Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evet kizlar bugün 4. günüm ve ben hic diyetimi bozmadim. sabah kahvaltisi 20 dakika önce 1 mandalina 1,5 dilim ekmek uzerine cok az peynir sürülmüs (bugün acelem vardi sadece ekmek yedim) ARA 2 mandalin ÖGLEN 1 tabak kuru fasülye ve 4 kasik yogurt

marhaba . canım anlaşıldıgı üzere kuru fasulyeyi çok seviyosun galibakaydirigubbakcemile3 afiyet olsun yanlız fasulye yerine nohutdu daha çok öneririm neden dersen lara nohuda agırlık veriyodu ben de fasulyeyiyince ertesi gün kilom artıyodu . :1no2:
bide menülerini böyle yazarsan sıralı sevinirim okuyanlarada kolaylık olur ...a.s

AKSAM YEMEGIM 125 gram izgara balik 1 tabak salata 4 kasik mantar kavurma(ay yemekten 1 saat önce 1 armut yedim unutuyordum nerdeyse) YATMADAN ÖNCE 1 bardak süt icmeyi düsünüyorum.

AKSAM YEMEGIM 125 gram izgara balik 1 tabak salata 4 kasik mantar kavurma(ay yemekten 1 saat önce 1 armut yedim unutuyordum nerdeyse) YATMADAN ÖNCE 1 bardak süt icmeyi düsünüyorum.
canım akşam yemeginden önce meyvayı biraz daha erken ye1 saat gibi bence sabah kavaltısı farklı oluyo sanırım .. yemek zorundada degilsin okadar yakın madem akşam yemegi a.s.
ayrıca akşam balık yeterliydi galiba mantar ffazla olmuş biraz sanki . bide salatalarına zeytin yagı koy ama fazla kaçırma bence ...a.s
bide sana bi tiyo daha vereyim lara ve bende calsiyum alıyoruz arada bir . destek için hemde calsiyum yag emilimizi azaltır aklında bulunsun ....:1closedeyes:

evet kizlar bugün 5 günümdü.suana kadar hersey gayet iyiydi. SABAH KAHVALTISI 20 dakika önce 1 mandalin 1,5 dilim ekmek üzerine az peynir ÖGLEN 1 tabak nohut yemegi 4 kasik yogurt AKSAM 1,5 kase mercimek corbasi 4 kasik yogurt YATMADAN ÖNCE 1 bardak süt icmeyi düsünüyorum.

canım iyi gidiyosunda sen sürekli baklagil yiyyosun hiç sebze göremiyorum . vede salata mesela bugün hiç yememişin ...:1rolleyes:a.s.

canım iyi gidiyosunda sen sürekli baklagil yiyyosun hiç sebze göremiyorum . vede salata mesela bugün hiç yememişin ...:1rolleyes:a.s.

merhaba aedencim hafta ici kursa gittigim icin fazla zamanim olmuyor.nasil denk getire bilirsem öyle yiyiyorum.son 2 gün salata yiyemedim.günde 6 ögün yemege dikkat ediyorum.öglen zar zor kendimi eve atiyorum cok acikmis oluyorum hemen aksamdan kalanyemegimi yiyiyorum kendimde böyle denge olusturdum.vede benim ne kirmizi etle nede beyaz etle hic aram yoktur.kirmizi et sadece köfte olrsa yerim beyaz ette sadece gögüs kismini yerim.sebzede cok secerim,o yüzden su ana kadar dogru dürüst diyet yapamamistim.simdi bu diyette kendime bir liste cikardim neleri yiyebilirim diye.bu listeye bakarak sevdigim seyleri yemege calisiyorum yoksa kendimi biliyorum hemen birakirim. o yüzden su an gayet iyi gidiyor diyeti hic bozmadim yavas yavas kilo vermeye baslarim heralde.gerci su an 7. günüm 500 gr vermisim,hic ac kalmadan ve hic zorlanmadan.ben bu diyeti büyük bir zevkle yapiyorum.insallah haftaya kilo vermem hizlanicak.yardimlarin icin tesekkürler.a.s.

evet bugün pazar oldugundan dolayi sabah kahvaltisini baya bir gec yaptim.yani bugünsabah ve ögleni bir sayiyorum.SABAH KAHVALTIM 1 domates, 1 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek üzerine az peynir sürülmüs AKSAM 1 tabak 8 dakika haslanmis spagetti sarmisakli yogurt ile ve 1 tabak salata(pazar günlei makarna günü yaptim kendime):

merhaba aedencim hafta ici kursa gittigim icin fazla zamanim olmuyor.nasil denk getire bilirsem öyle yiyiyorum.son 2 gün salata yiyemedim.günde 6 ögün yemege dikkat ediyorum.öglen zar zor kendimi eve atiyorum cok acikmis oluyorum hemen aksamdan kalanyemegimi yiyiyorum kendimde böyle denge olusturdum.vede benim ne kirmizi etle nede beyaz etle hic aram yoktur.kirmizi et sadece köfte olrsa yerim beyaz ette sadece gögüs kismini yerim.sebzede cok secerim,o yüzden su ana kadar dogru dürüst diyet yapamamistim.simdi bu diyette kendime bir liste cikardim neleri yiyebilirim diye.bu listeye bakarak sevdigim seyleri yemege calisiyorum yoksa kendimi biliyorum hemen birakirim. o yüzden su an gayet iyi gidiyor diyeti hic bozmadim yavas yavas kilo vermeye baslarim heralde.gerci su an 7. günüm 500 gr vermisim,hic ac kalmadan ve hic zorlanmadan.ben bu diyeti büyük bir zevkle yapiyorum.insallah haftaya kilo vermem hizlanicak.yardimlarin icin tesekkürler.a.s.

aferin kıs sana olacak inşallah......delikafadulden

çok sevindim kilo vermeye başladıgına .haftaya hızlanacak kilo vermen .....a.sa.s.

SU AN REGL DÖNEMIMDEYIM VE ONU NASIL CUKULATASIZ ATLATIGIMA BEN BILE SASIYORUM.heralde bu sefer olucak dün ogluma burger king den menü aldim ellerimle ona yedirdim ve ben o patateslerden agzima bile koymadim.sadece cigerci önünde bekleyen kedi gibi baktim valla.

ha bu arada ben her gün 3 bardak yesil cay iciyorum 2 litre su tüketmeye calisiyorum.hayatimdan kola yi cikarmis durumdayim.ay unutmadan sorayim konserve nohut fasülye yesek olurmu.konserve yiyebilirmiyiz.

şu an reglsen geçmiştir zaten canım .. regl öncesi daha çok tatlı krizi olur zaten demek ogluşunda var ha allah bagışlasın ......sabır biraz .

ha bu arada ben her gün 3 bardak yesil cay iciyorum 2 litre su tüketmeye calisiyorum.hayatimdan kola yi cikarmis durumdayim.ay unutmadan sorayim konserve nohut fasülye yesek olurmu.konserve yiyebilirmiyiz.
yeşil çay iç iyidir ....a.s suda ......
konserve konusu pek gözüme takılmadı ama . genelde teze haşladıgını tercih et bence .. hazırda olsun diyosan . şöyle yap bak . bakla gilini çokça haşla .....dipfirize poşetle koy ihtiyacın oluncada çıkar .....yerimseniben hazır yemegini diyorsan içinde tam ne var bilmiyorun ... :1ninca:

evet kizlar kilo bildirimi yapiyorum.1 hafta önce 67,5 la basladigim diyete 66,7 le devam ediyorum.1 hafta boyunca pek zorlanmadim,cünkü bu diyet tam bana göre.sanirim bu hafta daha cok kilo verebilirim.bu diyeti yapan arkadaslar 1 haftadan sonra kilo vermeye baslamislar.uzun zamandir 66 lari görememistim bu beni dahada hirslandirdi.

SABAH KAHVALTIM 1 dilim ekmek az peynir sürülmüs 1 domates 1 bardak yesil cay,aaaa bide kahvaltidan yarim saat önce 3 kuru kayisi yedim.

kıs aeben sen daha bu amca diyetini yapıyormusun ...:)...

çatlak hayal geliyom yanına şımdi merak etme sen ne yaptın kıs gözün aydın ....yerimseniben

çok sevindim olacak bu iş :lepi:

SABAH KAHVALTIM 1 dilim ekmek az peynir sürülmüs 1 domates 1 bardak yesil cay,aaaa bide kahvaltidan yarim saat önce 3 kuru kayisi yedim.
canın sana bi isim bulalım ya yanlızım olmasın adın ..Şenizbi ad söyle ....
ayrıca az önce takımdaydın orayada yaza bilirsin kızlar iyidir ....:1hug:
bide dün sana masaj bırakmıştım okumadın geliba çizelge için sitede acemisin ..

bi denemek istiyorum canım . yardım edeceğine eminim zaten Şeniz .ilk önce sorumu soriim siz bu entegral ekmeği nerden aldınız bende ankaralıyım biliyosun dur belki migrosta bulurmuyum

sağol aebenim benim Allah razı olsun,
nurcan bu amca diyeti yaş sen boşver kıs:)...

niye kız bi şansımı deniim dimi hihoyyyt

canım şimdiden teşekkür ederim . bi ara ayaraladığın listelere de bakmak isterim

bakalım doğru anlamışmıyım gelince bakarsın aeben

yemeklerden iki saat önce yada sonra meyve yenilecek

her öğünde mutlaka yeşillik yenecek sabahta dahil

süt ürünleri sabah hariç her menüde olacak peynirde yasak haliyle kahvaltıda

yumurtayı tam çözemedim ama sabah ekmek yendii için sanırım o da yasak

proteinle ekmek bi arada olmayacak

nişastalı ürünler pişmiş olmayacak özellikle havuç patates mısır havuç pişmemiş olursa yiyebilirim

makarna kepekli olacak ve mutlaka 8 dk haşlanack ve yağsız olcak

içinde şeker ihtiva eden her şey yasak sebzeler şekersiz pişicek tatlı yokkk

çorbalarda yada yenilen herhangi bişide beyaz un kesinlikle olmayacak

zeytinyağda pişicek sebzeler salatayada az miktarda yağ ve bol limon serbest:)

bulgur ve pirinç dolayısıyla pilav yasak mercimek kuru fasülye nohut serbest

arada istediğim kadar meyve yiyebilirim ama glisemik endeksi yüksek olanlar hariç üzüm karpuz incir muz gibi

köfte normalde yasak ama içinin harcına ekmek koymassam bunuda yiyebilirim

kuruyemişde yiyebilirim ama sınırlı yine üzüm yasak

ekmeği sadece sabah kahvaltıda kullanıcam 3 dilim yiyebilirim tuzun da serbest olduğunu anlıyorum eyrin ezmesinden dolayı çok kolay olmayacak ama denemeye değer

yanlışım varsa düzelt beni canım

Merhaba Nurcancim.Kizmazsan birkac seyi düzeltmek istiyorum.Bu diyet KESINLIKLE KARBONHIDRAT VE PROTEIN AYRIMINA DAYANMIYOR.Sadece besinlerdeki iyi seker, kötü seker ayrimina dayaniyor.bu diyeti yapan lara arkadasimiz daha önce yazmisti.KAHVALTIDA recel ve yag haric hersey serbest;sucuklu yumurta bile(sivi yagla fazla abartmadan haftada 1)yiyebilirsin.ben mesala bi yumurtayi hasladim,öyle yedim.yada 3 domates, 3 biber, 1 yumurta al sana nefis bir ögle yemegi.MAKARNAYA gelince illa kepekli olmak zorunda degil,sadece spagetti olmas lazim ve 8 dakika haslanmasi lazim.MEYVE konusuna gelince güne meyveyle baslayin diyo amcamiz.yanliz dikkat edilmesi gereken sabah kahvaltidan yarim saat,20 dakika önce yenmesi, aralarda ise yemekten en az 2 saat sonra yenmesi lazim.umarim yardimci olabilirima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…