• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?? Ben uyandım erkenden yine. Oturma odasında uyumus kalmışım allahtan üzerime battaniye almıştım altıda geldim yatağima sekizde yine uyandım hani hafta sonu uyku partisi yapacak fatma :D:D neyse şimdi giyineyim kardeşimi alıp güzel bir kahvaltı ya gideyim sonra da kpss kursu bakacağım hızlandırılmış kurs şans dileyin bana ;)

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?? Ben uyandım erkenden yine. Oturma odasında uyumus kalmışım allahtan üzerime battaniye almıştım altıda geldim yatağima sekizde yine uyandım hani hafta sonu uyku partisi yapacak fatma :KK70::KK70: neyse şimdi giyineyim kardeşimi alıp güzel bir kahvaltı ya gideyim sonra da kpss kursu bakacağım hızlandırılmış kurs şans dileyin bana :KK66:
Afferim fatma hayatinda yeni kararlar almana afiyet olsun.

günaydınlar herkese .

yasom7272 yasom7272 çok geçmiş olsun abla dikkat et kendine .

aeben aeben ablam hoşbuldum . henüz nete giremiyorum ama telefondan girip burayı takip edebilirim . takımı takip etmek zor telefondan ama buraya müsadeniz olursa hergün gelip menü yazabilirim .

image.jpeg

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?? Ben uyandım erkenden yine. Oturma odasında uyumus kalmışım allahtan üzerime battaniye almıştım altıda geldim yatağima sekizde yine uyandım hani hafta sonu uyku partisi yapacak fatma :KK70::KK70: neyse şimdi giyineyim kardeşimi alıp güzel bir kahvaltı ya gideyim sonra da kpss kursu bakacağım hızlandırılmış kurs şans dileyin bana :KK66:
İşine ne oldu fatma
Devlette mi çalışmak istiyosun?
Allah yardımcın olsun canım.

Günaydın :KK76::KK76::KK49::KK49::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

-1200 gitti geçen haftaya gore
69.8 sonunda gordum 6 lari !)
Kutlarım canim darısı başıma .
Ben de tekrar 6 lari görmek istiyorum
Bu sabah 71.5 idi. 500 gr gitmiş çok şükür. Benim kilo her gün değişiyor yaa .
Neyi baz alicami bilmiyorum

Mısır çoktu yaa tuzu azdı ama
Su an aç hissetmiyorum hala bu iyi bişey
Ve gün vardı bugün 4 çeşit pogaca pasta kurabiye ve makarna salatası
Ev sahibi lavabodayken mutfağa gidip hepsini yerine koydum hiç fark edilmedi yemedigim
Tükürük testini bağırsaklarım için yaptim dün karın ağrısı ve ishal vardı
Demek ev sahibi görmeden yetine koydun . Vayyy süper taktik tebrikler firuzem ;)

Geçmiş olsun ..

günaydınlar herkese .

yasom7272 yasom7272 çok geçmiş olsun abla dikkat et kendine .

aeben aeben ablam hoşbuldum . henüz nete giremiyorum ama telefondan girip burayı takip edebilirim . takımı takip etmek zor telefondan ama buraya müsadeniz olursa hergün gelip menü yazabilirim .
Müsademi allahım :-) kuzum 2008 de linki ilk açtıgındada senin mesajların vardı burda, bunca yılda arada versende hep buralardaydın neyin müsadesini istiyon :D

Back