Elifim yaseminin epeydir pc bozuktu yeni geldi , teldende anca takıma bakıyordu, hatta dün linkini verdimde öyle yolunu buldu montininGünaydın güzellikler
@_AYNURA_ hayırlı olsun yeni işin canım
@fatmanurkaya hoşgeldin ablam
@yasom7272 kırgın mısın dargın mısın bişey mi yaptım acaba diye düşündürüyorsun beni
Hamdolsun zilim . Sen nerelerdesin artık unuttun bizi iyceSlm montici güzeller nasilsiniz?
Kız elif bugun neyse komşuya gittinBugün dikkat ediyim dedim, komşuya gittim offff pizzalar, tatlılar
Takımda yarış başlattık elifim , sende gel istersenBuarada hepiniz takıma geri mi döndünüz?
Günüm vardı amaaaKız elif bugun neyse komşuya gittin
Hafta sonu kekleri poğaçaları kim yaptı ???
Sana cıs pişirme demiyommu ;(
Gelmiş geçmiş olsun inşallahmerhaba arkadaşlar hastalıklı birkaç hafta geçirdik hala kendimde değilim birton ilaç içiyorum nafile ama en azından ayaklandım az az işimi yapıyorum domuz mu katır mı nasıl bir girp bilmedim hayatımda böyle bir hastalık yaşmamaıştım vallahi hala da düzelemedim
ne yedim ne içtim dicem ama ayağa kalkamıyordum resmen bazen dışardan söyledik bazen sadece makarna yedik vallahi onu yapabildiğime şükrettim açıkçası,
geçmiş olsun zeynom . Zeynebede geçtimi yoksamerhaba arkadaşlar hastalıklı birkaç hafta geçirdik hala kendimde değilim birton ilaç içiyorum nafile ama en azından ayaklandım az az işimi yapıyorum domuz mu katır mı nasıl bir girp bilmedim hayatımda böyle bir hastalık yaşmamaıştım vallahi hala da düzelemedim
ne yedim ne içtim dicem ama ayağa kalkamıyordum resmen bazen dışardan söyledik bazen sadece makarna yedik vallahi onu yapabildiğime şükrettim açıkçası,
Takımı takip zor .Valla ben sadece okuma kısmına yetisebiliyorum galiba elifim.
Zili merhaba
Bende geleydimGünüm vardı amaaa
Çok geçmiş olsun canımmerhaba arkadaşlar hastalıklı birkaç hafta geçirdik hala kendimde değilim birton ilaç içiyorum nafile ama en azından ayaklandım az az işimi yapıyorum domuz mu katır mı nasıl bir girp bilmedim hayatımda böyle bir hastalık yaşmamaıştım vallahi hala da düzelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?