• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

5-adet-beyaz-orkide-aranjmani-at353-1-2.jpg

_AYNURA_ _AYNURA_ BU ÇİÇEK KADAR NAİF KIRILGAN AMA BİR OKADAR KOKANA :KK70::KK60:HAYATIMIZDA KOCAMAN YERİ OLAN AZERİ GÜZELİ:KK60:

Yaa bizim eski arkadaşlar burdami toplanmis mensiz parti haa biz takima gelin diye beklerken butun canlar yeni yuvalarinda mutlu mesut yasiyormus
Aeben yademine linkin adini yazinca buldum
Saka bir yana merhaba canlar hepiniz ayri ayri kiymetlisiniz
Hayirli aksamlar
Fatmanurum her daim bekleriz canım ,

Bu link 2008 den bu yana var ve aktif ;)

Sağol bitanem.evet çok şükür kurdum.artık kendi işimi severek yapıyorum.pazar günü açılış yaptım muhteşem oldu.çok şükür iyi durumlar...
Ay çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun iş yerin

Sektör konusunda maalesef yasemin abla diyorum :D

Menüm

Sabah
Aç karna limonlu niberli 2 kş yogurt .

Kahvaltı
2dl tb.ekmek
Menemen .
3ceviz.

Öğleyin
1kpç. Yogurt çorbası
3kş yeşil fasulye
1kase yogurt .

Akşam
Kağıtta Hamsi
Yş. Salata .
2kş yogurt .

45 dk pilates . 15 dk yerinde koşu . 30 dk yürüyüş .
2 lt su ...

Yarın sohbetlerim başlıyo nası diyet yapacaksam:(

Selam kızlar ben yokken neler oldu ben yine ipin ucunu çocuklarla ve İstanbul'dan gelen yeğenlerimle çoook kaçırdım yasom7272 yasom7272 ablam sanada hiç yazamadım çünkü geceli gündüzlü 9,7 ,4,4,2 yaşında 5 çocukla epey yoğun bi tatil yaşadım inşallah ablam Ankara ya gelebilir de tatiller yorgunluk olmaktan çıkar asfarovski asfarovski canım geçmiş olsun problemmi çıktı hamilelik te
Sağol kuzum. Bebeği kaybettik maalesef. 6. Haftada normaldi ama sonra kalbi durmuş ve bebek kesede erimiş :( kısmeti bu kadarmış yavrumun

İyi günler fıstıklarrr...iyi dilekler için teşekkürler kuzularlmmm..herbalife dukkanı deyil be aeben aeben abla sağlıklı beslenme külübü:D:D:D
Biz öyle kulüp falan bilmeyiz bize göre her yer dükkan. Konyada adamlar devasa fabrikalara dükkan diyor sen düşün gerisini

İyi akşamlar ..
@kuzularınanası ses et kız diyet yapmasamda :KK43:
Diyet yapamayınca kayboluyorum ama beni biliyorsun. Haftasonu fazlasıyla abarttım, sonraki 2 günde pazardan kalan kurabiye böreği yedik. Kaç gündür tartıya çıkmamıştım, bugün tartıldım ve şok şok şok :KK57:

Back