- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
asla ellemezdim eşime havale ederdim ıyyyk. yeni nesil bunlar anacım kovuyorsun kaçmıyor bazıları. zararsız mı görüyorlar ne
Eşim aldı zaten ellermiyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asla ellemezdim eşime havale ederdim ıyyyk. yeni nesil bunlar anacım kovuyorsun kaçmıyor bazıları. zararsız mı görüyorlar ne
Merhaba chiLL ,
Bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum.
Birkaç ay önce doğum yaptım. Evlenmeden önce 60 kiloyu bulsam hemen kafaya takıp 57-58 e düşüyordum. Evlendim 1 yıl içinde 74 e dayandım.
Tam diyete niyetlenmiş hatta 3 kilo vermişken hopp hamile kaldım. 10 kiloda hamileliğimde aldım. Doğumdan sonra 6-7 kilo gitti. Şu anda 74-75 çıkıyorum. Ama ideal kiloma dönmek istiyorum.
Bende senin gibi tatlıya çikolataya dayanamayan biriyim. Diyetlerde en çok bu konuda zorlanıyorum.
Bende aranıza katılmak istiyorum ama bayramdan sonra başlasam olur mu?
bende bugün regl oldum. aşırı sinirliyim. zaten bikaç gündür barut gibiydim. üstüne avm girişinde kadının biri çantamı x-ray cihazına koyarken çantamın üstüne çantasını koymaya çalışıyordu. dönüp baktım ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyordum ki suratsız dedi bana. bir gürledim ama ben bile kendime inanamadım. terbiyesizleşmeyin dedim ama hayal etmeye çalış günlerin gerginliğiyle nasıl gürlediğimi. kadın da bişey diyemedi üstüne. bugün doğumgünüm güya. eşim ve ailem bişeyler planlamışlar Sürprizler yapıyorlar ama ben kendime engel olamıyorum Bayram'ın ilk günü de tüp bebek için başlangıç yapıyoruz.Eşim aldı zaten ellermiyim :)
bende bugün regl oldum. aşırı sinirliyim. zaten bikaç gündür barut gibiydim. üstüne avm girişinde kadının biri çantamı x-ray cihazına koyarken çantamın üstüne çantasını koymaya çalışıyordu. dönüp baktım ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyordum ki suratsız dedi bana. bir gürledim ama ben bile kendime inanamadım. terbiyesizleşmeyin dedim ama hayal etmeye çalış günlerin gerginliğiyle nasıl gürlediğimi. kadın da bişey diyemedi üstüne. bugün doğumgünüm güya. eşim ve ailem bişeyler planlamışlar Sürprizler yapıyorlar ama ben kendime engel olamıyorum Bayram'ın ilk günü de tüp bebek için başlangıç yapıyoruz.
Güzel arkadaşlarim cok ama cok özür dilerim. Enistem yoğun bakıma kaldirildi, sonra bir haber aldik çok sevdigimiz komsumuz ölmüş.
Şuan daha iyiyim, bu kadar uzaklamak istemiyorum bir daha burayi.
Yarin kaldigim yerden devam, simdi gecmisi okuyacagim.
canım çok geçmiş olsun. enişte nasıl? komşunuza da üzüldüm. mekanı cennet olsun. gel artık özledik seniGüzel arkadaşlarim cok ama cok özür dilerim. Enistem yoğun bakıma kaldirildi, sonra bir haber aldik çok sevdigimiz komsumuz ölmüş.
Şuan daha iyiyim, bu kadar uzaklamak istemiyorum bir daha burayi.
Yarin kaldigim yerden devam, simdi gecmisi okuyacagim.
çok teşekkür ederim tatlım. inşallah Rabbim seninde Gönlünde ne varsa hayra çevirip nasip etsin. Bayram'ın ilk günü yumurta geliştirme iğnelerine başlayacağım inşallah tedavi sonunda da bayram ederim :)İyi ki doğdun. Sağlıklı mutlu ve en önemlisi huzurlu yaşlar dilerim. Umarım bir daha ki doğum gününde pastani senden önce üflemeye çalışan bir minigin olur yanında
Canım lütfen biraz gevşe artık bak adette oldun tüp bebek iÇin bir gelisme bu ve bayram da deneme var bu bayram senin için gerçek bir bayram olacak belki de :)
Adetin verdiği bir sinir var heralde yarın biraz daha sakin olacağını umuyorum.
Kadın konusunda da haklısın insan rahatsız olur bende olsam bende tip tip bakardim hayırdır derdim. O anda çantana bir şey atmayacagi ya da çantadan bir şey almayacagi ne malum.
Yarın kendine güzel bir bitki çayı yap içinde papatyada olsun biraz sakinle Arefe yarın bol dua ile geçirmeye çalış.
çok teşekkür ederim tatlım. inşallah Rabbim seninde Gönlünde ne varsa hayra çevirip nasip etsin. Bayram'ın ilk günü yumurta geliştirme iğnelerine başlayacağım inşallah tedavi sonunda da bayram ederim :)
kadın haksız olmasına rağmen çirkeflik yaptı hiçbişey yapmadım tek kelime söylemedim suratsız dedi baktı ki sert kayaya çarptı sustu edepsiz. zaten kadından sonra bi sakinlik çöktü Üstüme
Merhaba canım
İdeal bir yol arkadaşısın benim için :)
katil bize yavaş yavaş sıkılmadan kilo veriyoruz.
Bayramdan sonra bekleriz tabi gel birlikte kilolara veda edelim
Tamam inşallah bayramdan sonra buradayım. :)
Belirli bir diyet ve spor programınız var mı? Kafamıza göre mi takılıyoruz. :)
güzelleeeer hayırlı musmutlu bayramlarımız olsun
evet canım dün başladım iğnelere. biraz sancılı biraz sinirli bi bayram ama şükür sen gibi güzel insanlar var hayatımda, Bayram sizinle bayram.. sen nasılsın?Hayırlı bayramlar arkadaşım tüp bebek için start verdiniz mi?
evet canım dün başladım iğnelere. biraz sancılı biraz sinirli bi bayram ama şükür sen gibi güzel insanlar var hayatımda, Bayram sizinle bayram.. sen nasılsın?
evde olanlarla güzel bi masa hazırlarsın sakin ol önce. patates, kaşar kahvaltılık vs var mı evde?Ya daha valizimi bile boşaltma fırsatım olmadı çocuğu yeni uyuttum duş alıp uyumayi planlıyordum. Misafiri severim ama bu yorgunlukla hiç olmadı. Sabah çocuğun kahvaltisini ettir yedir giydir bir sürü işim oluyor zaten hangi ara onlara hazırlık yapacağım hangi ara alışveriş bilemedim
bu akşam alışveriş yap ve evini topla. küçük marketlerde bile kahvaltı için epey seçenek oluyor artık. manava da uğra madem. kahvaltı için bi kere göz dolduracak bi peynir tabağı hazırla. bikaç çeşit reçel, bal, kaymak yada tereyağı, kahvaltılık çeşidin bol olsun. fırınlarda minik yuvarlak poğaçalar oluyor yarın eşin onlardan alsın ortadan kes içine bişeyler koy kendin yapmış gibi :) hazır börek vs de alırsın gerekirse patates tostu yada patates kızartması yaparsın daha ne olsun? bebişi eşin halletsin şekerim vesileyle eli alışırYa daha valizimi bile boşaltma fırsatım olmadı çocuğu yeni uyuttum duş alıp uyumayi planlıyordum. Misafiri severim ama bu yorgunlukla hiç olmadı. Sabah çocuğun kahvaltisini ettir yedir giydir bir sürü işim oluyor zaten hangi ara onlara hazırlık yapacağım hangi ara alışveriş bilemedim