O topiği bırak en iyisi ...Benim net çekmiyor malum bu fabrikada fırsat buldukça okumaya çalıştım ama yazacak zaman olmadı maalesef
Ağustos anneleri topigini de takip ediyorum ama çok moralim bozuldu çoğu kişi bebeğini kaybediyorallahım nedir bu vesvese kafayı kiracağım eminem bi çare bulun bana namazı da bıraktım iki haftadır sigaraya da devam ediyorum çok aşırı hafif aldım ama kendime de bebeğime de eziyet ediyorum ne olacak benim halim hiç bilemiyorum. Zaten aşırı gerizekali bir müdürüm var tam bas belasi. Söylediği herşeyi inkar ediyor
Oh maşşalah eliffff 2. Gundenmi tozutulurBen bugün menü yazmıyım hiç
Senin için süper ötesi menü firuzem tebrikler bravoİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
2.yumurta
Biraz peynir
Ara
Yarım armut
Ogle
Tavuk
Yoğurt
Kızımın yemedigi pilav ve kuru fsulyeden 1 kaşık
Armut un kalan yarısı
İkindi
1.portakal
Yoğurt
Akşam
Omlet
Ay sabah yumurta akşam yumurta oldu gene ama Dünkü kuru fasulye be pilavı yemeyim diye sırf
Dengeli bir menü olmuş saraycam afiyet olsunmenü yazayım
sabah yulaf kepeği ekmeği 2 kaşık kadar
peynir
marul
öğlen
etli nohut
pirinç pilavı 1 sk kadardı
akşam
ton balıklı salata
su 2+
spor 45 dk yürüyüş
not: meyve vs. alamadım yanıma ondan yemedim :)
Menün iyiki yasemin niye beğenmedin ;(slm kızlar saat 6da arkadaşım aradı dr hanımla sana kahve içmeye geliyoruz diye yazık dr hanım açmış ve bugün yaptığım garip yemeğimden yedirdim kadına evime ilk gelmişsalata yaptım neyse başka zaman gene yaparım bişeyler çağırırım. güzel güzel oturuyorduk hasta çıktı gittiler
bugün iyi bir menü çıkaramadım arkadaşlar sporda yapmadım ama yaparım yatmadan
sabah
2 yumurtalı maydonozlu peynirli omlet yarım dilim tb ekmeği yeşil çay
öğlen
activa yedim içine tere tohumu ve zerdecal attım
ara
sütlü kahve ve 2 ceviz 2 hurma
akşam
bulgur köfteli ıspanak çorbası ve ayran
misafirlerimlede
2 fıstık 1 kayısı yedim
2 .5 lt su spor yapmadım yatmadan yaparım inş
pazretsiden pazartesiye olsunmu?Hanımlar hangi gün tartılıyoruz ?
öğle yemeğini gene atladımMenün iyiki yasemin niye beğenmedin ;(
Benim için. Olur hafta sonusa çok salmayız bari ..tabi kızlarada uyuyorsapazretsiden pazartesiye olsunmu?
Araların baya var ama .öğle yemeğini gene atladım
başka günde olur benim için farketmez kimse yazmamış bende öyle dedim ortak karar neyse uyarım.Benim için. Olur hafta sonusa çok salmayız bari ..tabi kızlarada uyuyorsa
Banum sen cumartesi tartılırsın ;(
Benim için de fark etmezbaşka günde olur benim için farketmez kimse yazmamış bende öyle dedim ortak karar neyse uyarım.
Kız vallahi döverim seni ne sigarası o
Kötü düşünüp kötüyü çağırma lütfen, olumlu düşün rüyalarına giren prensesin 7 ay sonra kucağında olcağını düşün. Lütfen lütfen lütfen rica ediyorum senden şu anının tadını çıkar
Gerizekalı müdürü takma ben hamileyken işyerindeki herkesten nefret etmiştimhatta bana diyorlardı ki 'sen ne sessiz sakin bir insandın, bir çocuk yaptın içinden canavar çıktı'
Hep hormonlardan ahh neler nelet düşündürüyorlar insana
Amin canım inşallah ya. Dualariniza beni de ekleyinCanım yaaa geçicek bu günler de. Sabret ve namaza devam et. Sabir ve namazla Rabbimden yardım iste.
Rabbim feraha erdirsin ....
Çek ablam ya ınan çek haklısın ama çıkamıyorum bu girdaptan bir türlüO topiği bırak en iyisi ...
Fatma sıgara ne oluyohem yavrun için endişelenip hemde sıgaramı içiyorsun kırılmadık bi sopamı alıp geleyim illa aaaaa
Hemde namazı bırakmak ne oluyoinsan dardayken namaza sarılır toparlanayım diye sen bırakıyorsun . Olmadı olmadı şu an yanımda olsan iyibi kulagını çekerdim hani
slm kızlar saat 6da arkadaşım aradı dr hanımla sana kahve içmeye geliyoruz diye yazık dr hanım açmış ve bugün yaptığım garip yemeğimden yedirdim kadına evime ilk gelmişsalata yaptım neyse başka zaman gene yaparım bişeyler çağırırım. güzel güzel oturuyorduk hasta çıktı gittiler
bugün iyi bir menü çıkaramadım arkadaşlar sporda yapmadım ama yaparım yatmadan
sabah
2 yumurtalı maydonozlu peynirli omlet yarım dilim tb ekmeği yeşil çay
öğlen
activa yedim içine tere tohumu ve zerdecal attım
ara
sütlü kahve ve 2 ceviz 2 hurma
akşam
bulgur köfteli ıspanak çorbası ve ayran
misafirlerimlede
2 fıstık 1 kayısı yedim
2 .5 lt su spor yapmadım yatmadan yaparım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?