- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdan uzaklaşmassan yapmassın emin ol farkındaysan kiloyu verdikten sonra hep gittin buralardansağol ablam ama şu koruma evresini hiç başarıyla geçemedim şimdiye kadar İNŞALLAH bu sefer aynı hataları yapmam .
O gözle bakma elifim . Mümkün oldugu kadar dikkat edicem de kendineBugün arkadaşa gidicem, yarın da gün var bende. Haftasonu da gitti
Akşam başka biryerdrmi yedin elifim ?Günaydın güzellikler
Dünkü menüm
Sabah 2 dl kızarmış ekmek, domates, zeytin, peynir, çay
Öğle tonbalıklı yeşil salata
Ara kivi
Akşam 2-3 etli sarma, tavuklu mantı
Ev senin artık gönlünce temizle fatmamMerhaba canlar bugün kürtaj sonrası kontrol vardı doktorum herşey güzel dedi. Ayrıca patoloji de temiz çıkmış. Kış hamileliği bu sene çok viral enfeksiyon oldu o sebep olmuş olabilir dedi. Kısmet artık önüme bakma zamanı. Kv gitti artık evimde özgürüm ama kalıntılarını da temizlemek lazım pencere silmeye başlayacaktım ama aşırı bir rüzgar var neyse bir yerden başlamak lazım
Arada bir yazıyor ahum . Yeni iş kurma telaşındaydı en son ...bu arada _AYNURA_ da döndümü
nazlım olur canım hepimizde oluyor bazen ... o tepki şişligi montite geç iner çogu .üzülmeaeben abla benim kayış koptu haftasonu kendimi toparlamam lazım yardım lütfen . insan 2 günde 2 kilo almış gözükürmü ya
banum tekrardan başlıycan kuzum başka çaremizmi var ...selam kızlar selam verip, kaçıyormuş gibi oluyorum
diyeti bozdum çok yedim ,reglide oldum tartılmadımda en son 69.5 görmüştüm 7 lerden bri türlü kurtulamıyorum
Büyük ihtimal gün boyu bişi yemedinBugün yine eve geldim homini gırtlak yedim