- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
Kilon nedir deniz ? Kilo vermekmi istiyirsun ..7. Takimda bizim yaslarda birkac arkadasimiz var gelmek istersen kilo sorunun varsa ....BEN YAŞ GRUBU OLSA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilon nedir deniz ? Kilo vermekmi istiyirsun ..7. Takimda bizim yaslarda birkac arkadasimiz var gelmek istersen kilo sorunun varsa ....BEN YAŞ GRUBU OLSA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Nerelerdesin banum ?selam aben ablam zilim ve diger arakadaşlar hepinizi çoközledim nasılsınız
Banum vardir bi sorun diyetin sporun olduktan sonra niye veremeyesin ?
Keske vakit bulup etraflica gorunsen bi dr.
Sen bunlari yaptirali baya oldu banum .. Hatirladigimkan testleirmi yaptım abla sadece inslinim üksek çıktı ilacıda bi kullanıp bi bıraktım,
birde sanırımmetabolizmam yavaşladı artık
BEN YAŞ GRUBU OLSA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Bir gün icerisinde iki bayramı yaşatacak rabbime sonsuz şükürler olsun varlıgının birçok delili olan sebepsiz kanat cıptırmayan yüce mevlama hamdü senalar olsun rabbime layık bir kul peygamberime layık ümmet olabilmemiz dilegiyle cumamız ve miraç kandilimiz mübarek olsun amin..
Aaa cok sevindim banum , tebrikler ..selam günaydınnn
aben ablam sabrettm ve direnci krıdım sürekli 68-69-70 arasında geliyorken
bugün 67.2 geldim ve regli olucam birdee yaşasın istikrarrr :)
iyi akşamlar beyenlar kandliniz mubarek olsun
ablacım nasılsın, ben ablamı evlendirdim geldim, kızım ellerinden öper gönlü büyük insan:)))abla geldiğimiz gün idrar yolu enf. oldu onunla uğraştık o bitti derken kendi ateşi geldi off çok zor geçti gene tam düzeliecekmi derken gene başa
döndük çok zor atlatıyor ataklarını, Allah beterinden korusun tabi, kızıma erken doğumgünüü yapcam onunla uğraşıyom bugünlerde bugün
gittik bisürü malzeme aldık havalarda uçuyor bizimki arkaşlarını hep çağırdı benden önce mecburen bahçede yapacağız kalabalık olacak ben de kıramadım gönlüne göre bir doğumgünü yapacağım inşallah birsürü çocuklu:))