Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın....
dünkü menüm
Pazar olduğu için haliyle sabah geç kalktım.
Sabah 11 de kahvaltı yaptım.
3 dilim tam buğday ekmeği peynir , zeytin ve çay
sonra dışarı çıktık
geldiğimizde saat 4 gibiydi yemek hazırladım yani öğle yemeği yine yiyemedim.:1no2:
Akşam saat 6 gibi
1adet fırında çupra ve salata (yoğurt yiyemedim balığın yanında yemeğe cesaret edemedim)
ara
kayısı ve incir

Bu arada bir sorum var kuruyemişlerden hangilerini yiyebiliyoruz.
Aeben leblebi yiyebileceğimizi söyledi peki fındık ,fıstık ve ceviz yiyebilirmiyiz abartmadan:uhm:

Bu arada bir sorum var kuruyemişlerden hangilerini yiyebiliyoruz.
Aeben leblebi yiyebileceğimizi söyledi peki fındık ,fıstık ve ceviz yiyebilirmiyiz abartmadan:uhm:
evet biz yiyyoruz günlük ama bazan abartıyoruzmu ne...:umursamaz:
canım fazla alışmamanı öneririm kuru yemiş hastalık gibi bi yedinmi duramıyorsun ..kaydirigubbakcemile3 ben badem ,fındık ,fıstık ,ceviz yiyyorum . aslında saglık için çok faydali günde 3 ceviz en iyisi ama dedigim gibi biz bazan abartırıyoruz oda kilo vermeyi etkiliyor tabi .kafamçokkarıştı
bide kuru yemiş aceip isteh kesiyor akşam yemegince 20 dk önce 3.4 ceviz ye akşam yemegini yiyemiyorsun bile..kaydirigubbakcemile5

Evet incir tatlısı harikaydı ellerime sağlık :) oğlumda çok beğendi ama acayippppp tatlıydı tatlı seven kızlar tavsiye ederim oğlum içinde sağlıklı bir tatlı öğrenmiş oldum:)
Tarif için teşekkürler Aebencimopuyorumnanaktan

Bugünkü menüm

Kahvaltıdan 20 dk önce 1 bardak greyfurt ve portakal suyu karışık
Sabah: tam buğday unundan yaptığım phaçalardan biraz ve acıka ve 2-3 zeytin
Öğle: Sosis kızarması salata ve 2 kaşık kadar yoğurt ( öğle yemeğinden yarım saat önce vitaminimi içtim)

Akşam: 1 küçük kase incir tatlısı, çok dolu 1 tabak brokoli yemeği ve 2 kaşık kadar yoğurt
Gece : kabak çekirdeği vemeyve olabilir aralıklı olarak tabi :)

işte böyleeeeeeeeekaydirigubbakcemile5

genel olarak menün güzel refim ...
refim bu acıkanın içinde un olmadıgına eminmisin canım ..:uhm: bide kavaltında hiç yeşillik falan bişide yok ekmegi helede bohcayı neyle dengeleyeceksin bildigin üzere ekmegin ken şekeri yüksek (tam ekmek olsada.) yanında mutlaka salata malzemesi yemen lazım . dikkat .... unutmayım 3 ögününüzdede salata olacak mutlaka....a.s

ha bide o calsuyum yemekten öncemi sonramı içiliyodu yahu ben yemekten sonra hatırlıyorum aceba benmi unuttum nasıl kullanıldıgını .....:uhm:

Günaydın....
dünkü menüm
Pazar olduğu için haliyle sabah geç kalktım.
Sabah 11 de kahvaltı yaptım.
3 dilim tam buğday ekmeği peynir , zeytin ve çay
sonra dışarı çıktık
geldiğimizde saat 4 gibiydi yemek hazırladım yani öğle yemeği yine yiyemedim.:1no2:
Akşam saat 6 gibi
1adet fırında çupra ve salata (yoğurt yiyemedim balığın yanında yemeğe cesaret edemedim)
ara
kayısı ve incir
Kengocum menün güzel olmuş ..
balıgın yanında süt yogurt ye korkma bak biz aylardır yiyoruz sapaosaglam ayaktayız ...kaydirigubbakcemile3

aynı uyarıyı sanada yapayım sabah yeşillik domates falan yemen lazım ekmegini dengele ......kaydirigubbakcemile5
vede meyve hep kuru meyve yiyyorsun.. tazesini öneririm . özelliklede sabah ..cokacimcoook

vede bi uyarımdaha protein çok az alıyorsun en azından yatarken süt içebilirsin . tabi 0 yaglı ....

sadece balık ve peynirinde protein var oda gün boyu 30 civarı olmuş .....kilon başına 1.gr olmalı en az. kilo verkek içinde kilon başına 1.5 gr civarı omalı ...

bak bu öylen yememende kötü oluyor .... 2 gündür mecburiyetten bende ögleni atlıyorum ama hiç memnun deyilim kilomdada degişiklik pek olmuyor . bu gün tekrar eski düzenime geçiyorum şu reglimde bitsede insem biraz yahu hala şiş hissediyorum kendimi ..:delphin:

Son düzenleme:
ben dünkü menümüde yazıp pilatese kaçayım ...

1 mandalina .

11. 00.. kavaltı ......
3 dl ekmek ..sögüş . ze. ezmasi ... 1 tane biber kızarması .....

15.00.
2 avuç leblebi . 1 lokma ekmek .......(dışardaydım .)

17.30. akşam ..
1.karnıyarık .......havuç salatası .... 1 kş. yogurt .... 1kase hoşaf ....

21 30.. y. nar. 1 armut .. 1 mandalina .......

22 30.. 15 badem ......

2 gündür ögleni ara ögünle atlıyorum ama memnun deyilim kıslar .... kilomdada bi degiklik yok .birazda regle baglı sanırım .. ama bugün bol proteinli ve 3 ögünlü bir gün olucak benim için ...

genel olarak menün güzel refim ...
refim bu acıkanın içinde un olmadıgına eminmisin canım ..:uhm: bide kavaltında hiç yeşillik falan bişide yok ekmegi helede bohcayı neyle dengeleyeceksin bildigin üzere ekmegin ken şekeri yüksek (tam ekmek olsada.) yanında mutlaka salata malzemesi yemen lazım . dikkat .... unutmayım 3 ögününüzdede salata olacak mutlaka....a.s

ha bide o calsuyum yemekten öncemi sonramı içiliyodu yahu ben yemekten sonra hatırlıyorum aceba benmi unuttum nasıl kullanıldıgını .....:uhm:

Yok yokkkkkk içine baktım almadan un yok :) zaten annemde yapardı ben küçükken un katılmaz ona :) ama domates ve biber salçası ceviz baharat flan var. AAaaa bu sabahta yeşillik yemedim unututyorum ya kahvaltıda yemeyi kaç gündür neyse yarından itibaren aklımda olsun :)

Calsiyum vitaminin reçetesinde yemeken yarım saat önce veya sonra yazıyor :) farketmezmiş yani :)

Bu arada bu sabah 300 gram daha vermişim :))) 73.100 oldum çok şükür :)))kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ya aebencim ben öğlen 1 kaşık bulgur pilavı yedim kurufasulyeyle kötü bişey yaptım galiba di mi :gitme:

ya aebencim ben öğlen 1 kaşık bulgur pilavı yedim kurufasulyeyle kötü bişey yaptım galiba di mi :gitme:
yanında bol salata yediysen fazla sorun deyil melegim ..miktari 1 yemek kaşı ise ..
kuruyla et önermiyorum .. bulgur deyilde...

kıslar ögünlerinizde salata çok önemli mutlaka yiyin yedikerinizi her ihtimale karşı dengeliyor . kan şeker oranları bildiginiz üzere çok düşük sebzelerin ...:hulya:

ben bugün çok dikkat ediyorum bakalım .. kuru yemişde yemiycem ...

yarına sonuç ne olur bilmem eger degişmesse reglden demekki ... artık regl sonunu bekliycem .......

refim yeni bir tatlı daha . yogurt üstüne marmelat...... güzel oldu valla aynı şu bebelerin yedigi meyveli yogurtlar gibi oldu .......

bu hazır mermelatlar çok güzeller ama çok kazık bi fiyati varya niye bu kadar pahalı bu ürün . ....

Aeben tavsiyelerin için teşekkürler.opuyorumnanaktansöylediklerine uymaya çalışıcam .Peki bu protein hesabını nasıl yapıyorsun pratik bir yolu varmı mesala bir kase yoğurt ne kadar ?

Kuru kayısı ve kuru inciri çok yememin sebebi ben anormal çikolata düşkünüyüm ancak benim bu krizimi bunlar kesiyor.Ama taze meyvada yemeğe çalışıcam.

bugüne kötü başladım ama menümü şimdiden yazayım da daha fazla bişey yemiyeyim

sabah bi uyandım 8:20 akannehir 8 buçukta evden çıkmam gerekiyodu, ekmeklerim buzlukta çıkartıp kızartıcak vaktim olmadı

o yüzden bugün yine kötü oldu :gitme:

09:00 1 kumru ( tulum peyniri ve domatesli ), 1 şekersiz çay

12:00 1 mandalina (sabahki beyaz unun etkisi kendini gösterdi çok acıktım)

13:30 1 kepçeden fazla susuz k.fasulye, 1 y.k. bulgur pilavı ve turşu ( ne yoğurt , ne salata var biliyorum :((( )

17:30 haşlanmış karnıbahar ve light yoğurt

gece meyve

Aeben tavsiyelerin için teşekkürler.opuyorumnanaktansöylediklerine uymaya çalışıcam .Peki bu protein hesabını nasıl yapıyorsun pratik bir yolu varmı mesala bir kase yoğurt ne kadar ?

Kuru kayısı ve kuru inciri çok yememin sebebi ben anormal çikolata düşkünüyüm ancak benim bu krizimi bunlar kesiyor.Ama taze meyvada yemeğe çalışıcam.
kengocum 221.222. oku 16 ve 17 sayfalarıda egerki bu sayfalarda proteinle ilgili yazılar yoksa kesin sen farklı bir kitap okuyorsun diycem artık akannehirakannehirakannehir güzelim ben ordan hesapliyorum .....

bak 119 da favori sayfamdır onuda oku .....kaydirigubbakcemile3 ve 92 den 99 ka kadar olan sayfalarda önemlidir bi göz atın ..

Son düzenleme:

yarına sonuç ne olur bilmem eger degişmesse reglden demekki ... artık regl sonunu bekliycem .......

refim yeni bir tatlı daha . yogurt üstüne marmelat...... güzel oldu valla aynı şu bebelerin yedigi meyveli yogurtlar gibi oldu .......

bu hazır mermelatlar çok güzeller ama çok kazık bi fiyati varya niye bu kadar pahalı bu ürün . ....

regl dönemlerinde tartılmamak gerekiyo zaten doğru sonuç olmuyor

hazır marmelatlara bakmıştım bende küçücük bi kavanozu 8,5 lira akannehir

marmelat yemem daha iyi dedim, sen kendin mi yapıyosun?

bende yapmak istiyorum elmadan nasıl olur mesela tarçınla falan?

çikolata düşkünlüğü bende de var acayip düzeyde , bazen meyveler beni kesmiyo o zaman kuru kayısı yiyorum bende

Bu günkü menümüde yazıyım:
sabah
2 dilim ekmek ,peynir ,çay dometes ve salatalık
ara
1 portakal
öğlen
karnıbahar haşlaması ve yoğurt
akşam
ıspanak ve yine yoğurt salatada olabilir
herkese iyi akşamlar...yerimseniben

opuyorumnanaktan heheyy yoğurtlu marmelatı üstüne cevizde ekleyerek denemiştim 1 ay kadar önce gerçekten muhteşem oluyor. Bu marmelatlar bana 1 avanozu 2 ay yetiyor en az :) yoksa gerçekten bu diyet biraz pahalıya mal oluyor ama olsun zamanında 3 ay iin idyetisyene 600 tl verip sadece 6 kilo vermiştim ve geri almıştım hemen buda bşey mi yaniŞeniz

Bu günkü menümüde yazıyım:
sabah
2 dilim ekmek ,peynir ,çay dometes ve salatalık
ara
1 portakal
öğlen
karnıbahar haşlaması ve yoğurt
akşam
ıspanak ve yine yoğurt salatada olabilir
herkese iyi akşamlar...yerimseniben

Canım menün çok güzel ama protein eksik yine :) ama o sayfaları okuyuyunca daha fazla düzene girecektir.

bugüne kötü başladım ama menümü şimdiden yazayım da daha fazla bişey yemiyeyim

sabah bi uyandım 8:20 akannehir 8 buçukta evden çıkmam gerekiyodu, ekmeklerim buzlukta çıkartıp kızartıcak vaktim olmadı

o yüzden bugün yine kötü oldu :gitme:

09:00 1 kumru ( tulum peyniri ve domatesli ), 1 şekersiz çay

12:00 1 mandalina (sabahki beyaz unun etkisi kendini gösterdi çok acıktım)

13:30 1 kepçeden fazla susuz k.fasulye, 1 y.k. bulgur pilavı ve turşu ( ne yoğurt , ne salata var biliyorum :((( )

17:30 haşlanmış karnıbahar ve light yoğurt

gece meyve

Canım akşam menün çok güzel , öğle fena sayılmaz sabaha diyecek laf bulamıyorummmmmmmmmmmmmmmmm:1no2::oklava:
yarın sabah itibari ile seni başka görmek istiyorum anımızda yakınımızda o tam buğday ekmeği akşamdan çıkartılsın dondurucudan :1shok:
Bak geliyorum sıkı dur cumaya kilo bildirirmizde aynı kilo geliriz haaaaaaaaaa
( bu seni kızdırmak ve gaza getirmek içindi yoksa nerdeeeeeeeeeeeeeee ))

Canım akşam menün çok güzel , öğle fena sayılmaz sabaha diyecek laf bulamıyorummmmmmmmmmmmmmmmm:1no2::oklava:
yarın sabah itibari ile seni başka görmek istiyorum anımızda yakınımızda o tam buğday ekmeği akşamdan çıkartılsın dondurucudan :1shok:
Bak geliyorum sıkı dur cumaya kilo bildirirmizde aynı kilo geliriz haaaaaaaaaa
( bu seni kızdırmak ve gaza getirmek içindi yoksa nerdeeeeeeeeeeeeeee ))

ekmeğimi gelirken aldım canım tazesini

akşam menümü değiştirdim ama ton balığı salatalık ve light yoğurt olarak

Back
X