• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

nazcım inan çok sıkıldım artık ya, geçen hafta yeniden başladım diyete, cumartesi ve bir gün daha kaçamağım oldu, onun dışında dikkat ettim ama artıdayım

bende sıkılmaya başladım artık sarayca . ama benimde bir orta noktam yok yapınca çok güzel yapıyorum ama bozuncada çoğunlukla durduramıyorum kendimi

Beni yanlis anlamayin kizlar ben diyet boyunca kisitlamalarim cok az oldu siz diyette cok sikiyorsunuz aylarca yemiyorsunuz sonra kucuk bisey yedimi kilo olarak donuyor size .

Beni yanlis anlamayin kizlar ben diyet boyunca kisitlamalarim cok az oldu siz diyette cok sikiyorsunuz aylarca yemiyorsunuz sonra kucuk bisey yedimi kilo olarak donuyor size .
bu hafta oluruna bırakacağım, birde böyle deneyeyim, geçen aylarda taşınmıştık, diyet vs yapmadığım halde (sadece pors. küçültmüştüm ) ve kilo almamıştım, bu hafta da ne varsa yiyeceğim kararınca yemeye çalışacağım bakalım neler olacak

kızlar bende aynı valla gram gram verip kilo kilo alıyorum yani ,
biz hayatımız boyunca dikkat edecegiz artık

Ben sebze yemeklerini kasik saymam doyana kadar yerim et biraz kisitliyorum ama cok salata yiyorum bakiyorum bazen resim koyuyorlar salata ben onlarin bazen 3 misli yiyorum salata denin ce agzimin suyu akiyor valla belki dogru degil ama once gozum sonra midem doymali

bu konuda haklısın ablacığım . sanırım artık bir diyetisyenden yardım alacağım .

biraz bünyeyi çözmek lazım sanırım
mesela ben ekmek yemeyince iştahım keisliyor cnm istemiyor ama yediçe yiyesim geliyor.

ekmegi kestim iki haftadır sadece hafta sonları yiyorum
baya incelldim bugün itibari ile şişlikler ödem vs 2,5 kg gitti ama daha fazla gitmiş gibi duruyor çok garip,

gece ekmek yiyorum kalkıp , arakasından tatlı, pilav tuzlu ne bulursam inanınki keisnlikle yemek yeme bzouklugum ve kh karşı bagımlılıgım var bunun önüne geçmek için büyük çaba sarf ediyorum diyete başlıyorum en uzun diyetim 3 hafta sürüyor sonrası yine yemece
ama bukez daha karalıyım nisan 30 hedifime ulaşmak iztiyorum

Ben sebze yemeklerini kasik saymam doyana kadar yerim et biraz kisitliyorum ama cok salata yiyorum bakiyorum bazen resim koyuyorlar salata ben onlarin bazen 3 misli yiyorum salata denin ce agzimin suyu akiyor valla belki dogru degil ama once gozum sonra midem doymali
Yasom ablam bende senin gibiyim tatlı çok aramam ama ekmek börek yemek götürürüm artık yemekleri de çok az yağ ile yapıp sebze yemeklerini doyasıya yiyorum bakalım nolacak benim tartı günüm zaten çarşambaydı o yüzden banada uyar
N Naz cim hoşgeldn demir hapı şöyle iştah açıyor bizim Demir eksiğimiz varsa iştahımız azalıyor Demir tedavisi görünce depolar doldukça iştah artıyor buda hapa bağlanıyor ama Zaman'la dengelersin ilacı bu yüzden bırakma

ŞİMDİ YEMEKTEN GELDİM
BİR KEPÇE SUSUZ KURUFASULYE VE İKİ TABAK SALATA YEDİM
1 TANEDE FRM BÜSKİVİ NE ALAKA BÜSKİVİ DERSENİZ KIZLARIN ELİNDE VARMIŞ 1 TANE ATTIM AGZIMA

Kizlar sabahtan beri carpintim var gecer dedim ama gecmedi bugunlerde gece uyuyamiyorum gerginim ondan galiba diye oteledim baktim gecmiyor dr gittim ilac verdiler biraz rahatladim ama beni cok rahatsiz etti.

Kizlar sabahtan beri carpintim var gecer dedim ama gecmedi bugunlerde gece uyuyamiyorum gerginim ondan galiba diye oteledim baktim gecmiyor dr gittim ilac verdiler biraz rahatladim ama beni cok rahatsiz etti.
Geçmiş olsun yasom
İyi bak kendine
Nerden çıktı bu çarpıntı ilacın mj fazla geliyo acaba

Yok ilacla alakali degil gribim gecmedi ustune uyku sorunu yasiyorum stresim fazla ondan dediler tesesekkurler canlarim.
Emine dr hanim kan ilaci kullan dedi yazdi kullanasimda yokta mecbur kullanacam galiba.

Yok ilacla alakali degil gribim gecmedi ustune uyku sorunu yasiyorum stresim fazla ondan dediler tesesekkurler canlarim.
Emine dr hanim kan ilaci kullan dedi yazdi kullanasimda yokta mecbur kullanacam galiba.
Hah şimdi görcem ben seni bak bakalim istah açılıyo mu açılmıyor mu

Ben simdi cıs yaptım yaaa. Bu sabah kilo veremediğimi gördüm yine. Spor yapmadığım için sanırım

Menüm
Sabah aç karnına 1 tk pekmez

Kahvaltı 2 dl ekmek, 1 dl peynir, lor, zeytin, yarım brd 9lu çay

Öğle tavuklu salata, 1 brd ayran

Ara 1 avuç çiğ fındık

Akşam 2 kutu tonbalıklı yeşil salata, 1 dl peynir, 2 lokma ekmek

Su 1,5 lt oldu şimdilik

Back