• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

İyi geceler hanımlar . Bugunluk bukadar :))
Yarın erkenden kurs var akşamakadar yokum , şimdiden cumanız mübarek olsun rabbım ne sıkıntınız varsa gidersin , ummadıgınız yerden kapı açsın , inşallah ...

İyi geceler hanımlar . Bugunluk bukadar :))
Yarın erkenden kurs var akşamakadar yokum , şimdiden cumanız mübarek olsun rabbım ne sıkıntınız varsa gidersin , ummadıgınız yerden kapı açsın , inşallah ...
Amin ablam inşallah hayırlı cumalar

12494825_1277155005634629_7831255593066358165_n.jpg

naz hoşgeldin ,

yasmemin abla bende bazen öleoluyorum ya , ha bu arada ilacımıda içtim sabah yemeklerden önce içicem dimi hep günde 3 kez

günaydın kızlar, hayırlı Cumalar

N Naz cım hoşgeldin

bu gün tartı günümdü yine artıdayım, bıktım artık ya, 1-2 gün kaçamak yapıyorum diye hep artı olmak zorunda mıyım, nasıl koruycam ben bu kiloları, şimdi iyi kilom ama bıraksam demek ki, 75 lere hoop diye çıkacağım ben :(

kızlar tartı günü benim için sorun değil, ben cuma dan cumaya tartılıp, o kiloyu baz alacağım nasılsa,

günaydın kızlar, hayırlı Cumalar

N Naz cım hoşgeldin

bu gün tartı günümdü yine artıdayım, bıktım artık ya, 1-2 gün kaçamak yapıyorum diye hep artı olmak zorunda mıyım, nasıl koruycam ben bu kiloları, şimdi iyi kilom ama bıraksam demek ki, 75 lere hoop diye çıkacağım ben :KK43:

kızlar tartı günü benim için sorun değil, ben cuma dan cumaya tartılıp, o kiloyu baz alacağım nasılsa,

hoşbuldum saraycam . aynı durum bende de söz konusu . diyetteyken gram gram giden kilolar kaçamak yapınca kilo kilo geliyor 1 haftada 2 kilo alma potansiyelim var malesef :(

hoşbuldum saraycam . aynı durum bende de söz konusu . diyetteyken gram gram giden kilolar kaçamak yapınca kilo kilo geliyor 1 haftada 2 kilo alma potansiyelim var malesef :KK43:
nazcım inan çok sıkıldım artık ya, geçen hafta yeniden başladım diyete, cumartesi ve bir gün daha kaçamağım oldu, onun dışında dikkat ettim ama artıdayım

Kizlar merhaba N Naz hg din canim evet bir miktar acar ama sikinti etme kendini kontrol et yeme Nare83 Nare83 canim ac karnina yemeklerden once en az 20 dakka once ic 3 kere

nazcım inan çok sıkıldım artık ya, geçen hafta yeniden başladım diyete, cumartesi ve bir gün daha kaçamağım oldu, onun dışında dikkat ettim ama artıdayım
Saraycam hep ayniyiz bende sabah tartildim 65 800 :KK70::KK70::KK70:guluyorum artik sinirden 3 gundur hic eksilme yok

Cuma saatine kadar süpürdüm toz aldım yeter bu kadar tembel temizliği :KK70:

Nazlım hoşgeldin :KK60:
hoşbuldum canım ohhh hamarat arkadaşım bitirmiş işlerini . ne tembelliği kız ben senin kadar bile yapmıyorum .
Kizlar merhaba N Naz hg din canim evet bir miktar acar ama sikinti etme kendini kontrol et yeme Nare83 Nare83 canim ac karnina yemeklerden once en az 20 dakka once ic 3 kere

yasemin abla sanırım biraz geç oldu 2 günlük cozutmanın sonucu 2 kilo olarak yansıdı tartıya nasıl bir bünyedir benimki anlamadım :)

Back