- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Girgira vurup dusunmemeye calisiyyorum banucum ama heryerim agriyor eve gitsemde yatsam ..Günaydın
Geçmiş olsun yasemin abla nasılsın simdi
Afferim fatma hayatinda yeni kararlar almana afiyet olsun.Günaydın arkadaşlar nasılsınız?? Ben uyandım erkenden yine. Oturma odasında uyumus kalmışım allahtan üzerime battaniye almıştım altıda geldim yatağima sekizde yine uyandım hani hafta sonu uyku partisi yapacak fatmaneyse şimdi giyineyim kardeşimi alıp güzel bir kahvaltı ya gideyim sonra da kpss kursu bakacağım hızlandırılmış kurs şans dileyin bana
Günaydın
-1200 gitti geçen haftaya gore
69.8 sonunda gordum 6 lari !)
Tebrikler canımGünaydın
İşine ne oldu fatmaGünaydın arkadaşlar nasılsınız?? Ben uyandım erkenden yine. Oturma odasında uyumus kalmışım allahtan üzerime battaniye almıştım altıda geldim yatağima sekizde yine uyandım hani hafta sonu uyku partisi yapacak fatmaneyse şimdi giyineyim kardeşimi alıp güzel bir kahvaltı ya gideyim sonra da kpss kursu bakacağım hızlandırılmış kurs şans dileyin bana
Kutlarım canim darısı başıma .Günaydın
Demek ev sahibi görmeden yetine koydun . Vayyy süper taktik tebrikler firuzemMısır çoktu yaa tuzu azdı ama
Su an aç hissetmiyorum hala bu iyi bişey
Ve gün vardı bugün 4 çeşit pogaca pasta kurabiye ve makarna salatası
Ev sahibi lavabodayken mutfağa gidip hepsini yerine koydum hiç fark edilmedi yemedigim
Tükürük testini bağırsaklarım için yaptim dün karın ağrısı ve ishal vardı
Bugun elifin hamsi günüüüüüGünaydın güzellikler
Ütüye başlıyorum sonra pazara gidicem
Görüşürüz sonra
Çıktınmı nöbetten ? Bu hafta sıkmı girdin nöbete yasemin öyle oldu sankiGirgira vurup dusunmemeye calisiyyorum banucum ama heryerim agriyor eve gitsemde yatsam ..
Ooo süper banum , o zaman bünyeye bulmayslım güzel düyet yapınca sonuç geliyorGünaydın
Müsademi allahım
Sussmuuyommmm eliffff ver kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?