dünki menü
sabah iki dilim ekmek az peynir közde patlıcan
öğle
kabaklı yoğurtlu dereotlu salata
akşam çok geçe kaldım dışardaydım
üzgünüm ama çok az puaça ve bol yğurtla geçiştirdim
bugunhaslamış yuurta bol yeşillik
öğle yoğurtlu salata yeşillikli
ara 1 elma yedim malesef kursa gidiyorum çok acıktım
akşma mercimek çorba(içinde un yok) yanına közlenmiş patlıcanlı yoğurtlu salata
Aebenim verdim ablam tekrar 59 kiloyum.benim bahar ve yaz doneminde hiç iştahim kalmiyo zaten.pilatesle destekleyincede eski formuma ger döndum çok şükür.pilates mucizevi bisey hakikaten yaa.sihir gibi walla.arkadas dun anansorde aynada kendimize bakarkenbile farketmis popon kalcan acaip sıkılaşti 1 aydir soyliycem hep unutuyorum dedi.yaz doneminde ara vermese ebru ne guzel olurdu walla.banuş ne yapiyor sahi?geçmiside okuyamiyorum.bi yandan orgu oruyorum haril haril.kermesi var okulun.oörermisiniz deyip ip verdi velilerim.yapamiycam yoğunum diyemedim.aksamlarida isi gücü bitirip dinlenmeye sırayı getirebilirsem örgü örerek dinlenmeye calisiyorum.
İyi hafta sonlari hatunlar :))
Pazartesi diyete ve spora baslamistim
Kilom pazartesi 68,5
Bu sabah 67...
Sporsuz olmuyor yaf ..
aeben sende kilo verme konularında çok bilgisin.En düşük kilon kaç oldu? Biz kadınların ne kötü metabolizması var.İstediğimiz kiloya inip geri almamak için en yapmak lazım.Ben de bir ileri bir geri yoruldum artık.2011 de doğum yaptım.O zamandan beri en çok 56 yı gördüm.Şimdi 58 kilodayım.Yine diyet sayfalarında
dolaşıyorum.
Evet seni gorurum kk'da senelerdir...
Canim ben 39 yasindayim . Genc kizkende 67 kiloydum yani , hic oyle citipiti olmadim
3 de hamilelik gecirdim .en yuksek 80 kiloydum .
En asagi 6 sene once 58 kiloyu
gordum canim . Boyumde uzun degil ama lasli oldugumdan 62 ler bana iyi duruyor ..
Kilo korumak icin kilonu surekli denetliyceksin . Baktin 1-2 kilo arti var hemen bakacaksin caresine :) 5 kiloyu astimi isin zor...
Seninde kilon yokmus aslinda verirsin 2-3 kilo kolay :)
NE DİYOSUN ARKADAŞIM YAŞLIYIM FALAN BURANIN EN GENÇLERİ BİZLERİZ :)Evet seni gorurum kk'da senelerdir...
Canim ben 39 yasindayim . Genc kizkende 67 kiloydum yani , hic oyle citipiti olmadim
3 de hamilelik gecirdim .en yuksek 80 kiloydum .
En asagi 6 sene once 58 kiloyu
gordum canim . Boyumde uzun degil ama lasli oldugumdan 62 ler bana iyi duruyor ..
Kilo korumak icin kilonu surekli denetliyceksin . Baktin 1-2 kilo arti var hemen bakacaksin caresine :) 5 kiloyu astimi isin zor...
Seninde kilon yokmus aslinda verirsin 2-3 kilo kolay :)
Merhaba deniz hosgeldin ...HERKESLER NE GÜZEL KİLO VERİYO BAKIYORUM HEP 20 Lİ YAŞLARDA
DİYODUM BENİM YAŞITIM YOK HERHALDE
aeben ablam kolay gelsin diycem ama sen zaten hallettin bütün işlerini
Bu ara gelmiyorum neden çünkü monti yapmıyorum. Hatta diyet yapıyorum bile sayılmazdı. Neyse ki yeniden konsantre oldum şimdilikMontiye pek uyamıycam, iş yerindeki
yemeklere uyduramıyorum. Ortaya karışık takılıcam yine. Gelen çok olmadığına göre firariler var ben gibi
BEN DE 38 YAŞINDAYIMMerhaba deniz hosgeldin ...
Senin yas kacki bacim..
:)) ...BEN DE 38 YAŞINDAYIM
BEN YAŞ GRUBU OLSA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM:)) ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?