Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sağol ablam ama şu koruma evresini hiç başarıyla geçemedim şimdiye kadar İNŞALLAH bu sefer aynı hataları yapmam .
Burdan uzaklaşmassan yapmassın emin ol farkındaysan kiloyu verdikten sonra hep gittin buralardan

İyi haftasonları güzeller .
Birkaçgündür monti kurallarına dikkat etmenin faydaları hemen kendini baskülde gösterdi efenim .

Bugün arkadaşa gidicem, yarın da gün var bende. Haftasonu da gitti
O gözle bakma elifim . Mümkün oldugu kadar dikkat edicem de kendine
Yattı balık misali davranırsak hiç arkası gelmiyor . Gün boyu mecburi kaçamakların olursa akşam aç yatarak telafi etmeye calış . İsteyince ysparsın

Günaydın güzellikler

Dünkü menüm

Sabah 2 dl kızarmış ekmek, domates, zeytin, peynir, çay

Öğle tonbalıklı yeşil salata

Ara kivi

Akşam 2-3 etli sarma, tavuklu mantı
Akşam başka biryerdrmi yedin elifim ?
Sarman az ama mantının miktarını yazmamışsın .
Butur yemekleri mecbur yiyeceksende yanında salatayla demgele !
Eger evde yediysrnde bir süre sana uymayan şeyleri pişirme !!!
Birkaç kilo inse eminim azminn devamı gelecek

Merhaba canlar bugün kürtaj sonrası kontrol vardı doktorum herşey güzel dedi. Ayrıca patoloji de temiz çıkmış. Kış hamileliği bu sene çok viral enfeksiyon oldu o sebep olmuş olabilir dedi. Kısmet artık önüme bakma zamanı. Kv gitti artık evimde özgürüm ama kalıntılarını da temizlemek lazım pencere silmeye başlayacaktım ama aşırı bir rüzgar var neyse bir yerden başlamak lazım

İyi akşamlar

Menüm
Mantarlı omlet - peynir - 2dk tb. Ekmek .

Öğlen
4 kş .pazı -Yogurt-
Mantarlı omlet .

Nışanda bişi yemedim ..

Akşam ( misafirlikte )
6-yaprak sarma .
1dl börek .
1 dl laz böreği .

Hafta sonu bunada şükür .. Evsahibimiz giresunlu laz böregini kendi yapar .

Ev senin artık gönlünce temizle fatmam

Selam kızlar ben yokken neler oldu ben yine ipin ucunu çocuklarla ve İstanbul'dan gelen yeğenlerimle çoook kaçırdım yasom7272 ablam sanada hiç yazamadım çünkü geceli gündüzlü 9,7 ,4,4,2 yaşında 5 çocukla epey yoğun bi tatil yaşadım inşallah ablam Ankara ya gelebilir de tatiller yorgunluk olmaktan çıkar asfarovski canım geçmiş olsun problemmi çıktı hamilelik te

aeben abla benim kayış koptu haftasonu kendimi toparlamam lazım yardım lütfen . insan 2 günde 2 kilo almış gözükürmü ya

selam kızlar selam verip, kaçıyormuş gibi oluyorum
diyeti bozdum çok yedim ,reglide oldum tartılmadımda en son 69.5 görmüştüm 7 lerden bri türlü kurtulamıyorum

aeben abla benim kayış koptu haftasonu kendimi toparlamam lazım yardım lütfen . insan 2 günde 2 kilo almış gözükürmü ya
nazlım olur canım hepimizde oluyor bazen ... o tepki şişligi montite geç iner çogu .üzülme

selam kızlar selam verip, kaçıyormuş gibi oluyorum
diyeti bozdum çok yedim ,reglide oldum tartılmadımda en son 69.5 görmüştüm 7 lerden bri türlü kurtulamıyorum
banum tekrardan başlıycan kuzum başka çaremizmi var ...
üzülme son diyet yapışında gördükkü güzel diyet yaparsan güzel gidiyor kiloların .
burda olunki, sizlere yardım edebileyim .

Menüm

Sabah
1kase yulaf ezmesi ,
yagsız sütle .
3 ceviz .

Öğleyin:
3 etli pazı sarma
2 hş. Yumurtayla bol yeşil salata .

Akşam :
1parça tavuk ızgara .
Yş. Salata
1br. Ayran .
15 fındık .

2lt su
1,5 saat normal yürüyüş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…