- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
Kilonu beğendimde menünü pek beğenemedim banumKahvaltı
Zencefilli limonlu su
2 yumurta
3-5 fındık
Peynir
Öğlen
1 kepçe susuz kurufasulye
İki tabak salata
Sütlü kahve
Çok az olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilonu beğendimde menünü pek beğenemedim banumKahvaltı
Zencefilli limonlu su
2 yumurta
3-5 fındık
Peynir
Öğlen
1 kepçe susuz kurufasulye
İki tabak salata
Sütlü kahve
Evet yaaa Ayy diyet insana neler yaptırıyorDemek ev sahibi görmeden yetine koydun . Vayyy süper taktik tebrikler firuzem
Geçmiş olsun ..
Aynen kayılıyorum firuzem çok saldık kendimizi . Yaza süper ötesi olalım bu çıktırlar kimmiş desinler . Ay manyadım sanırım töbeEvet yaaa Ayy diyet insana neler yaptırıyor
Ama artık ısrar edenlere bağırsaklarımda sorun var dicem çünkü hakikaten sorun var
Yaza kadar 60 olalım artık aebenim. Düssek de kalkalım geri.
Fatmam bugun kardeşiyle gezecekti , yaso bacımda dinleniyordur . Bu hafta çok uykusuz kaldıYasooooom nerelerdesiiiiin
Hakkaten yaaa bu hafta ful nöbet mi yaptın sanki.
Fatma sen ne alemlerdesin
firuzem kız süpersin maşallah .. Oldu bu işBen de bugun kahvaltıyi dışarda yaptım..
Ama reçel tereyag çikolata simit pogaca ekmek vs yemedim
Peynir çeşitleri
Zeytin
Domates
Yumurta
Menemen yedim.gayet doyurucuydu. .
Arkadaşlar baya ısrar etti ye bi kerelik diye yemedim Ayy o zaman çok mutlu oluyorum yaaa...
Şişlik gerçekten insanın canını sıkıyo banum haklısın ..Dün öyle oldu abla akşamda bi yes biliyorum devamı gelcek AC kalmayı tercih ettim
Bugünde dün iyi gelen pantolon sıktı WC olmayınca sisiyor insan ama ilacı iciyotum düzenli yasemin abla ne zaman normale döner acaba
İnşallah yaa..firuzem kız süpersin maşallah .. Oldu bu iş
As rabiacim nasilsin?Selamunaleyküm ablalar
İyiyim abla sen nasılsın?As rabiacim nasilsin?
hamdolsun canım kör topal idare ediyoruzİyiyim abla sen nasılsın?
Ve aleyküm selam canım nasılsın sen de katil aramizaSelamunaleyküm ablalar
İyiyim firuzem sen nasılsın? Olur neden olmasınVe aleyküm selam canım nasılsın sen de katil aramiza
Hdolsun her halimize bin sükürhamdolsun canım kör topal idare ediyoruz