Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Hoşgeldin nazlım ..
Artık nete girebiliyormusun ?

Resimlerinde baya incelmiş gördüm seni . Lütfen 3 . Kere başa dönme
Burdan uzaklaşmayın inanın etkisi sandıgınızdan daha çok

Menü güzel canım.
Aksamki 2 lokma ekmek olmayaydi daha da iyiydi. Fakat 2 lokmayla kaldiysane o da takdire şayan

Benim bugünkü menu pek iç açıcı değil.
Sabah kahvaltı yapamadım tenefuste de vakit kalmadı ikram ettiler bir parça simit ve bir kaç bisküvi

Öğle saat 3 te çok acikmistim doğal olarak. 2 yumurta Biraz peynir yedim ama mısır istedi canım mısır patlattim ben de

Akşam yogurt yedim
Bugün sporumu yaptım.
Şu. 1750 oldu 2.lt olur.
Bu sabah bağırsaklarım için tükürük testi yaptım. Ne yazık ki dibe çöktü tükürük.
Mantar var. Ve benim şeker ve hazır gıda türevi içeren besin tuketmemem gerekiyo

Saraycam bu konuda yazdıklarınızı okudum ...
Malesefki bir kere kilo almış biri kilosunu verip hedefine gelsede , egerki sağlıklı beslemeyi HAYAT felsefesi yapmazsak kilolar geri geliyor ..
Dengeli yaşamak zorundayız , bir gün tozuttuysak dikkat edip geri vermeliyiz .
normaldede saglıklı beslenmeye yönelmezsek , hangi diyeti yaparsak yapıp kiloları versekte ,mutlaka kilolar geri geliyor ..

15 yaşında diyete başlamıştım... bir genç kız için hemde 1.57 boyunda 68 kilo olmak ne demek ..
40 yaşındayım 25 yıl olmuş hep dikkat ederip hep , ve bunun sebebi sağlıklı ve az yemeyi beceremediğimden
Kemdimi bir çok konuda çok güçlü bilirim ama bu yeme işinde gücüm yok bunda hipo olmamında etkisi tabiki var ama o pisbogazlık yokmu bu konuda kendimi terbiye etmedikçede hep böyle hayatım diyet olarak geçecek onunda farkındayım .

Kizlar sabahtan beri carpintim var gecer dedim ama gecmedi bugunlerde gece uyuyamiyorum gerginim ondan galiba diye oteledim baktim gecmiyor dr gittim ilac verdiler biraz rahatladim ama beni cok rahatsiz etti.
Aaa geçmiş olsun bacım ..

İsteyince nede güzel menü çıkarıyorsun elifim .afiyet olsun ...

Cıs olsada az yemişsin firuzem ( tabi mısırın miktarını tuzunu bilmiyorum ama )
Yarın evdesin söyle sebzeli salatalı yogurtlu güzelce yemekler ye

Tükürük testi ne için neyin vardıki ?

Menün :

Sabah
2 dl tb ekmek
Menemen . Az peynir .

11 gibi
( kursta yr. Poğaça)
Saat 3 e kadar kurstayım ve çıkma ve kendim atıştırma şansım yok )

16:00
1 porsiyon köfte ,salata ,
1br. ayran , 2 dl ekmek ..

18 gibi portakal yedim . Ama hala tokluk hissim yok miğdem dolu aslında ama açım
gün boyu aç olunca doygunluk hissi gelmiyor yesemde doymuyorum .

1 saat kadarda tempolu yürümüşümdür .

Slm benim menude
Sabah
1 yumurta kk peynir yarim dilim tb ekmegi maydonoz ve yesil cay
Oglen
Mercimek corba tavuk kofte
Ara
2 incir
Aksam
Mercimek corba tavuk kofte 3 kasik yogurt
Spor yok 2 lt su

Ben de iyiyim eve geldim kedimle sizi okuyoruz oğlum özlemiş beni zıplayıp duruyor zor bir gündü bugün işyerinde. Yarın kardeşimle zaman geçireceğim planlarım var bakalım

Ben de iyiyim eve geldim kedimle sizi okuyoruz oğlum özlemiş beni zıplayıp duruyor zor bir gündü bugün işyerinde. Yarın kardeşimle zaman geçireceğim planlarım var bakalım
2 3 gun once yaptirdum tahlilerimi iyi tsh sorun yok benimki asiri uykusuzluk ve stres simdi bana kizacanda aklim sende cogu seni dusunuyorum takintili olunca boyle iste gececek ins . Yarin kardesinle guzel bir gun gecir ins selam soyle op yerime.

Öperim ablam öpmem mi. Terapiye gittim bugün iyi gelmedi pek ama babamla daha detaylı konuştuk onun anlattıkları etkili oldu galiba. Güzel ablam Allah razı olsun hep yanımdasin iyiki varsın. Gerçekten bir ablam oldu 30 sene sonra :) ama herşey allahtan ben kabullendim senin üzülmene dayanamam ablam

Kahvaltı
Zencefilli limonlu su
2 yumurta
3-5 fındık
Peynir

Öğlen
1 kepçe susuz kurufasulye
İki tabak salata

Sütlü kahve

Cıs olsada az yemişsin firuzem ( tabi mısırın miktarını tuzunu bilmiyorum ama )
Yarın evdesin söyle sebzeli salatalı yogurtlu güzelce yemekler ye

Tükürük testi ne için neyin vardıki ?
Mısır çoktu yaa tuzu azdı ama
Su an aç hissetmiyorum hala bu iyi bişey
Ve gün vardı bugün 4 çeşit pogaca pasta kurabiye ve makarna salatası
Ev sahibi lavabodayken mutfağa gidip hepsini yerine koydum hiç fark edilmedi yemedigim
Tükürük testini bağırsaklarım için yaptim dün karın ağrısı ve ishal vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…