nazlım olur canım hepimizde oluyor bazen ... o tepki şişligi montite geç iner çogu .üzülme
Menüm
Sabah
1kase yulaf ezmesi ,
yagsız sütle .
3 ceviz .
Öğleyin:
3 etli pazı sarma
2 hş. Yumurtayla bol yeşil salata .
Akşam :
1parça tavuk ızgara .
Yş. Salata
1br. Ayran .
15 fındık .
2lt su
1,5 saat normal yürüyüş ..
İzin verdim say kendine , geriye dönüp bakma nazlım , oluyor hepimizde böyle dönemlerdünde pek iyi sayılmazdı abla ama bugün özüme döndüm .
Burdayım canım benim.işimi burda ablalarım sevmiyor ya ben de sevdirmek yerine kaçmayı tervcih ediyorum...bu arada_AYNURA_ da döndümü
Niye işini sevmiyorlar ki kız ?Burdayım canım benim.işimi burda ablalarım sevmiyor ya ben de sevdirmek yerine kaçmayı tervcih ediyorum...
Sen nasılsın canım?ne yapıyosun?
BU ARADA HER KESE SELAMLARRRR...BENİ SORARSANIZ İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR.
Burdayım canım benim.işimi burda ablalarım sevmiyor ya ben de sevdirmek yerine kaçmayı tervcih ediyorum...
Allah iyiliğini versin emi aynuraBurdayım canım benim.işimi burda ablalarım sevmiyor ya ben de sevdirmek yerine kaçmayı tervcih ediyorum...
Abla sanki aynı evde yemişiz yemekleri birazdan takımın sayfasında paylaşırımMenüm
Sabah
Peynir . Salata
3 ceviz. Az omlet
2dl. Tb. Ekmek .
Öğlen
2 parça tavuk ız.
Yogurt. 2 pazı sarma .
Ara , yr. Elma
Akşam
1 kase mer. erişteli çorba
Yogurt . 3 kş. Etli yeşil fasulye .
3 ceviz ..
30 dk yürüyüş
1,5 su . Yatana kadar 2 yi geçer ..
Ha bu arada kilo koruma topiğinde püsküütüm yogurtla ilgili bişi yazmış .
Yatmadan yogurt yerim
Yok ahum çok zevkli.ya tüm gün evde eşşek gibi iş yapıyodum kıymet bilen yoktu.şimdi kv görümce iş yapıyolar ben çalışıyorum...şiddetle tavsiye ederim.Niye işini sevmiyorlar ki kız ?
çalışmak zormu Aynura
ben cesaretsizim bu konuda nedendir bilmem.bende de bi değişiklik yok bildiğin gibi herşey öpüyorum seni Kocaman
Sağol bitanem.evet çok şükür kurdum.artık kendi işimi severek yapıyorum.pazar günü açılış yaptım muhteşem oldu.çok şükür iyi durumlar...ALLAH iyilik versin aynura . işini kurabildin mi son urum nedir .
Dimi ama beni sevin yiter...işime de azcık torpil... bitti gitti.benim buralardan kaçak düşmemin sebebi sizden çekinmem zaten artık eminimAllah iyiliğini versin emi aynura
Kız seni seviyoruz işini ne yapalım
Aynen ya bende evde eşşek gibi iş yapıyom tamam bende düşüncem artık çalışmayıYok ahum çok zevkli.ya tüm gün evde eşşek gibi iş yapıyodum kıymet bilen yoktu.şimdi kv görümce iş yapıyolar ben çalışıyorum...şiddetle tavsiye ederim.
Be de farkettim ahuAbla sanki aynı evde yemişiz yemekleri birazdan takımın sayfasında paylaşırım
Töbe töbe . Aynura ne demek kuzum ya . Ben senin yeşil yazıları çok özlüyorum . Ben seni her halinle pardon işinle seviyorum kızDimi ama beni sevin yiter...işime de azcık torpil... bitti gitti.benim buralardan kaçak düşmemin sebebi sizden çekinmem zaten artık eminimi
Ahum aynura herbalife( böylemi yazılıyodu )Aynen ya bende evde eşşek gibi iş yapıyom tamam bende düşüncem artık çalışmayı
Bu arada ne işi kurdun kız anlatsana ??
Aaa açtınmı ? Hayırlı uğurlu olsun rabbım hayırlı bol kazançler versin inşallah .. Tanita işini ne yaptın ?Sağol bitanem.evet çok şükür kurdum.artık kendi işimi severek yapıyorum.pazar günü açılış yaptım muhteşem oldu.çok şükür iyi durumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?