Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın benim misafirm gelicek ama yememeye çalışırım inşallah 60 kiloya inmek istiyorum artık ya bu son 70i kilolarim olsun yaza artık görmeyim 70leriHafi kızlar ben yarın yeninyeniden başlıyorum varmısınız firuze , elif ????
Eğer evet derseniz affım yok ama hergün menü isterim
Evet eminim son kararımHafi kızlar ben yarın yeninyeniden başlıyorum varmısınız firuze , elif ????
Eğer evet derseniz affım yok ama hergün menü isterim
Bizi zorlayan bu zaten firuzem , eskisi gibi olsa direk montiye başlardım , ama olmuyo işte , herkese anlatamıyorsunBenim de her hafta 2 3 sohbet oluyo yemesem ısrar kıyamet yesem gitti bugün zaten diyorum
Yarın misafirm geliyo.
Akşama da sohbet
Son kararınsa tamam . Ciddiyim elifff hergün menü verecen , kızmaca yok bak sopamı çıkarırım .evdesin yemekleri ona göre yap . Sen pastanede çalışırken bile diyet yapardın unutma!!!!Evet eminim son kararım
Benimde sohbet var ama şeçiçi ve geçiştirici davranıcam ve akşam aç yatıcam , bugunki gibiYarın benim misafirm gelicek ama yememeye çalışırım inşallah 60 kiloya inmek istiyorum artık ya bu son 70i kilolarim olsun yaza artık görmeyim 70leri
Tamam inşallah aebenimBenimde sohbet var ama şeçiçi ve geçiştirici davranıcam ve akşam aç yatıcam , bugunki gibi
İnşallah ..Tamam inşallah aebenim
İnşallah bu son başladığım diyetim olur da sağlıklı bir şekilde 60 kg ya inip korumaya geçerim ..
Hadi bismillah
Hadi bakalım fatmam niye olmasınBen de sopa istiyorum ablam en son ne zaman 50li birsey gördüm hatırlamıyorum kv de gitti Haftasonu güzel bir alışveriş yapayım ve kaldığım yerden devam edeyim inşallah. Ilk bebekten sonra 16 kilo gitti şimdi de 6 gitse fena mi olur
Paşalarla Güzel bir kahvaltı elifim aralarda bol su hadi bakalımGünaydın güzellikler
Günaydın fatmam , bugun iştemisin ?Günaydın güzel arkadaşlarım
Yine süpersin nazlım maşallah .tünaydınlar herkese
dün spor olarak 60 dk koşu bandında yürüyüş
15 dk bisiklet , 30 dk karın bel hareketleri yapıldı .
Işteyim ablam akıllı olup dünyayı çekmek yerine deli olup dünya beni çeksin dedimEvvet hanımlar dünki kaçamaklar , erken yeme aç yatma ve yürüyüş üçlüsü sayesinde etki etmemiş bünyeye hatta azda inmişim diyebilirim
Erken yiyip aç yatmak gerçekten etkili
Bugunde aynını uyguluycam çünki sohbet var , normal beslenme günü değil ..