Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Bende geleydim
Elifim artık seni zorlamıyorum balım ne zaman karar verirsin ozaman diyetete devam edersin
Birde şunu yapma bi öğün yedim geriside gelsin dersen arkası hiç kesilmiyor .
Dün başladım abla ama şimdilik kilomunda menümü de yazmak istemiyorum

Tarihin tozlu sayfaarına kayıt düşülmüştür tembel kedim benim

Hızlıgonzalesim benim
Sık gel zilim arayı çok uzatıyorsun

Banuşta yok ortalarda

Kıslaaaarrr ben kendimi motive edemiyorum tartılmaktan korkuyorum resmen...en iyisi kilomu belirtmeden menü yazayım diyorum...birkaç gün şok yapıp bulduğum bi liste var onu yapayım diyorum ama motivasyon sıfıııır...bana bi el atın

Sen toparlarsın hülyam
Portakal diyetini yapabilecek kadar güçlü iradeye sahipsin
Senin yapamayacagin hiç bişey yoktur ...
Bir an evvel toparlan ve aramıza katıl.
Bekliyoruz hadii

Hoş geldin ablam ablam sen benden çok ama çok tecrübelisin mutlaka ama şok falan yapmasan sonra hemen geri geliyor soklar çünkü

Hülyam geçen hafta takım içinde takım yarışları yaptık . Beni o gaza getirdi . Bu haftada yapıyoruz iyi gaz oluyo gel takıma . Şu kadar verdim dersin kilo yazmasanda

Hadi elif yaza kadar hedef 60
Birbirmizi dürtelim
İnsallah 60 olucaz ve koruma topigi oluşturup orda sohbetlerimize devam edicez...
Geçen yaz ne güzel 40 beden rahat rahat oluyordu, şimdi 42 beden eteğimin içine zor girdim geçen gün
2 gündür iyi gidiyorum, tamamen yağsız hamsi yaptım az önce tavada yanına da salata ohh mis
Böyle devam görcez o 60ı

Elif hamsi için yarışmada bi hatun kagıt içine yapmış ya . Tüm yagsız yapana kadar 1-2 kş z. Yag dök balıga harmanla kagıda dizmpişir çok güzel oldu hem yavan değil hem kızartma değil , ayrıca hamsi çok kokar böyle kokmadi hiç bir iki dalda maydonoz koy .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…