• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar hastalıklı birkaç hafta geçirdik hala kendimde değilim birton ilaç içiyorum nafile ama en azından ayaklandım az az işimi yapıyorum domuz mu katır mı nasıl bir girp bilmedim hayatımda böyle bir hastalık yaşmamaıştım vallahi hala da düzelemedim

ne yedim ne içtim dicem ama ayağa kalkamıyordum resmen bazen dışardan söyledik bazen sadece makarna yedik vallahi onu yapabildiğime şükrettim açıkçası,

merhaba arkadaşlar hastalıklı birkaç hafta geçirdik hala kendimde değilim birton ilaç içiyorum nafile ama en azından ayaklandım az az işimi yapıyorum domuz mu katır mı nasıl bir girp bilmedim hayatımda böyle bir hastalık yaşmamaıştım vallahi hala da düzelemedim

ne yedim ne içtim dicem ama ayağa kalkamıyordum resmen bazen dışardan söyledik bazen sadece makarna yedik vallahi onu yapabildiğime şükrettim açıkçası,
Gelmiş geçmiş olsun inşallah

Menün
Sabah
2 kş yogurt
Sonra
1dl ekmek
Peynir
Domates

Ara
1üçken peynir .

Ara
20 fınık
Yr. Br süt .

Ara
1ym kş kısır .
Küçük dl. Börek

Akşam
Tavuk iskender
(Bol yogurt ,tavuk ,sos)

Yatmadan yogurt yerim
25 dk diger sohbete yetişecem diye hızlı yürüyüş ..
Su az malesef 1 lt anca . Yatana kadar içerim ama .

geçmiş olsun zeynom . Zeynebede geçtimi yoksa :(
Bu sene öyle getçekten çok farklıydı gripler . Nolacak onca ilaca karşı mikroplarda kendini geliştiriyor :(

Çok geçmiş olsun canım

Menü veriyorum milat alın lütfen.

7:00
2 dilim çavdar ekmeği arasına zeytin ezmesi ve beyaz peynir

13:00
1 kaşık pilav
5 kaşık kavurma
Domates biber

21:00
Patlıcan yemeği yoğurt

Su çok değil takip etmedim ama aşırı çay içtim çok açık

Spor beni bilenler bilir tabiki yok 

Ruhum tembel anacım

Zeynom çok geçmiş olsun,bu yilki kadar dirençli bir virüs görulmedi sanirim.
Bende yilbaşinda hastaydim.heryer dizboyu karla kapliydi hastaneye bile gidemedik.eşim iyi kotu iğne,miğne yapti.ates 40,pelte gibi yattim.iyileseceğime kanaat edemedim.en az 10gun yatiriyor walla.kuzucuğa bari bulasmasa:(
Herkes iyidir insallah,bu gun nasil yorulduysam oturduğum yerde uyuyorum,yatayim...

Back