- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
selam canım. bende bu sabah beyaz peynir ve domates ha bikaç tane de zeytin. daha sık uğra buralara. chill Taşınma telaşında. senin durumlar nasıl? hastanız vardı,,
normalde kafamdaki diyette sabah yumurta var ama havalar sıcak olduğu için midem almıyo yumurtayı. şimdi dışardayım cevizi Yanıma aldım.Sana da selam canin benim, sabah az yemişsin amakeske yanina bir kac tane ceviz ve 1 tane haslanmis yumurta yeseymişsin.
Hastamiz hala hastanede canim, Allah razi olsun sordugun icin.
Aklima ne geldi bak, acaba spor görevimi olustursak en az yarim saat?
Sen neler yapiyorsun?
normalde kafamdaki diyette sabah yumurta var ama havalar sıcak olduğu için midem almıyo yumurtayı. şimdi dışardayım cevizi Yanıma aldım.
sporu soruyorsan ilk haftalarda aktif spor düşünmüyorum. evdeki koşturmacanın dışında akşamları ufak gezintiler yapıyorum. kilo verimi durduğunda yada yavaşladığında spora başlıycam bu da tahminim ay sonuna denk gelecek ve ben tatilde olacağım için bol bol yüzcem inşallah.
bugün bakırköydeyim var mı buralarda olan?
bu arada hastanıza acil şifalar dilerimCardialgia canım nasıl bari hayatın düzene girdi mi?
canım 1 Yıldır çalışmıyorum. evlendikten sonra dinlenmek istedim. sonrada zaten önce düşük yaptım sonra rahim ameliyatı oldum bide Eylül'de tüp bebek tedavisine başlıycam. zaten kararlı devam etme nedenim de bu. Eylül'de hormon yüklü ben gelip gelip iştahım arttı kilo aldım/alıyorum diye kafanızı ütülemem inşallah :)Ben İstanbul'da degilim canim. Yumurta konusunda haklisin ama yemen daha iyi özellikle diyette.
Spor da seni tetikler madem ay sonu pek birsey kalmamis zaten.
Sporla birlikte daha iyi sonuclar aliriz.
Hasta dışında sıkıntimiz yok canim şükür.
Sen çalisiyormuydun?
ölüm orucu mu bu ya? canım ben tüp mideliyim sen benden de az yiyorsun. ilerde kilo verimin durduğunda kalori azaltman gerekecek o zaman ne yiyeceksin?Raporum
Sabah tost ve süt
İkindi 2 kasik tavuk sote bir dilim ekmek bir dilim kavun.
Sonra alisverise ciktim
Aksam 2 kasik yogurt 2 ceviz ve tarcin karisimi. :)
Bitki caylari ve su.
canım 1 Yıldır çalışmıyorum. evlendikten sonra dinlenmek istedim. sonrada zaten önce düşük yaptım sonra rahim ameliyatı oldum bide Eylül'de tüp bebek tedavisine başlıycam. zaten kararlı devam etme nedenim de bu. Eylül'de hormon yüklü ben gelip gelip iştahım arttı kilo aldım/alıyorum diye kafanızı ütülemem inşallah :)
Aslina bakarsan iyi yiyorum mesela 3 katli tost yedim, bir isirik kek aldim (unutmusum yazmayi)ölüm orucu mu bu ya? canım ben tüp mideliyim sen benden de az yiyorsun. ilerde kilo verimin durduğunda kalori azaltman gerekecek o zaman ne yiyeceksin?
regl döneminden Olmasın? ben yumurtayı Soğanlı severim azcık karabiber ve pul biber de koyuyorum nefis oluyor. afiyet olsunGünaydın kizlarrr
Her yerimde sivilce çıktı hemde büyük büyük bu yüzden kendime soğanlı omlet yaptım çokta güzel oldu 1 dilim tahilli ekmekle bir güzel yedim
Şimdi çay içeceğim
bugün ara öğün olarak şek in çıkarttığı şu peynirle yoğurt arası quart dan yiyeceğim. 150 kaloriymis içinde şeker var ama bunu ara öğün ve bir nevi tatlı olarak yiyeceğim bence ara sıra yenebilir.
Tartiya az kaldı kendinizi nasıl hissediyorsunuz hafif mi?
regl döneminden Olmasın? ben yumurtayı Soğanlı severim azcık karabiber ve pul biber de koyuyorum nefis oluyor. afiyet olsungeçen ptesiye göre hafif ama istediğim rakamı göremedim ben.
eee sen yeni evine yerleştin de yemek mi yapıyorsun yani?Göreceksin merak etme hatta o kadar çok kilo vereceğiz ki noktadan sonraki kusuratlara takılmayacagiz bile şimdi ki gibi :)
Evet canım muhtemelen ondan ama her ay çıkmaz bende sivilce bazı aylar çıkıyor böyle
bol soğanlı bir çoban salata yapacağım akşama kocamda yemekte olacak dünkü biber dolmasini dayiyacagim bitsin diye :)
eee sen yeni evine yerleştin de yemek mi yapıyorsun yani?
peynir olabilir? Salatalık, domates.. en masum neyse onu seç :)Yerleşim canım. Dün akşam açıldı doğalgaz. Biber dolmasini yapmıştım bekliyordu gaz açılınca koydum hemen ocağın üstüne. Bugün de yedik bitti. Ama ben şuan çok acıktım yoğurt da yok evde ne yesem acaba diye düşünüyorum hiç bana uygun bir şey yok
bu arada hayırlı olsun canım. Rabbim ağız tadıyla, afiyetle güzel günlerde oturmayı nasip etsinYerleşim canım. Dün akşam açıldı doğalgaz. Biber dolmasini yapmıştım bekliyordu gaz açılınca koydum hemen ocağın üstüne. Bugün de yedik bitti. Ama ben şuan çok acıktım yoğurt da yok evde ne yesem acaba diye düşünüyorum hiç bana uygun bir şey yok
peynir olabilir? Salatalık, domates.. en masum neyse onu seç :)
Çok teşekkür ederim inşallah güzel günlerim olur burda. .bu arada hayırlı olsun canım. Rabbim ağız tadıyla, afiyetle güzel günlerde oturmayı nasip etsin