• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Benim net çekmiyor malum bu fabrikada fırsat buldukça okumaya çalıştım ama yazacak zaman olmadı maalesef :(

Ağustos anneleri topigini de takip ediyorum ama çok moralim bozuldu çoğu kişi bebeğini kaybediyor :( allahım nedir bu vesvese kafayı kiracağım eminem bi çare bulun bana namazı da bıraktım iki haftadır sigaraya da devam ediyorum çok aşırı hafif aldım ama kendime de bebeğime de eziyet ediyorum ne olacak benim halim hiç bilemiyorum. Zaten aşırı gerizekali bir müdürüm var tam bas belasi. Söylediği herşeyi inkar ediyor
O topiği bırak en iyisi ...

Fatma sıgara ne oluyo :( hem yavrun için endişelenip hemde sıgaramı içiyorsun :( kırılmadık bi sopamı alıp geleyim illa aaaaa
Hemde namazı bırakmak ne oluyo :( insan dardayken namaza sarılır toparlanayım diye sen bırakıyorsun . Olmadı olmadı şu an yanımda olsan iyibi kulagını çekerdim hani :(

İyi akşamlar kızlar

Menüm

Sabah
2.yumurta
Biraz peynir

Ara

Yarım armut

Ogle
Tavuk
Yoğurt
Kızımın yemedigi pilav ve kuru fsulyeden 1 kaşık
Armut un kalan yarısı

İkindi
1.portakal
Yoğurt

Akşam
Omlet

Ay sabah yumurta akşam yumurta oldu gene ama Dünkü kuru fasulye be pilavı yemeyim diye sırf
Senin için süper ötesi menü firuzem tebrikler bravo ;) olacak bu iş yakında gelsin 6 lı rakamlar;)

menü yazayım

sabah yulaf kepeği ekmeği 2 kaşık kadar
peynir
marul

öğlen
etli nohut
pirinç pilavı 1 sk kadardı

akşam
ton balıklı salata

su 2+

spor 45 dk yürüyüş

not: meyve vs. alamadım yanıma ondan yemedim :)
Dengeli bir menü olmuş saraycam afiyet olsun ;)

Menüm

Yumurta . Peynir . Tere . Domates . 1dl ekmek kadar yufka ( beyaz un değil )

Öğlen
1 karnıyarık ,1br ayran .

Akşam sohbette .
1kase mercimekli bulgurlu çorba
Salata , 1 kş patates salatası
1 küçük kalbura bastı ..

slm kızlar saat 6da arkadaşım aradı dr hanımla sana kahve içmeye geliyoruz diye yazık dr hanım açmış ve bugün yaptığım garip yemeğimden yedirdim kadına evime ilk gelmiş:110:salata yaptım neyse başka zaman gene yaparım bişeyler çağırırım. güzel güzel oturuyorduk hasta çıktı gittiler Hoppa
bugün iyi bir menü çıkaramadım arkadaşlar sporda yapmadım ama yaparım yatmadan
sabah
2 yumurtalı maydonozlu peynirli omlet yarım dilim tb ekmeği yeşil çay
öğlen
activa yedim içine tere tohumu ve zerdecal attım
ara
sütlü kahve ve 2 ceviz 2 hurma
akşam
bulgur köfteli ıspanak çorbası ve ayran

misafirlerimlede
2 fıstık 1 kayısı yedim
2 .5 lt su spor yapmadım yatmadan yaparım inş

slm kızlar saat 6da arkadaşım aradı dr hanımla sana kahve içmeye geliyoruz diye yazık dr hanım açmış ve bugün yaptığım garip yemeğimden yedirdim kadına evime ilk gelmiş:110:salata yaptım neyse başka zaman gene yaparım bişeyler çağırırım. güzel güzel oturuyorduk hasta çıktı gittiler Hoppa
sabah
öğlen
ara
akşam

misafirlerimlede
2 fıstık 1 kayısı yedim
Menün iyiki yasemin niye beğenmedin ;(

Kız vallahi döverim seni ne sigarası o:KK11::KK11:
Kötü düşünüp kötüyü çağırma lütfen, olumlu düşün rüyalarına giren prensesin 7 ay sonra kucağında olcağını düşün. Lütfen lütfen lütfen rica ediyorum senden şu anının tadını çıkar:anneadayı:
Gerizekalı müdürü takma ben hamileyken işyerindeki herkesten nefret etmiştim :KK53: hatta bana diyorlardı ki 'sen ne sessiz sakin bir insandın, bir çocuk yaptın içinden canavar çıktı' :D :D

Hep hormonlardan ahh neler nelet düşündürüyorlar insana

Normal mi diyorsun yani kuzum ;)

O topiği bırak en iyisi ...

Fatma sıgara ne oluyo :( hem yavrun için endişelenip hemde sıgaramı içiyorsun :( kırılmadık bi sopamı alıp geleyim illa aaaaa
Hemde namazı bırakmak ne oluyo :( insan dardayken namaza sarılır toparlanayım diye sen bırakıyorsun . Olmadı olmadı şu an yanımda olsan iyibi kulagını çekerdim hani :(
Çek ablam ya ınan çek haklısın ama çıkamıyorum bu girdaptan bir türlü

sabah
öğlen
ara
akşam

misafirlerimlede
2 fıstık 1 kayısı yedim

Ay ne güzel misafir olmuşlar çok sevindim ablam ;) bu arada arkadaşınin tanıdığına çok üzüldüm ınan hemşire olan. Umarım korkulan olmaz adamı bırakıp kaçmış olsun inşallah

Back