• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Bugun herkes yogun galiba basim cok agriyor dun aksamdan beri boynumdan beri ve yarin nobetciyim bu aksam erken uyuyabilirim ins .

menü yazayım

sabah yulaf kepeği ekmeği 2 kaşık kadar
peynir
marul

öğlen
etli nohut
pirinç pilavı 1 sk kadardı

akşam
ton balıklı salata

su 2+

spor 45 dk yürüyüş

not: meyve vs. alamadım yanıma ondan yemedim :)

İyi akşamlar kızlar

Menüm

Sabah
2.yumurta
Biraz peynir

Ara

Yarım armut

Ogle
Tavuk
Yoğurt
Kızımın yemedigi pilav ve kuru fsulyeden 1 kaşık
Armut un kalan yarısı

İkindi
1.portakal
Yoğurt

Akşam
Omlet

Ay sabah yumurta akşam yumurta oldu gene ama Dünkü kuru fasulye be pilavı yemeyim diye sırf

Benim net çekmiyor malum bu fabrikada fırsat buldukça okumaya çalıştım ama yazacak zaman olmadı maalesef :(

Ağustos anneleri topigini de takip ediyorum ama çok moralim bozuldu çoğu kişi bebeğini kaybediyor :( allahım nedir bu vesvese kafayı kiracağım eminem bi çare bulun bana namazı da bıraktım iki haftadır sigaraya da devam ediyorum çok aşırı hafif aldım ama kendime de bebeğime de eziyet ediyorum ne olacak benim halim hiç bilemiyorum. Zaten aşırı gerizekali bir müdürüm var tam bas belasi. Söylediği herşeyi inkar ediyor

Benim net çekmiyor malum bu fabrikada fırsat buldukça okumaya çalıştım ama yazacak zaman olmadı maalesef :KK43:

Ağustos anneleri topigini de takip ediyorum ama çok moralim bozuldu çoğu kişi bebeğini kaybediyor :KK43: allahım nedir bu vesvese kafayı kiracağım eminem bi çare bulun bana namazı da bıraktım iki haftadır sigaraya da devam ediyorum çok aşırı hafif aldım ama kendime de bebeğime de eziyet ediyorum ne olacak benim halim hiç bilemiyorum. Zaten aşırı gerizekali bir müdürüm var tam bas belasi. Söylediği herşeyi inkar ediyor
Kız vallahi döverim seni ne sigarası o:KK11::KK11:
Kötü düşünüp kötüyü çağırma lütfen, olumlu düşün rüyalarına giren prensesin 7 ay sonra kucağında olcağını düşün. Lütfen lütfen lütfen rica ediyorum senden şu anının tadını çıkar:anneadayı:
Gerizekalı müdürü takma ben hamileyken işyerindeki herkesten nefret etmiştim :KK53: hatta bana diyorlardı ki 'sen ne sessiz sakin bir insandın, bir çocuk yaptın içinden canavar çıktı' :D :D

Hep hormonlardan ahh neler nelet düşündürüyorlar insana

Sabah
Limonlu zencefilli ılık su
1 yumurta
Peynir
5 zeytin
Maydanoz

Öğlen
1 kase sebze çorba
3 kuru patlıcan dolması
3-4 kaşık yoğurt

Akşam
13 fındık
10 kuru üzüm bi kutu süt

2 lt süt
3 mil lesile

Sabah
Limonlu zencefilli ılık su
1 yumurta
Peynir
5 zeytin
Maydanoz

Öğlen
1 kase sebze çorba
3 kuru patlıcan dolması
3-4 kaşık yoğurt

Akşam
13 fındık
10 kuru üzüm bi kutu süt

2 lt süt
3 mil lesile
Kız banu akşamki sütü anladıkta 2 lt süt ne :D su su biliyorum :-)

Güzel menü olmuş tebrikler .;)

Benim net çekmiyor malum bu fabrikada fırsat buldukça okumaya çalıştım ama yazacak zaman olmadı maalesef :KK43:

Ağustos anneleri topigini de takip ediyorum ama çok moralim bozuldu çoğu kişi bebeğini kaybediyor :KK43: allahım nedir bu vesvese kafayı kiracağım eminem bi çare bulun bana namazı da bıraktım iki haftadır sigaraya da devam ediyorum çok aşırı hafif aldım ama kendime de bebeğime de eziyet ediyorum ne olacak benim halim hiç bilemiyorum. Zaten aşırı gerizekali bir müdürüm var tam bas belasi. Söylediği herşeyi inkar ediyor
Canım yaaa geçicek bu günler de. Sabret ve namaza devam et. Sabir ve namazla Rabbimden yardım iste.
Rabbim feraha erdirsin ....

Back