Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

Merhaba, kilo verme azminiz beni çok etkiledi. Ben de desteksiz kilo vermekte zorlanıyorum. Bir yerlerde benim gibi diyet yapan birilerinin varlığının beni motive ettiğini farkettim. Eğer yer varsa aranıza katılmak isterim.
Geçmiş ve şimdiki durum
şu hayatta 1.57'lik boyumla 2013 yılında 76 kiloyu görmüşlüğüm var. Sonraki üç yılda ara ara rejimlerle ufak hayat değişiklikleriyle 68'e indim. En büyük sorun gece yememdi, onu da buraya üye olduğumdan beri yenmeye çalışıyorum. Hedefim 52 kilo. Bu hedefe inmek için bir zaman dilimi belirlemedim, tek hedefim gerekli motivasyon ve destekle doğru beslenmeyi hayatımın bir parçası haline getirip sağlık bir bedene yakın zamanda sahip olmak.

Aramıza hoş geldin bak ne güzel sen hatanı biliyorsun gece yemek yemen. Bu konuda kendine güven gece yemek yemeden de oluyor :) yiyeceğin şeyi sabah yemek için ayir ve daha heyecanlı oluyor. Sabah olsunda şunu şunu yiyeyim dersin :)

Bugün çok yoğunum kızlar pek ugrayamayacagim evi taşıyorum biliyorsunuz.
Sabah Kaşarlı bir tost yedim başka alternatifim yoktu
şuan cevizlerimi yiyorum
aksami da en hafif şekilde geçirmeye çalışacağım

Hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakin
vücudunuza güzel şeyler verin. . :*

chiLL chiLL çokta bilinçli bir yeme değilde, uyur yer hastalığı gibiydi. Çeşitli yöntemlerle sona erdirdim gibi çok şükür:)

Menümü verem
16.08.2016 menüsü
Kahvaltı 08:10
2 dilim UNO çok tahıllı ekmek
1.5 dilim tulum peyniri
3 dilim sucuk
2 siyah 1 yeşil zeytin
Yarım muz
1 bardak süt
Nane, domates, salatalık
Öğlen 13:30 2-3 çatal yağsız salata, bamya
Akşam 18:30
2 tabak yağsız tavuk yemeği
Yarım soğan
Yarım tabak ıspanak yemeği
Aralar
Sade türk kahvesi, siyah çay, 3 lt su, belki güllü yeşil çay

Ve beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler:)

kızlar bugün mide bulantısıyla uyandım. şikayetçi miyim tabiiiiiii ki hayır :) sabah bir lokma Ekmek bir lokma Omlet,Öğlen 1 ayran biraz Antep fıstığı, ikindi 2 hurma, akşam yarım simit 1 ayran ve toplam 650 kalori almış bulunuyorum. midemin durumuna göre protein içerikli bişeyler daha tüketebilirim 1000 kalorinin altına inmek istemiyorum üstelik bugün yeterli proteini alamadım.
chiLL chiLL canım afiyet olsun. nasıl gidiyo hazırlıklar?@Cardialgia nerelerdesin? elaalemi elaalemi hoşgeldin aramıza :KK66:

eejanaika eejanaika hoşbulduk cnm :)) snn kilon ve hedefin nedir? Takip ettiğin bir method var mı??
ben 88.3 kiloyla başladım. bu hafta 86.8 gördüm. öncesinde kendi kendime takılıyodum 87-89 Arasında geziyordum ama bu grup bana iyi geldi. herhangi bir metodum yok ama ben tüp mideliyim. gerçi sizden az yiyorum ama bedenim bu miktarda yemeye alıştığı için bu bana avantaj sağlamıyor artık. protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. uzun süre aç kalamadığım için aralarda hurma ceviz yiyorum böyle işte

Kizlar geldim geldim, unutmadim burayi.

Sabah tost yedim kahve ictim

Kahvaltiyi oglen yaptim, aksam ustu meyve yedim pazara ve alisverise gittim.
Ceviz tahilli ekmek ve tavuk aldim ve bol yesillik.

Gelince yogurda ceviz armut dogradim tarcin dokup yedim.
Gec olmustu o yuzden boyle oldu.
Yarin 2 gunluk detoksa girecegim.

eejanaika eejanaika mehmet öz arada diyette bedeni şaşırtmak lazım diyor. Eğer beden aynı şekilde beslenmeye alışırsa metobolizma çalışmaz diyor. Ne kadar sağlıklı bir tavsiye bilemiyorum, ama denenebilir gibi. Haftada bir ya da iki haftada bir biraz fazla yiyip, az çalışan metabolizma hızlandırılabilir.

eejanaika eejanaika mehmet öz arada diyette bedeni şaşırtmak lazım diyor. Eğer beden aynı şekilde beslenmeye alışırsa metobolizma çalışmaz diyor. Ne kadar sağlıklı bir tavsiye bilemiyorum, ama denenebilir gibi. Haftada bir ya da iki haftada bir biraz fazla yiyip, az çalışan metabolizma hızlandırılabilir.
evet bi çok diyetisyen de söylüyor bunu. çok çok çoooook Dayanamayıp bi kaçamak yaptığımızda vücudumu şaşırttım deriz bizde :KK66:

kızlar merhaba. herkes bi yerlerde ben yazayım bari. bugün sabah bir sucuğun çeyreğini biraz ekmekle yedim. gerçi yedikten sonra kalori sayacıma girince pişman oldum ama neyse artık böyle başladı güzel biter inşallah :KK66:

kızlar merhaba. herkes bi yerlerde ben yazayım bari. bugün sabah bir sucuğun çeyreğini biraz ekmekle yedim. gerçi yedikten sonra kalori sayacıma girince pişman oldum ama neyse artık böyle başladı güzel biter inşallah :KK66:

Kizlar sucuk için değmez o kadar kaloriye yapmayın yaa :)

Ben sabah kahvaltı edemedim
12 gibi malesef börek yedim. OcağıM baglanmadi diye annem börek yapmış getirmiş
şimdi de deniz börülcesi ve çekirdekli simit var önümde onları yiyeceğim.

afiyet olsun canım. mobilya işini ne yaptın? bende bugün sucuğu tolere ettiğimi düşünüyorum bol hareketli bi gün oldu hem hala bişey yemedim canım istemiyo allahımmmmm eriyorum :)

kendim çalıp kendim oynasam daaaa bugün yediklerim ..
sabah çeyrek sucuk ve ekmek
öğle simit ve kaşar peyniri
akşam 1 haşlanmış tavuk
toplam 1100 kalori ile günü kapattım kızlar :KK68:

Eger hamur isi yiyeceksen öglen yada sabah olsa daha mi iyi olur canim?

Nasil gidiyor ev işleri?

afiyet olsun canım. mobilya işini ne yaptın? bende bugün sucuğu tolere ettiğimi düşünüyorum bol hareketli bi gün oldu hem hala bişey yemedim canım istemiyo allahımmmmm eriyorum :)

Ben diyette iken sucuk yiyordum çokta güzel kilo verdim tabi sürekli olmamak kaydiyla canım, bol hareketli olmak lazim hep hep hep :) hep beraberrr:halay:
kendim çalıp kendim oynasam daaaa bugün yediklerim ..
sabah çeyrek sucuk ve ekmek
öğle simit ve kaşar peyniri
akşam 1 haşlanmış tavuk
toplam 1100 kalori ile günü kapattım kızlar :KK68:

Süpersin:KK200:

Bende tavuk yedim hemen listemi yaziyorum.
:dondurma:

Kizlar sürekli disardayim kusura bakmayin telafi edecegim.

Sabah normal kahvalti.

Öglen 2 dilim kavun

Aksam tavuk sote yarim porsiyon 2 dilim tahilli ekmek tuzsuz ayran ve salata :KK66:

Ara tek kacamagim minik gofret.

2 kupa bitki cayi, sekersiz kahve ve bol su icildi...

Kizlarrrrr neredesiniz ya?

Sabah tost yaptim, yanina ufak süt ictim laktozsuz ve yagsiz.

Bitki cayimi demledim, birazdan sade kahve icerim.

Sporlara devam bide ev isleri tabi:temizlik::hamarat:

Gelinde az sohbet edelimmm :KK45:

Kizlarrrrr neredesiniz ya?

Sabah tost yaptim, yanina ufak süt ictim laktozsuz ve yagsiz.

Bitki cayimi demledim, birazdan sade kahve icerim.

Sporlara devam bide ev isleri tabi:temizlik::hamarat:

Gelinde az sohbet edelimmm :KK45:
selam canım. bende bu sabah beyaz peynir ve domates ha bikaç tane de zeytin. daha sık uğra buralara. chill Taşınma telaşında. senin durumlar nasıl? hastanız vardı,,

X