• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar,
okudum kaçamaklarınızı:KK19:aynı durumdayız.şu an kilom 65,5
misafirimi gönderdim dün diyetime devam ettim ama bugün çok fenayım yorgunluk mu uykusuzluk mu evde ne varsa saldırdım.şu an bile .....
toparlanmam lazım.
Toparlan alpincim diyetin guzel gidiyordu ;)...

Zeynom gecmis olsun canum zeynep yinemi ateslendi :(?
Kuzuma kiyamam . Şimdi iyimi ????

Zeynom montiyi kac kere denedin ?
Niye sordun dersen herhangi bir diyeti sık sık yapip birakirsan , ilk yaptigin etkiyi gostermeye bilir ;).
Canim benim bak alpinde karatay yapmis biraz vermis , durunca montiye baslamisti azda onla verdikten sonra ondada durdu . Sonra ayca kayanin diyetine basladi ve tekrar vermeye basladi . Yani eger mobtiden istedigin sonucu alamiyorsan baska bir taktik uyugulaya bilirsin . Sende alpinin diyetini dene 1 hafta belki sendede olumlu sonuc verir . Sonucta monti amcayla senet imzalamadik :-)

Memleke falanmi gidiyorsun yarin yola cikicaz demissin ...

Aaa bak sunuda diyim hangi diyeti yAparsan yap burdan uzaklasma ;).
merhaba hanımlar, nasıl anlatayım nerden başlayayım, önceki hafta gayet güzel yaptım monti ancak sonra kızım ateşlendi gene 5 gün çok zordu kucağımdan inmedi vs.. uykusuz bir hafta da azcık çikolata dışında kaçamak yapmadım, zaten yemek de pek yiyemiştim sonra cuma oldu bir tartıldı gene 67 kafayı sıyırmak üzereyim, bozmadım gene dikkat ettim gene 67 ne oluyor anlamıyorum derken pazar sabahı kayış koptu bende arkadaşa kahvaltıya gittik ne varsa yedim ama öyle öyle çok değil gene iiki parça börek yani fazla yediğim neyse akşamı gene protein yedim dengeledim dün de aynı ama tartı gene aynı hatta 67,2 ne bu yani neden böyle valla çok asabım bozuk 23 nisanda yola çıkıyoruz sabah uzunca kalabilirim öpüyorum hepinizi benim moral bozuk yani bir aydık yık yok kiloda yani bu moral bozukluğu normal değilmi

Menüm:

Sabah: 3 çilek

Kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği arasına 1 kk peynir+1 salatalık

Öğlen:köfte+yogurt+salata

Ara:1 elma+ 1 çilek

Akşam: karnıbahar yemeği+salata+yogurt

Bugün kandil simitleri uçuşuyor, bizim evde bile 4 kutu var düşünün artık :KK12: Tabi birde puaçalar da çabası ama tek lokma bile almadım, kararlıyım. Mayıs sonuna kadar hedefime ulaşmam lazım :KK49:

Super menu selinim afiyet olsun...

Kandil simitlerine karsi zaferinide kutlarim :)

Menüm;

Sahur: 2 çilek (15 dk sonra kahvaltı)
2 haşlanmış yumurta+1.5 kk peynir+3 zeytin
salatalık+maydonoz+1 çay kaşıgı kadar reçel

İftar: 1 koca tabak light ton balıklı salata+1 kase yogurt+1 lokma pazı sarması (ince bulgurlu)

Su: 2 lt olur, geçer bile

Bu hafta:59.6
Geçen hafta:58.9
Fark: +700

Moralim bozuldu, sabah gayet güzel uyanmıştım halbuki. Bu hafta çok dikkat ettim neden böyle anlamıyorum. Sabitlendi yine :KK61:

Bu hafta:59.6
Geçen hafta:58.9
Fark: +700

Moralim bozuldu, sabah gayet güzel uyanmıştım halbuki. Bu hafta çok dikkat ettim neden böyle anlamıyorum. Sabitlendi yine :KK61:
Selimin kilonu tetiklemek icin farkli bisiler yapsan .. 1-2 gunluk ...
Kilo elbet gidecek ama bazan durur sabir ister ....

Sence ne yapmalıyım ablam, ayran aşı mı yapsam ki ?

Daha önce de 61.7 de 1 ay falan kamıştı gene öyle olucak galiba.

Sen bilirsin olabilir selinim bazen duraklamalar yada yag ve kasta yer degisimden kiloda boyle oynamalar oluyor :KK66:..
Sabreden derviş misali,biraz daha sabır edelim. Bu hafta daha dikkat edeyim, callenetcsimi yapayım. Gerçi bugün sabah karbonu fazla aldım ama akşama kadar toplarım :KK39:

Kimse gelmiyor sayfaya nerelerdesiniz güzeller. Bende 2 gündür ipimi koparmış gibiydim neyse ki bugün topladım.

Sabah: 1 haşlama yumurta+1kk peynir+3 zeytin+yarım domates+salatalık

Öğlen: ayran çorbası

Ara:yarım salatalık+domates

Akşam: ayran çorbası.

Su: şimdilik 1.5 lt falan yatana kadar 2.5 olur.

Menüm,

Sabah:1 kase ayran çorbası

Öğlen :1 kase ayran çorbası+ turşu (çok seviyorum dayanamadım )

Ara:Kahve

Akşam: 1 kase ayran çorbası.

Su: 2 lt oldu şimdilik.

Yarın montiye devam :KK9:

Back