• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

mönüm :

Sabah
2 kş yogurt

Sonra kahvaltı :9 :30
2dl tb. Ekmek
Peynir , 2 yş . Zeytin
Mantarlı omlet.

İkindi ( dışardaydım )
1 kase mercimek çorbası .
Tavuk sote . Salata .
1br ayran ..

Canım isterse meyve yerim .
Yatarkende yogurt .

Su 1.5 lt.
Spor gün boyu dışardaydım bayada yürüdüm 1 saatdan fazla tempolu yürümüşümdür .

Elif hamsi için yarışmada bi hatun kagıt içine yapmış ya . Tüm yagsız yapana kadar 1-2 kş z. Yag dök balıga harmanla kagıda dizmpişir çok güzel oldu hem yavan değil hem kızartma değil , ayrıca hamsi çok kokar böyle kokmadi hiç :KK66: bir iki dalda maydonoz koy .
Öyle yaptım abla çok güzel oldu ızgara gibi

Hiç yağ koymadım ama

Sen toparlarsın hülyam
Portakal diyetini yapabilecek kadar güçlü iradeye sahipsin
Senin yapamayacagin hiç bişey yoktur ...
Bir an evvel toparlan ve aramıza katıl.
Bekliyoruz hadii
Tartıya küstüm Emine'm...hergün bugün başlıyorum diyorum hooop akşam bakıyorum yemişim yine..portakalı tekrar yapmayı düşündüm ama yarın başlıyorum o Zaman...beni kontrol edin ..hiç böyle olmwmıştım..

Hoş geldin ablam :KK66: ablam sen benden çok ama çok tecrübelisin mutlaka ama şok falan yapmasan sonra hemen geri geliyor soklar çünkü
Fatma'm vücudu şaşırtayım diye birkaç gün yapsam mı diye düşünmüştüm..yarın portakala başlıyorum son kararım :) hazır eşim kasayla almışken..

Hülyam geçen hafta takım içinde takım yarışları yaptık . Beni o gaza getirdi . Bu haftada yapıyoruz iyi gaz oluyo gel takıma . Şu kadar verdim dersin kilo yazmasanda :KK66:
Aebenim takıma 4-5 kilo verince geleyim şimdilik buradan devam edeyim...oradakilerin çoğunu tanımıyorum gaza gelemem...

merhaba canım çok teşekkür ederim, hamdolsun iyiyim, çocuklar uyudu kk da takılayım biraz dedim :)

seni uzun zamandır göremiyorum, nasılsın canım, ablan nasıl oldu, bir haber var mı?:KK60:
Çok giremiyorum artık koşuşturmacadan...ama yarından itibaren menü ve spora başlıyorum inşallah..ablacım iyi martta kontrole gidecek...

Tartıya küstüm Emine'm...hergün bugün başlıyorum diyorum hooop akşam bakıyorum yemişim yine..portakalı tekrar yapmayı düşündüm ama yarın başlıyorum o Zaman...beni kontrol edin ..hiç böyle olmwmıştım..

Fatma'm vücudu şaşırtayım diye birkaç gün yapsam mı diye düşünmüştüm..yarın portakala başlıyorum son kararım :) hazır eşim kasayla almışken..

Aebenim takıma 4-5 kilo verince geleyim şimdilik buradan devam edeyim...oradakilerin çoğunu tanımıyorum gaza gelemem...
O zaman hayırlı olsun ablam. Sizin orada ne güzeldir meyveler şimdi bizim buraya resmen hurdasi geliyor :(

Küsme tartıya hülyam öyle böyle buraya katıl oku yaz ben de 2 hafta önce aynı senin gibiydim şimdi biraz toparlandim.
Bu yaz artık hedefe ulasmis olarak girelim inşallah.
Kalk bi spor yap bak nasıl mutlu oluyorsun nasıl seratonin salgılanmaya başlıyo.
Hemen kafanda hesaplar yapmaya başlıyosun . Yaza hedefe ulaşıcaz Hadi bakalım :KK76::KK76::KK49::KK49:

banum detox'tayken içebilirsin bence türk kahvesi .günde 1 kahveden hiç bişey olmaz.hatta vücudu uyarmak için nescafeden çok daha iyi bir seçenek olduğunu söylüyor diyetisyenler.en azından işlenmemiş.

ocd cnm geçen kıştan beri hep yazdım cnm burda,ve tüm herkesi platese başlatmak için elimden geleni yaptım.vücudumda inanılmaz değişiklikler oldu.bunu ben dahil çevremdeki beni az gören yada her gün gören herkes farketti ve inanamadı.
ben yıllardır spor yapıyordum zaten,liseden beri yani.lisede ve ünv.'de hentbol ve valeybol takımlarındaydım.sonrasındada 6 yıl düzenli olarak salona gittim cnm.jimnastik,step-aerobic ne aklına gelirse yaptım yani.kna ter içinde kalana kadar.ve her gün yürüdüm 7 km.ama inan plates kadar hiç birinde etki göremedim.iç bacaklarım onca spora rağmen istediğim gibi sert deildi.özellikle kilo verme sürecim bittikten sonra.kollarımda aynı şekilde tabi.çünki yaptığım tüm bu sporlar aynen futbolcular gibi düz kaslarımı kısaltıp kalınlaştırmaktan başka bi işe yaramamıştı.kilom az olduğu halde kalın bacak yapım vardı.zaten basenliydim oldum olası.bu yaptığım sporlarla (o kadar zayıflayıp 48 bedenlerden 38-40 bedenlere inmeme rağmen) belden altımla belden üstüm arasında gözle görülür bir beden farkı vardı.omzum dar göğsüm küçüktür çünki.armut tipliydim yani kısacası.

ve kendimin bile inanamayacağı bir şekilde o yumuşak kollarım taş gibi sertleşti ve pazı oldu.o yumuşak iç bacaklardan eser kalmadı.basen namına bir şey artık yok.popom dimdik ve eskiden (sonraları farkettim tabii)eğri oturuyormuşum o düzeldi.boyum zaten uzundu(180cm) ama o kadar uzun durmuyordu duruşumdan dolayı.o düzeldi.şimdi otururken,yürürken daha dik duruyorum.daha uzun duruyorum.ve çok daha inceyim artık.eskiden bişey yerken gailesini çekerdim hemen kilo yapacak diye.şimdi oda yok,çünki kardiyo içeren bir spor yapıyorum ve bu sayede kiloda almıyorum.yani yediklerim yağa değil kasa dönüşüyor platesten dolayı.gerçekten çok faydasını gördüm.benim voleybol oynadığım yıllardan kalma bir rahatsızlığım vardı.kollarımı bir şeye uanmak için çok kaldırınca yada ters hareket yapınca kürek kemiklerim kitleniyor ve sol omzum havada yada hangi pozisyondaysam o şekilde kalıyordu.ve acıdan gözlerimden yaş geliyordu.yanımda eşim yoksa kimse açamıyordu küreklerimi.bazen evde tek başıma öyle kaldığımda oldu.saatlerce ağladım düşün yani o derece fena bir durumdu.yada oğlum küçükken çocuk katılıyor kollarım kilitlenmiş alamıyorum.kimseyi arayamıyorum acıdan kıvranıyorum:KK59:

plates sayesinde oda tamamen geçti bir kez bile olmadı ..valla çok etkisini gördüm.uzun yazdım yine ama motivasyon olur umarım..ben bunların hepsini yaşadım gerçekten ve hep yazdım burdanda....ben şimdi oğlum uyurken hemen platesimni yapıp geleyim....:KK55:
masallah sana canim cok olmus yazali ama cok etkilendim :))
pilatesi salonda mi yaptin benim de basen popo ve ic baacak sorunu var ne onerirsin bana lutfen yardimci ol :((

Caranial ziliyle pilatesi evde ebru şallıyla yapıyorduk . Bir zAmanlar ebru şallının canlı proğramı vardı ya o zamanlar ..

İyi akşamlar .
Mönüm

Kakınca
2 kş yogurt

10:30
3 dl tam uğday ekmegiyle pizza ( yş. biber , kırmızı bib.,mantar , domates , kekik .kaşar ) 2 yeşil zeytin ..

Ara :
10 fındık .
Az peynir .

İkindi:
Pazı , yogurt , az yufka .

Akşam:
1 havuç , 1kivi ,
1 avuç çitlek :).

Yatmadan yogurt yerim .

Spor yok .
Su 1,5 ..

Kendi yazdiğim eski bir yaziyla karşilaşnak banada iyi geldi.ziraa bu aralar bende saldim ipin ucunu spor konusunda.hafta 3-4 kez yürümenin dişinda pek bir sey yapmiyorum.geçenlerde kotona pantolon almaya gittiğimde kabinde bacak arkalarimi gorunce kafama yumruk yemiş gibi oldum.yarindan tezi yok vasliyorum her gun yuruyup ewe donduğumde pilatesimi yapmaya.eski beni atiyorum.kim kim dirayetini kaybeder ben kaybetmem diyordum.eski okulumda yarim gun çalişiyordum.şimdi akşam 7yi geçiyor ewe gelmem.oğlum o zamanlar tum gun benleydi simdi sadece akşamlari 1 saat bir arada geçirilecek waktimiz kaliyor,çunki oda tüm gün okulda.ve 9:30da uyuyor.hangi ara yapacağimi bilmiyorum.okulda boş derslerimde eşofman goturup yapacağim yuruyuşumu,ewe gelincede yatmadan once vakit ayirip pilates yaparim.
Ama şunu kesin ve net soyleyebilirimki spor özelliklede pilates insanin yaşamini acaip güzel disipline sokuyor...
Vucudu apayri disipline ediyor ve deyim yerindeyse taş yapiyor...
Haydin kizlar pilatese:)

Kendi yazdiğim eski bir yaziyla karşilaşnak banada iyi geldi.ziraa bu aralar bende saldim ipin ucunu spor konusunda.hafta 3-4 kez yürümenin dişinda pek bir sey yapmiyorum.geçenlerde kotona pantolon almaya gittiğimde kabinde bacak arkalarimi gorunce kafama yumruk yemiş gibi oldum.yarindan tezi yok vasliyorum her gun yuruyup ewe donduğumde pilatesimi yapmaya.eski beni atiyorum.kim kim dirayetini kaybeder ben kaybetmem diyordum.eski okulumda yarim gun çalişiyordum.şimdi akşam 7yi geçiyor ewe gelmem.oğlum o zamanlar tum gun benleydi simdi sadece akşamlari 1 saat bir arada geçirilecek waktimiz kaliyor,çunki oda tüm gün okulda.ve 9:30da uyuyor.hangi ara yapacağimi bilmiyorum.okulda boş derslerimde eşofman goturup yapacağim yuruyuşumu,ewe gelincede yatmadan once vakit ayirip pilates yaparim.
Ama şunu kesin ve net soyleyebilirimki spor özelliklede pilates insanin yaşamini acaip güzel disipline sokuyor...
Vucudu apayri disipline ediyor ve deyim yerindeyse taş yapiyor...
Haydin kizlar pilatese:)
iyi bir sey yapmisim o zaman cok sevindim canim :)
özellikle kalca basen ic bacak eriten bir video bir hareket onerebilir misin

Nazlışım geçen hafta pek gelmedin , hafta sonu gremiyorsun biliyorum iyimisin ??

Zeynom sen nasıl oldun ?

Back