• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

O zaman kilo bildirimini çarşamba yapalım ;)

Saraycam la elif liste tutarlar ;)

Hanımlar burda takılıyoruz ama istikrarımız olsun başta kendimiz için ;)
Günlük menüleri cısta olsun verin , bu cısları engeller biraz ...
Başladık hayırlısıyla ciddiye alalım . Az verelim ama verelim ;)

Heh Heee ben de tartilayim mi hatta menü de vereyim hepsi cis bugün yediklerimin :D:D gülüyorum ağlanacak halime
Hamilelikte beslenme konusunda zilim kadar dikkatlisini görmedim fatmam . Karın doyurmak değilde bebeğe ve sana yararlı gıdalarla beslenmen önemli . Omega 3 almanı tavsiye ederim ;).

Çek ablam ya ınan çek haklısın ama çıkamıyorum bu girdaptan bir türlü
Sıkıntılarını anlıyorum fatmam . Ama bazen insanoglunun elinden birşey gelmez işi o'na bırakıp tevekkül etmek lazım o' neylerse güzel eyler . Biliyorym içinde bulundugun süreç çok zor hak veriyorum sana ama kendini koyvermekle bir yere varamadıgın gibi kendini daga zor duruma sokuyorsun . Güçlü olmalısın . Bunu yapabilecegine inanıyorum :KK68:

Hamilelikte beslenme konusunda zilim kadar dikkatlisini görmedim fatmam . Karın doyurmak değilde bebeğe ve sana yararlı gıdalarla beslenmen önemli . Omega 3 almanı tavsiye ederim :KK66:.
aebenim bu omega 3leri eczanedenmi alıyorsunuz yoksa herhangi bir baharatçıdan

Hamilelikte beslenme konusunda zilim kadar dikkatlisini görmedim fatmam . Karın doyurmak değilde bebeğe ve sana yararlı gıdalarla beslenmen önemli . Omega 3 almanı tavsiye ederim ;).
O zaman zillim arkadaştan bana bir el atmasını rica edelim ;) bu arada hala yemek yapamıyorum onu da hesaba katmak lazım

Sıkıntılarını anlıyorum fatmam . Ama bazen insanoglunun elinden birşey gelmez işi o'na bırakıp tevekkül etmek lazım o' neylerse güzel eyler . Biliyorym içinde bulundugun süreç çok zor hak veriyorum sana ama kendini koyvermekle bir yere varamadıgın gibi kendini daga zor duruma sokuyorsun . Güçlü olmalısın . Bunu yapabilecegine inanıyorum :KK68:
Bir de ben inansam güzel ablam

Ay ne güzel misafir olmuşlar çok sevindim ablam :KK66: bu arada arkadaşınin tanıdığına çok üzüldüm ınan hemşire olan. Umarım korkulan olmaz adamı bırakıp kaçmış olsun inşallah
evet çok güzel oldu fatma yazık kadıncağız 1aylığına geldi otelde kalıyor sıkılmış onun içinde benim içinde iyi oldu lakin bulgur köfteli ıspanak yedirdim kadına :KK70:

aebenim bu omega 3leri eczanedenmi alıyorsunuz yoksa herhangi bir baharatçıdan
Yok bacım baharatcının omaga 3 nü içermiyim . Eczaneden alıyorum . Zilimin eşi dr . Ve o çok araştırdı kendileride kullanmak için . İçindekiler mahiyeti ile ocean markasını önerdi piyasadaki içinde ( şu an yazamadım ) en iyi yagı barındıran o marka ;).

evet çok güzel oldu fatma yazık kadıncağız 1aylığına geldi otelde kalıyor sıkılmış onun içinde benim içinde iyi oldu lakin bulgur köfteli ıspanak yedirdim kadına :KK70:
Neyini begenmedin ablam bulgur kofteli ıspanak çorbası 'nin :D:D valla benim ilgimi çekti bir ara tarif isteyeceğim yemek yapabilme ye başlayınca

Yok bacım baharatcının omaga 3 nü içermiyim . Eczaneden alıyorum . Zilimin eşi dr . Ve o çok araştırdı kendileride kullanmak için . İçindekiler mahiyeti ile ocean markasını önerdi piyasadaki içinde ( şu an yazamadım ) en iyi yagı barındıran o marka ;).
15 gün sonra kontrol var ablam bir sorayım doktora sonra senden isminia lir ben de içerim

Yok bacım baharatcının omaga 3 nü içermiyim . Eczaneden alıyorum . Zilimin eşi dr . Ve o çok araştırdı kendileride kullanmak için . İçindekiler mahiyeti ile ocean markasını önerdi piyasadaki içinde ( şu an yazamadım ) en iyi yagı barındıran o marka :KK66:.
bende aynı şeyi düşünüyorumda o yüzden sordum hatta bir marka aldım çok pahalıydı bayağıdır duruyordu geçen aklıma geldi gün aşırı alacam aslında hergün içmek gerekir sanırsam

O zaman zillim arkadaştan bana bir el atmasını rica edelim ;) bu arada hala yemek yapamıyorum onu da hesaba katmak lazım
Geldiğinde inşalah görür mesajını, o çok siteyi kullanmaz buraya uzun bir mesaj yazıp çıkar senelerdir :D
Sana diyebilirimki dogundan 2-3 hafta sonra hamile kalmadan önceki kilosundaydı :) Onun omega 3 kullanımı konusunda tavsiyesi semiz otu :-) ot oburdur kendisi ...

15 gün sonra kontrol var ablam bir sorayım doktora sonra senden isminia lir ben de içerim
Fatmam omega 3 çün hiçbir yan etkisi yok ;) balıgın yagı yani ;)
Bu konuda sana şunu söyleye bilirim .
Geçenyıl melek proğramında müftüoğluydu sanırım , saygın bir dr .
Direk şunu dedi ; gün gelecek ülkeler kendi vatandaşları olan hamilelere omega 3 kullanmalarını mecburu yapacak . toplumun zeka düzeyini artırmak için ;)
Zilim bahseder bag bag semiz otu yediğinden cevizden . Oğluşu maşallah şu an üstün zekalılar okuluna gidiyor ...

semizotunu çok severimde burda herzaman bulamassın aebenim buraya çok gelmez yazın onuda doğalını bulmak zor artvinden bir adam getirir bağına dünyanın parasını verir alırım.

semizotunu çok severimde burda herzaman bulamassın aebenim buraya çok gelmez yazın onuda doğalını bulmak zor artvinden bir adam getirir bağına dünyanın parasını verir alırım.
Benim bolkondaki saksıların sebzelerin içinden futursuzca çıkar bide arsızki biçer salataya katarım kökünden tekrar fışkırır :-)... Memleketde bahçelerde bir olur kürekle kazıyıp çöpe atarlar :(

Back