- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
- 398
sağol aebenim bakacam internete de kitap için...nev kuşum kitap yok satıyor ortalıkta yok galiba . netten almayı denedinmi ordadamı yok ..:uhm:
ama üzülme senin menülerim gayet güzel sormak istedigin bişi olursada biliyorsunki burdayız . o yüzden okadar takma kitab işini . ...kaydirigubbakcemile5
sorularına gelince .. son sayfalarda bu ekmek konusunu göreceksin yazmıştık ama takrarlayım :1hug: çavdarın kan şekeri oranı yüksek canım tam bugday yada entegre ekmekten . tam bugday yada entegre ekmegi öneririm ..
. eger bulamıyorsanda kepek ekmegi ama tam kepek ekemegi çogu kepek ekmek beyaz una kepek katılmış ekmek canım . o yüzden ekmegini şeçerken dikkatli olcokacimcoook
peynirde önemli olan keçi ,koyun deyil canım yag oranı ona dikkat et yeter .... aknazın layt peynirinin yag oranı çok düşük lezzetlide .cokacimcoook
menünde gene süper canım benimkiyle aynı olmuş sade ıspanak yerine yeşil fasulye olacak benimki daha yemedim ama ..sositososito
tamam ekmek tam kepek mi değil mi bakcam buğdayı veya entegreyi tercih edecem bundan sonra...aknazı aldım zaten o aklımda kalmıştı senin yazından...ama düşük yağ oranı ne olmalı bizim monti için peynirde aebencim? yani etiket okumayı severim de ben bakarım artık marketteki peynirlere kafamçokkarıştı
oo senin menüde güzel o zaman desene...afiyet olsun şimdiden...cokacimcoook
amannn benim sorular çoook....sağol aebenim..yaptıkça öğrenecem...Şeniz