Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Bayramın 1. günü menüm

10:30 sa Sabah: 1 mandalina kahvaltıdan 30 dk. önce
3-4 minik dilim tam buğday ekmeği, yağsız peynir ve domates
Öğle: 3 gibi:) taz efasulye 1 tabak, tavuk ve kırmızı et azar ve 2 kaşık yoğurt
3 saat sonra 1 elma 1 portakal
2 saat sonra : biraz kabak çekirdeği :)

Bugünü böyle kapattık kızlar çok şükürr, yarına allah kerimmmmm

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn :)) Bayramın 2. günündeeeennnnnn ve flaşşşşş flaşş flaşşşşşşşş bu sabah tammmmmmmmm 73 kiloydum sanırım 40 gün kadar oldu başlayalı 4400 gram gitti, ama çok taze heran yükselebilir gibi geliyor :( neyseeeeee
Aebenim ne zaman sen kilo versen benim bünyem çok kıskanç hemen bende kilo veriyorummm :) sen hep kilo ver emiiiiiiiiiiiii :)

Offfffffffff kızlar offffffffffffffffff :) gidip gelip tartılıyorum kafayı yedimmmmmmmmm :)))))
ve bugün yediklerim:

Sabah
1 bardak taze meyve suyu ( mandalina, elma , havuç)
30dk sonra
3-4 dilim tam buğday ekmeği , sucuklu yumurta :( , domates, az peynir

Öğle: kıymalı yumurta, salata
Akşam: 1 tabak kereviz yemeği, 1 salatalık, 1 bardak light süt
Ara: 1 avuç kabak çekirdeği
1 saat sonra: 1 nar
Şu saatte açlıktan ölmek üzereyim açlıktan uyuycam gidip :) bir soda içtim az önce ama kesmedi :)

geldim refim yetistim :) nasilsin canim bayram nasil geciyor :) ne yedin ne ictin de bakayim sekercim :)

heemn bugünkü menümü vereyim
sabah 2 dilim ekm.
peynir sekersiz recel
öglen
1 tabak kirmizi fasulye
1 kase yogurt
1 adet domates
arada
1 avuc badem
aksam
1 adet yumurta
salata
4 kasik yogurt
1,2 catal taze fasulye
ara
1 avuc badem
3 litresu
1 saat plates
ya kizlar su badem ceviz falan haftada 1 defa yiyeyim diyorum sonucta iyi yagda olsa yag demi.
bir sorum olucak kizlar diyelimki sabah ekmek yemedim peynirin yag orani ne kadar olmali kitapta % 15 yagli peynir diye geciyor tablo olarak verilen yemek listelerinde ama emin olamadim ?

Canım ben yasaklı pek biş yemedim ama düzensiz yedim 2 gündür yazmıyorum o yüzden :)

aebencim ve refim tebrik ederim ikinizide ne güzel vermissiniz masllah size ...
bende verebilirim insallah, montiyi tam anlamiyla yapsam kesin veririmde...
darisi basima kizlar...

heemn bugünkü menümü vereyim
sabah 2 dilim ekm.
peynir sekersiz recel
öglen
1 tabak kirmizi fasulye
1 kase yogurt
1 adet domates
arada
1 avuc badem
aksam
1 adet yumurta
salata
4 kasik yogurt
1,2 catal taze fasulye
ara
1 avuc badem
3 litresu
1 saat plates
ya kizlar su badem ceviz falan haftada 1 defa yiyeyim diyorum sonucta iyi yagda olsa yag demi.
bir sorum olucak kizlar diyelimki sabah ekmek yemedim peynirin yag orani ne kadar olmali kitapta % 15 yagli peynir diye geciyor tablo olarak verilen yemek listelerinde ama emin olamadim ?

Canım menün çok güzel kilo verdin mi?????? sen onu söyle :))
Ceviz badem haftada 2 kereyi geçmezse bencede iyi olur canım biz bazen abartıyoruz ama abartmamak lazım.
Kahvaltıda peynir yiyoruz az yağlı canım bir sakıncası yok diyor peynir yani % 3 yağlı flan bizim yediğşimiz seninki % 15 yağlı ise biraz fazla sanırım Aebenim daha iyi bilir :sm_cool:

Canım menün çok güzel kilo verdin mi?????? sen onu söyle :))
Ceviz badem haftada 2 kereyi geçmezse bencede iyi olur canım biz bazen abartıyoruz ama abartmamak lazım.
Kahvaltıda peynir yiyoruz az yağlı canım bir sakıncası yok diyor peynir yani % 3 yağlı flan bizim yediğşimiz seninki % 15 yağlı ise biraz fazla sanırım Aebenim daha iyi bilir :sm_cool:

henüz kilo veremedim canim :( su anda regilim zaten,benim yadigim o,2 yagli canim kitapta % 15 yagli peynir diye gecmiste benimde aklima takildi kahvaltida ekmek yemesek peynirle domates falan yesek peynirin yag oarani farkediyormu diye merak ettim canim ;)

selam kıslarrrrrrr.
ben geldim .......

yogunbir bayramdan sonra . malum dügünümüz vardı . memlekette...

bayramın ilk günü güzel geçti diyet açısındanda . hatta 2.gün kakttıgımda 100gr daha vermiştim . 63.1 olmuştum ..... sonrası evden uzakta geçti .. dügünde 3 gün tavuk döner salata pilav üzüm vs. vardı (bikaç ay döner yemem herhalde).laelaelaelaelae elimden geldigince dengeledim . ama tavugun yagı vardı galiba tabi pilav hiç yemedim bol salatayla dengeledim taki son güne kadar . çünki yatıya başka bir yere gittik .kavaltıdada ekmegimi çıkaramadım ( yanımda ekmegimi götürmüştüm .)sonuçta fazla tanımadıgım insanlar ö yüzden dün için geçmiş olsun diyorum kendime..:umursamaz: beyez ekmek yemek zorunda kadım azda olsa . yaglı peynir vs vs. vede dün biraz bozunca 1 tanene de lokum yedim . bide 1 dl. baklava ..:umursamaz: bayram boyü tek şekerimide dün yedim . dedigim gibi evde olsak hiçde bozmazdım ama işte mecburiyetten :kedi:...

zaten herkes hastamısın ne çok kilo vermişin diyo ya sinirlerim bozuldu sanki hasta olunca kilo veriliyor . ..akannehirdelikafadulden...hele görümcem kıs genemi kilo verdin nasıl veriyon diyo ..kaydirigubbakcemile3 bende diyorum yiyerek .:roflol:( en son 2 ay önce görmüştüm)..

vel hasıl bu sabah tartıldım 64.100gr. yani 1 kilo almışım ... oda normal kaçgündür düzensiz yemem diyetimi yapamama ragmen .. bu kilonun sebebide dünün menüsü zaten . geride iner birazı yarına ..:delphin:

Son düzenleme:
Mehaba bende aranıza yeni katıldım dünden itibaren başladım.Hatta eşimle beraber başladık.Dünkü menüm şöyle yanlışlıklarım varsa düzeltin arkadaşlar lütfen...
1 adet mandalina ve portakal yarım saat sonra
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir ,2-3 adet zeytin,yeşillik birde çay
arada
5-6 tane kuru kayısı
Akşam
mercimek çorbası ve brokoli haşlamsı ve yoğurt
arada
4 tane kayısı ve 2 tane incir
buarada öğle yemeği yiyemedim çünkü o saatlerde dışardaydım.

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn :)) Bayramın 2. günündeeeennnnnn ve flaşşşşş flaşş flaşşşşşşşş bu sabah tammmmmmmmm 73 kiloydum sanırım 40 gün kadar oldu başlayalı 4400 gram gitti, ama çok taze heran yükselebilir gibi geliyor :( neyseeeeee
Aebenim ne zaman sen kilo versen benim bünyem çok kıskanç hemen bende kilo veriyorummm :) sen hep kilo ver emiiiiiiiiiiiii :)
kaydirigubbakcemile3

tebrikler refim .....alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bayramdada bozmamışım tebrik ederim ......alkisalkisalkis

Mehaba bende aranıza yeni katıldım dünden itibaren başladım.Hatta eşimle beraber başladık.Dünkü menüm şöyle yanlışlıklarım varsa düzeltin arkadaşlar lütfen...
1 adet mandalina ve portakal yarım saat sonra
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir ,2-3 adet zeytin,yeşillik birde çay
arada
5-6 tane kuru kayısı
Akşam
mercimek çorbası ve brokoli haşlamsı ve yoğurt
arada
4 tane kayısı ve 2 tane incir

hoş geldin canım Şeniz

menün güzel . tek görmedigim öğlen yemegim ama tatil oldugundan geç kalmışın sanırım o yüzden ..a.s

kitabı okudun sanırım o yüzden merçimek çorbanın içinde patates ve havuç yoktur ... vede sabah yedigin peynir yagsızdır .. buyrunnnnnnnnn

eşinin ve senin başlangiç kilolarırınız nedir güzelim .? sizide listeye ekleyeyim ..Şeniz....bu arada erkekler daha şanslı daha kolay kilo verirler.sengözlerimebaksanab

teşekkürler aeben evet kitabı okudum sadece mercimek koydum peynirde yağsızdı hatta kitabı birdaha okuyorum..eşim 76 kilo aslında kilosu fazla değil ama çok fazla göbeği var onun için bende 65 kiloyum eşimde bende 8-9 kilo vermek istiyoruz inşaallah
buarada sana bir sorum olucak eşim minarelli su çok içiyordu ama kitapta soda kolayla aynı katagoride yani yasaklı acaba bir bilgin var mı?

kengocum bu diyyete pek ögün atlamak yok umarım ögün aran kan şekerin düşecek kadar aralıklı deyildir.... ögün araları için 4 saat en idaal zaman ...

teşekkürler aeben evet kitabı okudum sadece mercimek koydum peynirde yağsızdı hatta kitabı birdaha okuyorum..eşim 76 kilo aslında kilosu fazla değil ama çok fazla göbeği var onun için bende 65 kiloyum eşimde bende 8-9 kilo vermek istiyoruz inşaallah
buarada sana bir sorum olucak eşim minarelli su çok içiyordu ama kitapta soda kolayla aynı katagoride yani yasaklı acaba bir bilgin var mı?

canım umarım tez zamanda verirsiniz kiolarınızı bide çoktandır hiç diyet yapmamış iseniz daha hızlı verirsiniz . diyete tam uyarsanız muhtemeleb 2 ay sonra fazla kilonuz kalmaz....zemuszemus

soruna gelince .bi ara bende dikkat etmiştin bu soruya .. evet bi yerde sodalı içeçekler yasak diyor başka bi yerde meden suyu oldukça faydali içeçekler arasında geçiyor . orda bahsattigi sodali içekekler gozoz gurubuna giriyor maden suyu deyil o yüzden bence içmesinde bi sakınca yok gibi fakat sadesini yani meyveli ve şekerli olanları deyil dikkat ...
egerki içmedende yapabiliyorsa içeyede bilir .:içelim:

Back
X