• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Dün öyle oldu abla akşamda bi yes biliyorum devamı gelcek AC kalmayı tercih ettim

Bugünde dün iyi gelen pantolon sıktı WC olmayınca sisiyor insan ama ilacı iciyotum düzenli yasemin abla ne zaman normale döner acaba

Demek ev sahibi görmeden yetine koydun . Vayyy süper taktik tebrikler firuzem :KK66:

Geçmiş olsun ..
Evet yaaa Ayy diyet insana neler yaptırıyor
Ama artık ısrar edenlere bağırsaklarımda sorun var dicem çünkü hakikaten sorun var :KK70::KK70:

Yaza kadar 60 olalım artık aebenim. Düssek de kalkalım geri.
:KK76::KK76::KK76:

Yasooooom nerelerdesiiiiin
Hakkaten yaaa bu hafta ful nöbet mi yaptın sanki.
Fatma sen ne alemlerdesin

Ben de bugun kahvaltıyi dışarda yaptım..
Ama reçel tereyag çikolata simit pogaca ekmek vs yemedim
Peynir çeşitleri
Zeytin
Domates
Yumurta
Menemen yedim.gayet doyurucuydu. .
Arkadaşlar baya ısrar etti ye bi kerelik diye yemedim Ayy o zaman çok mutlu oluyorum yaaa...

Evet yaaa Ayy diyet insana neler yaptırıyor
Ama artık ısrar edenlere bağırsaklarımda sorun var dicem çünkü hakikaten sorun var :KK70::KK70:

Yaza kadar 60 olalım artık aebenim. Düssek de kalkalım geri.
:KK76::KK76::KK76:
Aynen kayılıyorum firuzem çok saldık kendimizi . Yaza süper ötesi olalım bu çıktırlar kimmiş desinler . Ay manyadım sanırım töbe :-)

Yasooooom nerelerdesiiiiin
Hakkaten yaaa bu hafta ful nöbet mi yaptın sanki.
Fatma sen ne alemlerdesin
Fatmam bugun kardeşiyle gezecekti , yaso bacımda dinleniyordur . Bu hafta çok uykusuz kaldı :(

Eliffff cadısı sen neyapıyon pazardan dönmedinmi ? Piştimi hamsiler :-)

Ben de bugun kahvaltıyi dışarda yaptım..
Ama reçel tereyag çikolata simit pogaca ekmek vs yemedim
Peynir çeşitleri
Zeytin
Domates
Yumurta
Menemen yedim.gayet doyurucuydu. .
Arkadaşlar baya ısrar etti ye bi kerelik diye yemedim Ayy o zaman çok mutlu oluyorum yaaa...
firuzem kız süpersin maşallah .. Oldu bu iş ;)

Dün öyle oldu abla akşamda bi yes biliyorum devamı gelcek AC kalmayı tercih ettim

Bugünde dün iyi gelen pantolon sıktı WC olmayınca sisiyor insan ama ilacı iciyotum düzenli yasemin abla ne zaman normale döner acaba
Şişlik gerçekten insanın canını sıkıyo banum haklısın ..
Suyuda bol iç .
İlaç inşallah şifan olur .

Slm kizlar evet biraz yattim ama alttakilerin cocuklari durmadi ev hamam gibi biraz uyumusum bu hafta evet cok nobet gecen ay borclandirdilar dr yok gelmeyin dediler bu ayda dr gelince habire calis nobet parasi vermemek icin borc yaptiriyorlar aman hic keyfi kalmadi isin para konu degil bana verilen parayi ben nobette yiyorum zaten saglik parayla yapilacak is degil ama yonetim mahvetti bizi neyse masumcum ilac hemen etkilemez biraz sabir cunku duzene girmesi gerekiyor kac yildir duzensiz sey hemen bir gunde duzelmeyecek ama cok sikintidaysan magnezyum calsine al bana dr verdi birkere ictim o iki ic demisti nereye 2 gun wcden cikamadim.

Ayyy dolapci siteler gexcem diye bugünde bitti , cnm Nestle bitter çikolatalı gofret istedi akşam yemeği yerine yiycem kahve ile birlikte kaçamak olsun ;)

10353112_1071171396268097_6305603815697475974_n.jpg

ay ne güldüm:KK70::KK70:doktorlar demişki herşeyden 1kaşık ye:KK70:

Back