nazcım inan çok sıkıldım artık ya, geçen hafta yeniden başladım diyete, cumartesi ve bir gün daha kaçamağım oldu, onun dışında dikkat ettim ama artıdayım
bu hafta oluruna bırakacağım, birde böyle deneyeyim, geçen aylarda taşınmıştık, diyet vs yapmadığım halde (sadece pors. küçültmüştüm ) ve kilo almamıştım, bu hafta da ne varsa yiyeceğim kararınca yemeye çalışacağım bakalım neler olacakBeni yanlis anlamayin kizlar ben diyet boyunca kisitlamalarim cok az oldu siz diyette cok sikiyorsunuz aylarca yemiyorsunuz sonra kucuk bisey yedimi kilo olarak donuyor size .
Beni yanlis anlamayin kizlar ben diyet boyunca kisitlamalarim cok az oldu siz diyette cok sikiyorsunuz aylarca yemiyorsunuz sonra kucuk bisey yedimi kilo olarak donuyor size .
Yasom ablam bende senin gibiyim tatlı çok aramam ama ekmek börek yemek götürürüm artık yemekleri de çok az yağ ile yapıp sebze yemeklerini doyasıya yiyorum bakalım nolacak benim tartı günüm zaten çarşambaydı o yüzden banada uyarBen sebze yemeklerini kasik saymam doyana kadar yerim et biraz kisitliyorum ama cok salata yiyorum bakiyorum bazen resim koyuyorlar salata ben onlarin bazen 3 misli yiyorum salata denin ce agzimin suyu akiyor valla belki dogru degil ama once gozum sonra midem doymali
Geçmiş olsun yasomKizlar sabahtan beri carpintim var gecer dedim ama gecmedi bugunlerde gece uyuyamiyorum gerginim ondan galiba diye oteledim baktim gecmiyor dr gittim ilac verdiler biraz rahatladim ama beni cok rahatsiz etti.
geçmiş olsun canımKizlar sabahtan beri carpintim var gecer dedim ama gecmedi bugunlerde gece uyuyamiyorum gerginim ondan galiba diye oteledim baktim gecmiyor dr gittim ilac verdiler biraz rahatladim ama beni cok rahatsiz etti.
Hah şimdi görcem ben seni bak bakalim istah açılıyo mu açılmıyor muYok ilacla alakali degil gribim gecmedi ustune uyku sorunu yasiyorum stresim fazla ondan dediler tesesekkurler canlarim.
Emine dr hanim kan ilaci kullan dedi yazdi kullanasimda yokta mecbur kullanacam galiba.
Ben kendimi kontrol ederimHah şimdi görcem ben seni bak bakalim istah açılıyo mu açılmıyor mu
Ben simdi cıs yaptım yaaa. Bu sabah kilo veremediğimi gördüm yine. Spor yapmadığım için sanırım
Geçmiş olsun ablam neden olmuş?Kizlar sabahtan beri carpintim var gecer dedim ama gecmedi bugunlerde gece uyuyamiyorum gerginim ondan galiba diye oteledim baktim gecmiyor dr gittim ilac verdiler biraz rahatladim ama beni cok rahatsiz etti.
Saol canim bisey cikmadi ama benimkisi stres uykusuzluk tan oldu sanirsam.Geçmiş olsun ablam neden olmuş?
İyileşemedim derken , hastamıydın elifim ? Geçmiş olsunGünaydın güzellikler hayırlı cumalar
İyileşemedim bir türlü dün gece de öksürük başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?