüm rakama üzülmemi engellemiyorSonu güzel olacak inan bana
inşallah tatlım. tartıda 86.8 çıkıyordum ama dünden beri 88.8 çıkmaya başladım. tartıda sinirimi bozuyor zaten. bu kilolarla imtihanım bitmeyecek sanki. bu sefer ödem eminim ama bu tartıda gördüğüm rakama üzülmemi engellemiyor
doğru söylüyorsun canım değişik bişey yapmamaya çalışıyorum rahim kalınlığı vs herşey önemli gıdalar da etkiliyor kaş yapayım derken göz çıkartmayayım diye dikkat ediyorum. yoksa nette çok şey yazıyor bal çörek otu vsÖdem o bu belli canını sikmana gerek yok.
Bu aralar öyle bitki çayları da içme bir süre ne olur ne olmaz ve daha sağlıklı beslenmeye çalış
afiyet olsun tatlım. bende doktordan geldim. tiroidim sıkıntılı meğer guatr varmış bende. doktor tutana kadar bilmiyordum bile. kilo veremeyişim bu Yüzden belki deGünaydın hayırlı cumalar
Bu sabah domatesli yumurta yedim bir dilim tahilli ekmek