Selam Aebebnim hoşgeldin bende bu sabah 73.500 çıktım sanırım biraz fazla öğün atlıyorumyani birazda düzensiz yedim 2 gündür ama yasakları delmedim. Senin lokumla baklava cıss olmuş ama napalım olan olmuş umarım birdaha olmaz :)
merhaba canım . menülerimiiz hergün yazıyoruz ama araya bayram girdigi için böyle oldu .. eger bi kaç sayfa gerileri okursan önceki menülerimizi görebilirsin .....yediklerinizi yazarsanız günlük olarak bende takip edebilirim sanırım.işyerinde diyet yapmak çok zor geliyo ve hiç başaramıycakmışım gibi geliyo kızlar.ne olur bana da yardımcı olun.
arkadaşlar bugünkü menüm;
sabah 1 elma
yarım saat sonra
2 dilim tam buğday ekmeği peynir, zeytin ve yeşillik çay (klasik kahvaltı)
öğle mercimek çorbası
arada kayısı ve incir
akşam kabak yemeği yoğurt ve salata
bugünüde atlattık çok şükür...:teytey:
bkengocum menün güzel . ama refimin dediklerinede katılıyorum öğlenin eksik olmuş biraz..yerimsenibenarkadaşlar bugünkü menüm;
sabah 1 elma
yarım saat sonra
2 dilim tam buğday ekmeği peynir, zeytin ve yeşillik çay (klasik kahvaltı)
öğle mercimek çorbası
arada kayısı ve incir
akşam kabak yemeği yoğurt ve salata
bugünüde atlattık çok şükür...:teytey:
Canım çok üzel iyi başladın fakat ğle çok az ve eksik olmuş sanki yani süt ürünü, ve salatada eklersen daha iyi sonuç alırsın. Tekrar hoşgeldin...:lepi:
refim sadece sabah tartıl baskülü eşine saklattır ...naniknanikBenim bugünkü menüm
Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, 3-4 zeytin, şekersiz marmelat
Ara: 1 elma ( çok acıkmıştım)
Öğle: kırmızı et ve sebze (brokoli, pırasa) yemeği ve 2-3 kaşık yoğurt..
Ara: ( çok kötü şeyler yaptım) 1 avuç kadar ay çekirdeği ve yer fıstığı 45 gram:kedi:
Akşam: 1 tabak pırasa , yağsız salata ve 2 kaşık kadar yoğurt
Gece: yarım nar
Bugün berbattı diyetim ama sebebini biliyorum, gidip gelip tartılmak başka bişey değil :) tartıldıkça morelim bozuluyor ee tabi her dakika tartılırsam sonu bu olur, bu konuyu acil çözmeliyimmmmm
Morelim bozudukça yiyorum
bende dünkü menümü yazayım pek iç açıçı deyil ama adepte günüydü diyelim ..
1 mandalina
kavaltı...
2 dl. ekmek .....marmelet .... 5 zeytin ..... domates saltalık ....( sabah az yemişim öglen olmadan acıktım dün )
öglen ....
kavurma ( münkün oldugunca yagsız)... bol salata ..... 2 kş. yogurt ....
ara.. 1 kase hoşaf .. 1 acuç leblebi ..
ara...1 trobzon hurması .....
akşam ...
kabak çiçegi yemegi .. 1 kase yogurt .... 1 kç hoşaf ....15 fıstık ...
ara.. 1 kase hoşaf ... 1 t.hurma ..
dün ben çok yemişim tabi düzen bozulunca böyle oluyor ..sık sık açıktım o yüzden baya arada yapmışım ....
bide kıslar bende hipogılisemi var bildiginiz üzere bi kaç gündür çok yorgun bitkin uykulu hissettim kendimi ... kan şekeri düngesi bozulunca hemen fark ediliyor ya valla ...... şükür bugün cin gibiyim ...hehe ...
refçim sen çok tatlı, çok güzel bi annesin , hiç te öyle kendini bu kadar üzcek,telaşladırcak kadar kilolu değilsin
keşke bende çocuğum olduğunda sizler gibi olabilsem ,korkuyorum valla 90 kilo olcam diye akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?