Hoşgeldin nazlım ..günaydınlar herkese . ne güzel herkes toplanmış burda . benim bir kaç gündür pis boğazım acıldı yine kendimi toparlamam lazım yoksa sar başa gidicem .
yasom7272 ablam bu demir hapları iştah açar mı ?
Menü güzel canım.Menüm
Sabah aç karnına 1 tk pekmez
Kahvaltı 2 dl ekmek, 1 dl peynir, lor, zeytin, yarım brd 9lu çay
Öğle tavuklu salata, 1 brd ayran
Ara 1 avuç çiğ fındık
Akşam 2 kutu tonbalıklı yeşil salata, 1 dl peynir, 2 lokma ekmek
Su 1,5 lt oldu şimdilik
Saraycam bu konuda yazdıklarınızı okudum ...günaydın kızlar, hayırlı Cumalar
@Naz cım hoşgeldin
bu gün tartı günümdü yine artıdayım, bıktım artık ya, 1-2 gün kaçamak yapıyorum diye hep artı olmak zorunda mıyım, nasıl koruycam ben bu kiloları, şimdi iyi kilom ama bıraksam demek ki, 75 lere hoop diye çıkacağım ben
kızlar tartı günü benim için sorun değil, ben cuma dan cumaya tartılıp, o kiloyu baz alacağım nasılsa,
Aaa geçmiş olsun bacım ..Kizlar sabahtan beri carpintim var gecer dedim ama gecmedi bugunlerde gece uyuyamiyorum gerginim ondan galiba diye oteledim baktim gecmiyor dr gittim ilac verdiler biraz rahatladim ama beni cok rahatsiz etti.
İsteyince nede güzel menü çıkarıyorsun elifimMenüm
Sabah aç karnına 1 tk pekmez
Kahvaltı 2 dl ekmek, 1 dl peynir, lor, zeytin, yarım brd 9lu çay
Öğle tavuklu salata, 1 brd ayran
Ara 1 avuç çiğ fındık
Akşam 2 kutu tonbalıklı yeşil salata, 1 dl peynir, 2 lokma ekmek
Su 1,5 lt oldu şimdilik
Cıs olsada az yemişsin firuzem ( tabi mısırın miktarını tuzunu bilmiyorum ama )Menü güzel canım.
Aksamki 2 lokma ekmek olmayaydi daha da iyiydi. Fakat 2 lokmayla kaldiysane o da takdire şayan
Benim bugünkü menu pek iç açıcı değil.
Sabah kahvaltı yapamadım tenefuste de vakit kalmadı ikram ettiler bir parça simit ve bir kaç bisküvi
Öğle saat 3 te çok acikmistim doğal olarak. 2 yumurta Biraz peynir yedim ama mısır istedi canım mısır patlattim ben de
Akşam yogurt yedim
Bugün sporumu yaptım.
Şu. 1750 oldu 2.lt olur.
Bu sabah bağırsaklarım için tükürük testi yaptım. Ne yazık ki dibe çöktü tükürük.
Mantar var. Ve benim şeker ve hazır gıda türevi içeren besin tuketmemem gerekiyo
Saol canimAaa geçmiş olsun bacım ..
Gecmis olsun ablam nasıl geçiyor nöbet umarım biraz kendine gelmişsindirGunaydin dostlar bugun nobetciyim ise surunerek geldim .gece gene uyuyamadim
Beloc verdi biraz daha iyiyim ama cok yordu beni carpintu fatmam sen nasilsin ?Gecmis olsun ablam nasıl geçiyor nöbet umarım biraz kendine gelmişsindir
Ablam çarpıntı tsh dan olabilir mi baktirdin mi ? Çok geçmiş olsun ablam izin alma şansın var mi eve gidip dinlensen keşkeBeloc verdi biraz daha iyiyim ama cok yordu beni carpintu fatmam sen nasilsin ?
2 3 gun once yaptirdum tahlilerimi iyi tsh sorun yok benimki asiri uykusuzluk ve stres simdi bana kizacanda aklim sende cogu seni dusunuyorum takintili olunca boyle iste gececek ins . Yarin kardesinle guzel bir gun gecir ins selam soyle op yerime.Ben de iyiyim eve geldim kedimle sizi okuyoruz oğlum özlemiş beni zıplayıp duruyorzor bir gündü bugün işyerinde. Yarın kardeşimle zaman geçireceğim planlarım var bakalım
Öperim ablam öpmem mi. Terapiye gittim bugün iyi gelmedi pek ama babamla daha detaylı konuştuk onun anlattıkları etkili oldu galiba. Güzel ablam Allah razı olsun hep yanımdasin iyiki varsın. Gerçekten bir ablam oldu 30 sene sonra :) ama herşey allahtan ben kabullendim senin üzülmene dayanamam ablam2 3 gun once yaptirdum tahlilerimi iyi tsh sorun yok benimki asiri uykusuzluk ve stres simdi bana kizacanda aklim sende cogu seni dusunuyorum takintili olunca boyle iste gececek ins . Yarin kardesinle guzel bir gun gecir ins selam soyle op yerime.
Mısır çoktu yaa tuzu azdı amaCıs olsada az yemişsin firuzem ( tabi mısırın miktarını tuzunu bilmiyorum ama )
Yarın evdesin söyle sebzeli salatalı yogurtlu güzelce yemekler ye
Tükürük testi ne için neyin vardıki ?
Akşam yemeği yok mu canımKahvaltı
Zencefilli limonlu su
2 yumurta
3-5 fındık
Peynir
Öğlen
1 kepçe susuz kurufasulye
İki tabak salata
Sütlü kahve
Akşam yemeği yok mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?