- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Hamilelikte beslenme konusunda zilim kadar dikkatlisini görmedim fatmam . Karın doyurmak değilde bebeğe ve sana yararlı gıdalarla beslenmen önemli . Omega 3 almanı tavsiye ederimHeh Heee ben de tartilayim mi hatta menü de vereyim hepsi cis bugün yediklerimingülüyorum ağlanacak halime
Sıkıntılarını anlıyorum fatmam . Ama bazen insanoglunun elinden birşey gelmez işi o'na bırakıp tevekkül etmek lazım o' neylerse güzel eyler . Biliyorym içinde bulundugun süreç çok zor hak veriyorum sana ama kendini koyvermekle bir yere varamadıgın gibi kendini daga zor duruma sokuyorsun . Güçlü olmalısın . Bunu yapabilecegine inanıyorumÇek ablam ya ınan çek haklısın ama çıkamıyorum bu girdaptan bir türlü
aebenim bu omega 3leri eczanedenmi alıyorsunuz yoksa herhangi bir baharatçıdanHamilelikte beslenme konusunda zilim kadar dikkatlisini görmedim fatmam . Karın doyurmak değilde bebeğe ve sana yararlı gıdalarla beslenmen önemli . Omega 3 almanı tavsiye ederim.
O zaman zillim arkadaştan bana bir el atmasını rica edelimHamilelikte beslenme konusunda zilim kadar dikkatlisini görmedim fatmam . Karın doyurmak değilde bebeğe ve sana yararlı gıdalarla beslenmen önemli . Omega 3 almanı tavsiye ederim.
Bir de ben inansam güzel ablamSıkıntılarını anlıyorum fatmam . Ama bazen insanoglunun elinden birşey gelmez işi o'na bırakıp tevekkül etmek lazım o' neylerse güzel eyler . Biliyorym içinde bulundugun süreç çok zor hak veriyorum sana ama kendini koyvermekle bir yere varamadıgın gibi kendini daga zor duruma sokuyorsun . Güçlü olmalısın . Bunu yapabilecegine inanıyorum
evet çok güzel oldu fatma yazık kadıncağız 1aylığına geldi otelde kalıyor sıkılmış onun içinde benim içinde iyi oldu lakin bulgur köfteli ıspanak yedirdim kadınaAy ne güzel misafir olmuşlar çok sevindim ablambu arada arkadaşınin tanıdığına çok üzüldüm ınan hemşire olan. Umarım korkulan olmaz adamı bırakıp kaçmış olsun inşallah
Yok bacım baharatcının omaga 3 nü içermiyim . Eczaneden alıyorum . Zilimin eşi dr . Ve o çok araştırdı kendileride kullanmak için . İçindekiler mahiyeti ile ocean markasını önerdi piyasadaki içinde ( şu an yazamadım ) en iyi yagı barındıran o markaaebenim bu omega 3leri eczanedenmi alıyorsunuz yoksa herhangi bir baharatçıdan
Neyini begenmedin ablam bulgur kofteli ıspanak çorbası 'ninevet çok güzel oldu fatma yazık kadıncağız 1aylığına geldi otelde kalıyor sıkılmış onun içinde benim içinde iyi oldu lakin bulgur köfteli ıspanak yedirdim kadına
15 gün sonra kontrol var ablam bir sorayım doktora sonra senden isminia lir ben de içerimYok bacım baharatcının omaga 3 nü içermiyim . Eczaneden alıyorum . Zilimin eşi dr . Ve o çok araştırdı kendileride kullanmak için . İçindekiler mahiyeti ile ocean markasını önerdi piyasadaki içinde ( şu an yazamadım ) en iyi yagı barındıran o marka.
bende aynı şeyi düşünüyorumda o yüzden sordum hatta bir marka aldım çok pahalıydı bayağıdır duruyordu geçen aklıma geldi gün aşırı alacam aslında hergün içmek gerekir sanırsamYok bacım baharatcının omaga 3 nü içermiyim . Eczaneden alıyorum . Zilimin eşi dr . Ve o çok araştırdı kendileride kullanmak için . İçindekiler mahiyeti ile ocean markasını önerdi piyasadaki içinde ( şu an yazamadım ) en iyi yagı barındıran o marka.
Geldiğinde inşalah görür mesajını, o çok siteyi kullanmaz buraya uzun bir mesaj yazıp çıkar senelerdirO zaman zillim arkadaştan bana bir el atmasını rica edelimbu arada hala yemek yapamıyorum onu da hesaba katmak lazım
Bende unutuyorum içmeyibende aynı şeyi düşünüyorumda o yüzden sordum hatta bir marka aldım çok pahalıydı bayağıdır duruyordu geçen aklıma geldi gün aşırı alacam aslında hergün içmek gerekir sanırsam
geçen ayça kayada dedi hergün için diye bide bu aralar şeye taktım troid hastaları için hindistancevizi yağı kullanın diyolar ama bilemedimBende unutuyorum içmeyi
Fatmam omega 3 çün hiçbir yan etkisi yok15 gün sonra kontrol var ablam bir sorayım doktora sonra senden isminia lir ben de içerim
Yemesini bilmiyorum bacımda kızıma saçları için alıyorum hindistan cevizi yagıgeçen ayça kayada dedi hergün için diye bide bu aralar şeye taktım troid hastaları için hindistancevizi yağı kullanın diyolar ama bilemedim
Benim bolkondaki saksıların sebzelerin içinden futursuzca çıkar bide arsızki biçer salataya katarım kökünden tekrar fışkırırsemizotunu çok severimde burda herzaman bulamassın aebenim buraya çok gelmez yazın onuda doğalını bulmak zor artvinden bir adam getirir bağına dünyanın parasını verir alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?