• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

buralardayım abla işlerçok yogun eve gidiyorumpc ye bakmıyorum bile
nasılsın ?

diyeti soracak olursanda sabah 6 da kalkıp yürüyorum işe gelmeden
her yöntemi deniyorum ama yokolmuyor gitmiyor kilo amlesef kabullendim artık :(

Banum vardir bi sorun diyetin sporun olduktan sonra niye veremeyesin ?
Keske vakit bulup etraflica gorunsen bi dr.

Banum vardir bi sorun diyetin sporun olduktan sonra niye veremeyesin ?
Keske vakit bulup etraflica gorunsen bi dr.

kan testleirmi yaptım abla sadece inslinim üksek çıktı ilacıda bi kullanıp bi bıraktım,

birde sanırımmetabolizmam yavaşladı artık

kan testleirmi yaptım abla sadece inslinim üksek çıktı ilacıda bi kullanıp bi bıraktım,

birde sanırımmetabolizmam yavaşladı artık
Sen bunlari yaptirali baya oldu banum .. Hatirladigim
Kadariyle sadece kan vermistin . Benim demek istedigim durumunu inceleyecek teferruatli bir doktora gitmen . Kiloyu verdirmeyennokadar cok engel varki :(..

Bir gün icerisinde iki bayramı yaşatacak rabbime sonsuz şükürler olsun varlıgının birçok delili olan sebepsiz kanat cıptırmayan yüce mevlama hamdü senalar olsun rabbime layık bir kul peygamberime layık ümmet olabilmemiz dilegiyle cumamız ve miraç kandilimiz mübarek olsun amin..

Bir gün icerisinde iki bayramı yaşatacak rabbime sonsuz şükürler olsun varlıgının birçok delili olan sebepsiz kanat cıptırmayan yüce mevlama hamdü senalar olsun rabbime layık bir kul peygamberime layık ümmet olabilmemiz dilegiyle cumamız ve miraç kandilimiz mübarek olsun amin..

aminnnn ablacımmmm :))

günaydın sneinde kandilin mübarek olsun

Merhabalar kisa bir memleket turundan sonra yuruyuslere devam ...

Zeynom Kuzun nasil oldu canim merak ediyorum :(.

selam günaydınnn

aben ablam sabrettm ve direnci krıdım sürekli 68-69-70 arasında geliyorken
bugün 67.2 geldim ve regli olucam birdee yaşasın istikrarrr :)

selam günaydınnn

aben ablam sabrettm ve direnci krıdım sürekli 68-69-70 arasında geliyorken
bugün 67.2 geldim ve regli olucam birdee yaşasın istikrarrr :)
Aaa cok sevindim banum , tebrikler ;)..
Evet istikrar ;)...
Ayni kilodayiz :)))

Herkesin beraat kandilini kutlarim şu an herneredeyseniz :-)...
Rabbim bu gece hayirli yazgilar yazsin bize ;).

iyi akşamlar beyenlar kandliniz mubarek olsun

ablacım nasılsın, ben ablamı evlendirdim geldim, kızım ellerinden öper gönlü büyük insan:)))abla geldiğimiz gün idrar yolu enf. oldu onunla uğraştık o bitti derken kendi ateşi geldi off çok zor geçti gene tam düzeliecekmi derken gene başa döndük çok zor atlatıyor ataklarını, Allah beterinden korusun tabi, kızıma erken doğumgünüü yapcam onunla uğraşıyom bugünlerde bugün gittik bisürü malzeme aldık havalarda uçuyor bizimki arkaşlarını hep çağırdı benden önce mecburen bahçede yapacağız kalabalık olacak ben de kıramadım gönlüne göre bir doğumgünü yapacağım inşallah birsürü çocuklu:))

yeme konusuna gelince düğünde bir saldım kendimi hala salık vaziyetteyim bir de verememeiştim ya kilo moralim bozuldu herhalde hiç motive olmadım birdaha, yani bir aydır habire yiyorum sonumu iyi görmüyorum pantolanlar daraldı sanki azcık

Günaydın kızlar yıllar sonra yine soluğu yine burda aldım ziligurtiyle gaza gelip aebenimle ne güzel kilolar vermistim hamileyim simdi ama fazla kilo aldım 23.haftadayız daha 11 kilo almısım önceden hamile olup montignac yapanlar vardı hatırlıyorum ama nasıl yaptıklarını hatırlayamıyorum ne dersin aebenim hamileyken monti yapabilirmiyim

iyi akşamlar beyenlar kandliniz mubarek olsun

ablacım nasılsın, ben ablamı evlendirdim geldim, kızım ellerinden öper gönlü büyük insan:)))abla geldiğimiz gün idrar yolu enf. oldu onunla uğraştık o bitti derken kendi ateşi geldi off çok zor geçti gene tam düzeliecekmi derken gene başa
döndük çok zor atlatıyor ataklarını, Allah beterinden korusun tabi, kızıma erken doğumgünüü yapcam onunla uğraşıyom bugünlerde bugün
gittik bisürü malzeme aldık havalarda uçuyor bizimki arkaşlarını hep çağırdı benden önce mecburen bahçede yapacağız kalabalık olacak ben de kıramadım gönlüne göre bir doğumgünü yapacağım inşallah birsürü çocuklu:))

Ablana mutlu yuvalar dilerim zeynom :))

Ay kuzucugun dogum gunu hemde bahcede amanin bende gelmek istetdimmmmmm:)))
Rabbim hayirli yaslar eylesin insallah . Bir omur saglikli mutlu olsun kuzucum ;)...

Back