allah razı olsun bacım cümlemizinİyi geceler hanımlar . Bugunluk bukadar :))
Yarın erkenden kurs var akşamakadar yokum , şimdiden cumanız mübarek olsun rabbım ne sıkıntınız varsa gidersin , ummadıgınız yerden kapı açsın , inşallah ...
Amin ablam inşallah hayırlı cumalarİyi geceler hanımlar . Bugunluk bukadar :))
Yarın erkenden kurs var akşamakadar yokum , şimdiden cumanız mübarek olsun rabbım ne sıkıntınız varsa gidersin , ummadıgınız yerden kapı açsın , inşallah ...
naz hoşgeldin ,
yasmemin abla bende bazen öleoluyorum ya , ha bu arada ilacımıda içtim sabah yemeklerden önce içicem dimi hep günde 3 kez
günaydın kızlar, hayırlı Cumalar
N Naz cım hoşgeldin
bu gün tartı günümdü yine artıdayım, bıktım artık ya, 1-2 gün kaçamak yapıyorum diye hep artı olmak zorunda mıyım, nasıl koruycam ben bu kiloları, şimdi iyi kilom ama bıraksam demek ki, 75 lere hoop diye çıkacağım ben
kızlar tartı günü benim için sorun değil, ben cuma dan cumaya tartılıp, o kiloyu baz alacağım nasılsa,
nazcım inan çok sıkıldım artık ya, geçen hafta yeniden başladım diyete, cumartesi ve bir gün daha kaçamağım oldu, onun dışında dikkat ettim ama artıdayımhoşbuldum saraycam . aynı durum bende de söz konusu . diyetteyken gram gram giden kilolar kaçamak yapınca kilo kilo geliyor 1 haftada 2 kilo alma potansiyelim var malesef
Saraycam hep ayniyiz bende sabah tartildim 65 800nazcım inan çok sıkıldım artık ya, geçen hafta yeniden başladım diyete, cumartesi ve bir gün daha kaçamağım oldu, onun dışında dikkat ettim ama artıdayım
en azından sabit tutabiliyorsun, bu da bir başarı canımSaraycam hep ayniyiz bende sabah tartildim 65 800guluyorum artik sinirden 3 gundur hic eksilme yok
hoşbuldum canım ohhh hamarat arkadaşım bitirmiş işlerini . ne tembelliği kız ben senin kadar bile yapmıyorum .Cuma saatine kadar süpürdüm toz aldım yeter bu kadar tembel temizliği
Nazlım hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?