• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Bende geleydim :-)
Elifim artık seni zorlamıyorum balım ne zaman karar verirsin ozaman diyetete devam edersin :KK66:
Birde şunu yapma bi öğün yedim geriside gelsin dersen arkası hiç kesilmiyor .
Dün başladım abla ama şimdilik kilomunda menümü de yazmak istemiyorum :KK45:

Menü veriyorum milat alın lütfen.

7:00
2 dilim çavdar ekmeği arasına zeytin ezmesi ve beyaz peynir

13:00
1 kaşık pilav
5 kaşık kavurma
Domates biber

21:00
Patlıcan yemeği yoğurt

Su çok değil takip etmedim ama aşırı çay içtim çok açık

Spor beni bilenler bilir tabiki yok 

Ruhum tembel anacım
Tarihin tozlu sayfaarına kayıt düşülmüştür tembel kedim benim :-)

Zeynom çok geçmiş olsun,bu yilki kadar dirençli bir virüs görulmedi sanirim.
Bende yilbaşinda hastaydim.heryer dizboyu karla kapliydi hastaneye bile gidemedik.eşim iyi kotu iğne,miğne yapti.ates 40,pelte gibi yattim.iyileseceğime kanaat edemedim.en az 10gun yatiriyor walla.kuzucuğa bari bulasmasa:(
Herkes iyidir insallah,bu gun nasil yorulduysam oturduğum yerde uyuyorum,yatayim...
Hızlıgonzalesim benim :-)
Sık gel zilim arayı çok uzatıyorsun :(

Banuşta yok ortalarda :(

Kıslaaaarrr ben kendimi motive edemiyorum tartılmaktan korkuyorum resmen...en iyisi kilomu belirtmeden menü yazayım diyorum...birkaç gün şok yapıp bulduğum bi liste var onu yapayım diyorum ama motivasyon sıfıııır...bana bi el atın o_O

Kıslaaaarrr ben kendimi motive edemiyorum tartılmaktan korkuyorum resmen...en iyisi kilomu belirtmeden menü yazayım diyorum...birkaç gün şok yapıp bulduğum bi liste var onu yapayım diyorum ama motivasyon sıfıııır...bana bi el atın o_O
Sen toparlarsın hülyam
Portakal diyetini yapabilecek kadar güçlü iradeye sahipsin
Senin yapamayacagin hiç bişey yoktur ...
Bir an evvel toparlan ve aramıza katıl.
Bekliyoruz hadii

Hoş geldin ablam ;) ablam sen benden çok ama çok tecrübelisin mutlaka ama şok falan yapmasan sonra hemen geri geliyor soklar çünkü

Hülyam geçen hafta takım içinde takım yarışları yaptık . Beni o gaza getirdi . Bu haftada yapıyoruz iyi gaz oluyo gel takıma . Şu kadar verdim dersin kilo yazmasanda ;)

Hadi elif yaza kadar hedef 60
Birbirmizi dürtelim
İnsallah 60 olucaz ve koruma topigi oluşturup orda sohbetlerimize devam edicez...
Geçen yaz ne güzel 40 beden rahat rahat oluyordu, şimdi 42 beden eteğimin içine zor girdim geçen gün
2 gündür iyi gidiyorum, tamamen yağsız hamsi yaptım az önce tavada yanına da salata ohh mis
Böyle devam görcez o 60ı

Geçen yaz ne güzel 40 beden rahat rahat oluyordu, şimdi 42 beden eteğimin içine zor girdim geçen gün
2 gündür iyi gidiyorum, tamamen yağsız hamsi yaptım az önce tavada yanına da salata ohh mis
Böyle devam görcez o 60ı
Elif hamsi için yarışmada bi hatun kagıt içine yapmış ya . Tüm yagsız yapana kadar 1-2 kş z. Yag dök balıga harmanla kagıda dizmpişir çok güzel oldu hem yavan değil hem kızartma değil , ayrıca hamsi çok kokar böyle kokmadi hiç ;) bir iki dalda maydonoz koy .

Back