merhaba canım hpşbulduk buralara uğramayalı 5 yıl oldu zaman çabuk geçmiş inşallah verecem kilolarıIcır hosgeldin canim uzun bir aradan sonra seni gormek
Ne guzel . Kac sene oldu ?:))))
2. Bebiside rabbimnkalbine gore versin...
teşekkür ederim canım cevabın içinHoşgeldin, börülyece baktım ama bulamadım birşey. Bence yenebilir sanırım glsinin yüksek olduğunu sanmıyorum.
Tebrikler fistigimGeçen Hafta :59.6
Bu hafta:58.6
Fark:1
Hedef:58 :)
:))) hayatta basarilar alara :)Kek de yaptım, bir güzel yedimistifa ediyorum ben bu montiden çok zorlandım başaramadım.. Sizlere kolay gelsin.
selincik maşaallah ,ama menülerin gerçekten çok iyiydi ,kaçla başlamıştın,boyun kaçtı unuttum ama sonuç çok güzel.beni sakın sorma temizliğe başladım hafta sonu tozutuyorum .hafta içi diyet,hafta sonu felaket..prensipli yaşamaya başlamam lazım.
Tebrikler fistigim...
seni kutluyorum canımGeçen Hafta :59.6
Bu hafta:58.6
Fark:1
Hedef:58 :)
Menulerini bekliyoruz ıcır bakalim montiyi hala hatirliyormusun.z
Ablam bitti, az biraz kaldı kapılar gibiHayirli haftalar dilerim kizlar ...
Selinim badana boya bittimi ?
Banum, zilim nerdesiniz ????
seni kutluyorum canım
hatırlıyorum canım takıldığım yerde tekrar sorarım havuçta biraz tereddütlüuüm ciğ yiyebiliyormuyuz sanki yasak gibi hatırlıyorum da
veeee an itibariyle tartıldım
27 nisan 78,600
4 mayıs 76,800 geldim
regli şişkinliği ve ödem sanırım iki kilo olması vücudum montiye
çok çabuk tepki veriyor
Kolaygelsin selinim ...Ablam bitti, az biraz kaldı kapılar gibi3 gün sabah 8 gece 2 arası yemek dışında durmaksızın çalıştık. Hala da iş çok. Annemde çalışınca malesef bitsin işler diye canımızı çıkarttık şöyle 2 kız daha doğuraymış bir erkek, bir kız doğurmuş durmuş annecim
Yasak yok ıcirim .dünki menüm
2 dilim tambuğday ekmeği salatalık donates az peynir 3 zeytin
ara
1 fincan yeşilçay yarım elma
öğlen yeşil mercimekli yoğurtlu çorba yeşilçay domates salatalık söğüş
ara
yeşil çay
akşam
yasak mı bilmiyorum 7 dk haşlanmış spagetti saossuz yoğurtla karıştırdım salata
yasak olan varsa düzeltin
kızlar
Kolaygelsin selinim ...
Bahar geldi . Benim duvarlar kağit boya badana yokda bahar temizligi yapilacak :).
Masallah zilim bu tempoda pilatesve yurumeye zaman ayiriyorsunSlm herkese..
Acaip yorucu geciyir yine gunlerim walla.23 nisan bitti derken yil sonu gosterileri icin hazirliklar basladi.walla pestil gibi donuyorum ewe.sabah pilatesimi koşa koşa gelip yapiyorum gidiyorum.aksam okuldan donüncede yürümeye çikiyorum.bunlari sıkıştırıp yapabildiğim icinde cok
mutluyum.ama gun icinde acaip koşuşturmacali geciyo.herkes iyidir umarim,geçmişide okuyamadim.çok uykusuzum,kaçtim.bye...
yok canım yoğurt mercimek var sadeceYasak yok ıcirim .
Yanliz ilk haftalar spagettiden uzak dursan daha iyi. Bir de oylen ictigin corbada un yoktu dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?