evet kizlar bugün 4. günüm ve ben hic diyetimi bozmadim.
sabah kahvaltisi 20 dakika önce 1 mandalina
1,5 dilim ekmek uzerine cok
az peynir sürülmüs (bugün acelem vardi sadece ekmek yedim)
ARA 2 mandalin
ÖGLEN 1 tabak kuru fasülye ve 4 kasik yogurt
canım akşam yemeginden önce meyvayı biraz daha erken ye1 saat gibi bence sabah kavaltısı farklı oluyo sanırım .. yemek zorundada degilsin okadar yakın madem akşam yemegi a.s.AKSAM YEMEGIM 125 gram izgara balik 1 tabak salata 4 kasik mantar kavurma(ay yemekten 1 saat önce 1 armut yedim unutuyordum nerdeyse) YATMADAN ÖNCE 1 bardak süt icmeyi düsünüyorum.
evet kizlar bugün 5 günümdü.suana kadar hersey gayet iyiydi. SABAH KAHVALTISI 20 dakika önce 1 mandalin 1,5 dilim ekmek üzerine az peynir ÖGLEN 1 tabak nohut yemegi 4 kasik yogurt AKSAM 1,5 kase mercimek corbasi 4 kasik yogurt YATMADAN ÖNCE 1 bardak süt icmeyi düsünüyorum.
canım iyi gidiyosunda sen sürekli baklagil yiyyosun hiç sebze göremiyorum . vede salata mesela bugün hiç yememişin ...:1rolleyes:a.s.
canım iyi gidiyosunda sen sürekli baklagil yiyyosun hiç sebze göremiyorum . vede salata mesela bugün hiç yememişin ...:1rolleyes:a.s.
evet bugün pazar oldugundan dolayi sabah kahvaltisini baya bir gec yaptim.yani bugünsabah ve ögleni bir sayiyorum.SABAH KAHVALTIM 1 domates, 1 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek üzerine az peynir sürülmüs AKSAM 1 tabak 8 dakika haslanmis spagetti sarmisakli yogurt ile ve 1 tabak salata(pazar günlei makarna günü yaptim kendime):
çok sevindim kilo vermeye başladıgına .haftaya hızlanacak kilo vermen .....a.sa.s.merhaba aedencim hafta ici kursa gittigim icin fazla zamanim olmuyor.nasil denk getire bilirsem öyle yiyiyorum.son 2 gün salata yiyemedim.günde 6 ögün yemege dikkat ediyorum.öglen zar zor kendimi eve atiyorum cok acikmis oluyorum hemen aksamdan kalanyemegimi yiyiyorum kendimde böyle denge olusturdum.vede benim ne kirmizi etle nede beyaz etle hic aram yoktur.kirmizi et sadece köfte olrsa yerim beyaz ette sadece gögüs kismini yerim.sebzede cok secerim,o yüzden su ana kadar dogru dürüst diyet yapamamistim.simdi bu diyette kendime bir liste cikardim neleri yiyebilirim diye.bu listeye bakarak sevdigim seyleri yemege calisiyorum yoksa kendimi biliyorum hemen birakirim. o yüzden su an gayet iyi gidiyor diyeti hic bozmadim yavas yavas kilo vermeye baslarim heralde.gerci su an 7. günüm 500 gr vermisim,hic ac kalmadan ve hic zorlanmadan.ben bu diyeti büyük bir zevkle yapiyorum.insallah haftaya kilo vermem hizlanicak.yardimlarin icin tesekkürler.a.s.
SU AN REGL DÖNEMIMDEYIM VE ONU NASIL CUKULATASIZ ATLATIGIMA BEN BILE SASIYORUM.heralde bu sefer olucak dün ogluma burger king den menü aldim ellerimle ona yedirdim ve ben o patateslerden agzima bile koymadim.sadece cigerci önünde bekleyen kedi gibi baktim valla.
yeşil çay iç iyidir ....a.s suda ......ha bu arada ben her gün 3 bardak yesil cay iciyorum 2 litre su tüketmeye calisiyorum.hayatimdan kola yi cikarmis durumdayim.ay unutmadan sorayim konserve nohut fasülye yesek olurmu.konserve yiyebilirmiyiz.
kıs aeben sen daha bu amca diyetini yapıyormusun ...:)...
evet kizlar kilo bildirimi yapiyorum.1 hafta önce 67,5 la basladigim diyete 66,7 le devam ediyorum.1 hafta boyunca pek zorlanmadim,cünkü bu diyet tam bana göre.sanirim bu hafta daha cok kilo verebilirim.bu diyeti yapan arkadaslar 1 haftadan sonra kilo vermeye baslamislar.uzun zamandir 66 lari görememistim bu beni dahada hirslandirdi.
canın sana bi isim bulalım ya yanlızım olmasın adın ..Şenizbi ad söyle ....SABAH KAHVALTIM 1 dilim ekmek az peynir sürülmüs 1 domates 1 bardak yesil cay,aaaa bide kahvaltidan yarim saat önce 3 kuru kayisi yedim.
nurcanım canım tatlıya dayanırım ve biraz sabırlıyım diyosan dene canım kilo verme genelde 1 hafta sonra başlıyo . ve küçücük bir kaçamak yapmak yasak . butün dengeyi bozuyo canım .
sen buraya arada bi bakıyosun incelikleri ögren mişindir . ... denemek te yara var bence . bak yanlızıma . tıkırdamaya başladı . bide iyi tarafı bırabınca kilo almıyosun hemen ....sositososito
ben hernekedar kendim şu an yapmasamda sizler içim elimdem geleni yaparım .. :1hug:
sağol aebenim benim Allah razı olsun,
nurcan bu amca diyeti yaş sen boşver kıs:)...
merhaba nurcanögretmen ben bu diyeti tek basima yapiyorum.kitabim olmadigi icin saolsun aeben bana cok yardimci oluyor.ben baslayali tam 1 hafta oldu ve ben yavas yavas kilo vermeye basladim.zaten diyetin özelligi bu ilk hafta vucut alisana kadar vermiyosun daha sonra 2 günde 500 gr gidiyor.bu listeleri ben kendime göre hazirladim sen yaparsan degistirebilirsin.eger baslarsan sana yardimci olmaya calisirim.sadece diyetin mantigini anladinmi gerisi kolay.ben bu hafta pazar günü koca bir tabak makarna bile yedim yani.bence cok güzel bir diyet tavsiye derim.ben su ana kadar hic bozmadim. sanirim bu hafta daha fazla kilo vericem.
bakalım doğru anlamışmıyım gelince bakarsın aeben
yemeklerden iki saat önce yada sonra meyve yenilecek
her öğünde mutlaka yeşillik yenecek sabahta dahil
süt ürünleri sabah hariç her menüde olacak peynirde yasak haliyle kahvaltıda
yumurtayı tam çözemedim ama sabah ekmek yendii için sanırım o da yasak
proteinle ekmek bi arada olmayacak
nişastalı ürünler pişmiş olmayacak özellikle havuç patates mısır havuç pişmemiş olursa yiyebilirim
makarna kepekli olacak ve mutlaka 8 dk haşlanack ve yağsız olcak
içinde şeker ihtiva eden her şey yasak sebzeler şekersiz pişicek tatlı yokkk
çorbalarda yada yenilen herhangi bişide beyaz un kesinlikle olmayacak
zeytinyağda pişicek sebzeler salatayada az miktarda yağ ve bol limon serbest:)
bulgur ve pirinç dolayısıyla pilav yasak mercimek kuru fasülye nohut serbest
arada istediğim kadar meyve yiyebilirim ama glisemik endeksi yüksek olanlar hariç üzüm karpuz incir muz gibi
köfte normalde yasak ama içinin harcına ekmek koymassam bunuda yiyebilirim
kuruyemişde yiyebilirim ama sınırlı yine üzüm yasak
ekmeği sadece sabah kahvaltıda kullanıcam 3 dilim yiyebilirim tuzun da serbest olduğunu anlıyorum eyrin ezmesinden dolayı çok kolay olmayacak ama denemeye değer
yanlışım varsa düzelt beni canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?