• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Hadi kızlar ben yarın yeniden başlıyorum varmısınız firuze , elif ????;)
Eğer evet derseniz affım yok ama hergün menü isterim :45:

Son düzenleme:
Benim de her hafta 2 3 sohbet oluyo yemesem ısrar kıyamet yesem gitti bugün zaten diyorum
Yarın misafirm geliyo.
Akşama da sohbet :KK43:
Bizi zorlayan bu zaten firuzem , eskisi gibi olsa direk montiye başlardım , ama olmuyo işte , herkese anlatamıyorsun ;)

Ben de sopa istiyorum ablam en son ne zaman 50li birsey gördüm hatırlamıyorum kv de gitti Haftasonu güzel bir alışveriş yapayım ve kaldığım yerden devam edeyim inşallah. Ilk bebekten sonra 16 kilo gitti şimdi de 6 gitse fena mi olur ;)

Ben de sopa istiyorum ablam en son ne zaman 50li birsey gördüm hatırlamıyorum kv de gitti Haftasonu güzel bir alışveriş yapayım ve kaldığım yerden devam edeyim inşallah. Ilk bebekten sonra 16 kilo gitti şimdi de 6 gitse fena mi olur ;)
Hadi bakalım fatmam niye olmasın ;)

Evvet hanımlar dünki kaçamaklar , erken yeme aç yatma ve yürüyüş üçlüsü sayesinde etki etmemiş bünyeye ;) hatta azda inmişim diyebilirim ;)
Erken yiyip aç yatmak gerçekten etkili ;)
Bugunde aynını uyguluycam çünki sohbet var , normal beslenme günü değil ..

image.jpeg

Evvet hanımlar dünki kaçamaklar , erken yeme aç yatma ve yürüyüş üçlüsü sayesinde etki etmemiş bünyeye :KK66: hatta azda inmişim diyebilirim :KK66:
Erken yiyip aç yatmak gerçekten etkili :KK66:
Bugunde aynını uyguluycam çünki sohbet var , normal beslenme günü değil ..
Işteyim ablam akıllı olup dünyayı çekmek yerine deli olup dünya beni çeksin dedim :KK47::KK47:

Back