Fatmanurum her daim bekleriz canım ,Yaa bizim eski arkadaşlar burdami toplanmis mensiz parti haa biz takima gelin diye beklerken butun canlar yeni yuvalarinda mutlu mesut yasiyormus
Aeben yademine linkin adini yazinca buldum
Saka bir yana merhaba canlar hepiniz ayri ayri kiymetlisiniz
Hayirli aksamlar
Banane beni bayır çiçeynen kandırdın benim orkideleri aynuraya verdin aaaaaaa
_AYNURA_ BU ÇİÇEK KADAR NAİF KIRILGAN AMA BİR OKADAR KOKANA HAYATIMIZDA KOCAMAN YERİ OLAN AZERİ GÜZELİ
Ay çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun iş yerinSağol bitanem.evet çok şükür kurdum.artık kendi işimi severek yapıyorum.pazar günü açılış yaptım muhteşem oldu.çok şükür iyi durumlar...
Ayyy herkese çiçek bana birsey yok insan deve dikeni de olsa koyarBanane beni bayır çiçeynen kandırdın benim orkideleri aynuraya verdin aaaaaaa
Sağol kuzum. Bebeği kaybettik maalesef. 6. Haftada normaldi ama sonra kalbi durmuş ve bebek kesede erimişSelam kızlar ben yokken neler oldu ben yine ipin ucunu çocuklarla ve İstanbul'dan gelen yeğenlerimle çoook kaçırdımyasom7272 ablam sanada hiç yazamadım çünkü geceli gündüzlü 9,7 ,4,4,2 yaşında 5 çocukla epey yoğun bi tatil yaşadım inşallah ablam Ankara ya gelebilir de tatiller yorgunluk olmaktan çıkar asfarovski canım geçmiş olsun problemmi çıktı hamilelik te
Bak ya kime diyorum ablaaaa insan deve dikeni de olsa bu da sana Fatma der en azından
_AYNURA_ BU ÇİÇEK KADAR NAİF KIRILGAN AMA BİR OKADAR KOKANA HAYATIMIZDA KOCAMAN YERİ OLAN AZERİ GÜZELİ
orkide evet güzel aeben bacım ama sana verdiğim çiçek nadir bulunan bir çiçek medemek istediğimi anladınBanane beni bayır çiçeynen kandırdın benim orkideleri aynuraya verdin aaaaaaa
Bacım kimseyi memnun edemezsin sen başına iş aldın benceorkide evet güzel aeben bacım ama sana verdiğim çiçek nadir bulunan bir çiçek medemek istediğimi anladın
Biz öyle kulüp falan bilmeyiz bize göre her yer dükkan. Konyada adamlar devasa fabrikalara dükkan diyor sen düşün gerisiniİyi günler fıstıklarrr...iyi dilekler için teşekkürler kuzularlmmm..herbalife dukkanı deyil beaeben abla sağlıklı beslenme külübü
Hadi öyle olsun senimi kırayımİyi günler fıstıklarrr...iyi dilekler için teşekkürler kuzularlmmm..herbalife dukkanı deyil beaeben abla sağlıklı beslenme külübü
Diyet yapamayınca kayboluyorum ama beni biliyorsun. Haftasonu fazlasıyla abarttım, sonraki 2 günde pazardan kalan kurabiye böreği yedik. Kaç gündür tartıya çıkmamıştım, bugün tartıldım ve şok şok şokİyi akşamlar ..
@kuzularınanası ses et kız diyet yapmasamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?