• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Icır hosgeldin canim uzun bir aradan sonra seni gormek
Ne guzel . Kac sene oldu ?:))))
2. Bebiside rabbimnkalbine gore versin :KK66:...
merhaba canım hpşbulduk buralara uğramayalı 5 yıl oldu zaman çabuk geçmiş inşallah verecem kiloları
hergün dikkat etmeye çalışıyorum dün arkadaşa gittim salata ağırlıklı yedim ama bi kaç dilim börek yedim çok acıkmıştım
hergün 1 saate yakın yürüyorum
pazartesi tartılıp yazıyım bakıyım vermişmiyim sonra menüleri yazmaya başlıyım inş veriririm

Menulerini bekliyoruz ıcır bakalim montiyi hala hatirliyormusun :-).z

selincik maşaallah ,ama menülerin gerçekten çok iyiydi ,kaçla başlamıştın,boyun kaçtı unuttum ama sonuç çok güzel.beni sakın sorma temizliğe başladım hafta sonu tozutuyorum .hafta içi diyet,hafta sonu felaket..prensipli yaşamaya başlamam lazım.

selincik maşaallah ,ama menülerin gerçekten çok iyiydi ,kaçla başlamıştın,boyun kaçtı unuttum ama sonuç çok güzel.beni sakın sorma temizliğe başladım hafta sonu tozutuyorum .hafta içi diyet,hafta sonu felaket..prensipli yaşamaya başlamam lazım.
:-) Tamam tama sormayayım seni, boyum 167, montiye başladığımda kilom 61.7 ydi, yanlış hatırlamıyorsam. Bugün bizde de boya vardı menü gündüzüm güzeldi ama akşam biraz şey oldu :KK22: Daha yeni oturdum, yarında devam.

Tebrikler fistigim :KK66:...

Ablam inşallah devamı da gelir :KK76:

Hayirli haftalar dilerim kizlar ...

Selinim badana boya bittimi ?

Banum, zilim nerdesiniz ????

Geçen Hafta :59.6
Bu hafta:58.6
Fark:1

Hedef:58 :)
seni kutluyorum canım:KK52:

Menulerini bekliyoruz ıcır bakalim montiyi hala hatirliyormusun :-).z

hatırlıyorum canım takıldığım yerde tekrar sorarım havuçta biraz tereddütlüuüm ciğ yiyebiliyormuyuz sanki yasak gibi hatırlıyorum da

veeee an itibariyle tartıldım
27 nisan 78,600
4 mayıs 76,800 geldim

regli şişkinliği ve ödem sanırım iki kilo olması vücudum montiye çok çabuk tepki veriyor

Hayirli haftalar dilerim kizlar ...

Selinim badana boya bittimi ?

Banum, zilim nerdesiniz ????
Ablam bitti, az biraz kaldı kapılar gibi :KK43: 3 gün sabah 8 gece 2 arası yemek dışında durmaksızın çalıştık. Hala da iş çok. Annemde çalışınca malesef bitsin işler diye canımızı çıkarttık şöyle 2 kız daha doğuraymış :KK70: bir erkek, bir kız doğurmuş durmuş annecim :-)

seni kutluyorum canım:KK52:

hatırlıyorum canım takıldığım yerde tekrar sorarım havuçta biraz tereddütlüuüm ciğ yiyebiliyormuyuz sanki yasak gibi hatırlıyorum da

veeee an itibariyle tartıldım

27 nisan 78,600
4 mayıs 76,800 geldim

regli şişkinliği ve ödem sanırım iki kilo olması vücudum montiye
çok çabuk tepki veriyor

Harika ... Uzun suredir monti yapmiyorsunya ondan guzel etki . Hep boyle devam eder insallah.

Ablam bitti, az biraz kaldı kapılar gibi :KK43: 3 gün sabah 8 gece 2 arası yemek dışında durmaksızın çalıştık. Hala da iş çok. Annemde çalışınca malesef bitsin işler diye canımızı çıkarttık şöyle 2 kız daha doğuraymış :KK70: bir erkek, bir kız doğurmuş durmuş annecim :-)
Kolaygelsin selinim ...

Bahar geldi . Benim duvarlar kağit boya badana yokda bahar temizligi yapilacak :).

dünki menüm
2 dilim tambuğday ekmeği salatalık donates az peynir 3 zeytin
ara
1 fincan yeşilçay yarım elma
öğlen yeşil mercimekli yoğurtlu çorba yeşilçay domates salatalık söğüş

ara
yeşil çay

akşam
yasak mı bilmiyorum 7 dk haşlanmış spagetti saossuz yoğurtla karıştırdım salata

yasak olan varsa düzeltin kızlar

dünki menüm
2 dilim tambuğday ekmeği salatalık donates az peynir 3 zeytin
ara
1 fincan yeşilçay yarım elma
öğlen yeşil mercimekli yoğurtlu çorba yeşilçay domates salatalık söğüş

ara
yeşil çay

akşam
yasak mı bilmiyorum 7 dk haşlanmış spagetti saossuz yoğurtla karıştırdım salata

yasak olan varsa düzeltin

kızlar
Yasak yok ıcirim .
Yanliz ilk haftalar spagettiden uzak dursan daha iyi ;). Bir de oylen ictigin corbada un yoktu dimi ?

Slm herkese..
Acaip yorucu geciyir yine gunlerim walla.23 nisan bitti derken yil sonu gosterileri icin hazirliklar basladi.walla pestil gibi donuyorum ewe.sabah pilatesimi koşa koşa gelip yapiyorum gidiyorum.aksam okuldan donüncede yürümeye çikiyorum.bunlari sıkıştırıp yapabildiğim icinde cok mutluyum.ama gun icinde acaip koşuşturmacali geciyo.herkes iyidir umarim,geçmişide okuyamadim.çok uykusuzum,kaçtim.bye...

Kolaygelsin selinim ...

Bahar geldi . Benim duvarlar kağit boya badana yokda bahar temizligi yapilacak :).

Ayy ablam ya oda ayrı dert, baharıydı, kışıydı temizlik hiç bitmiyor. Ama hepsi yapılıp şöyle etraf koktu mu değiyor. Biraz daha uzun sürse daha güzel olur. Bir taraftan sil, bir taraftan yürüdükçe saçıydı,tüyüydü tozuydu :KK70: Annem benide psikopat yaptı :KK48:

Slm herkese..
Acaip yorucu geciyir yine gunlerim walla.23 nisan bitti derken yil sonu gosterileri icin hazirliklar basladi.walla pestil gibi donuyorum ewe.sabah pilatesimi koşa koşa gelip yapiyorum gidiyorum.aksam okuldan donüncede yürümeye çikiyorum.bunlari sıkıştırıp yapabildiğim icinde cok
mutluyum.ama gun icinde acaip koşuşturmacali geciyo.herkes iyidir umarim,geçmişide okuyamadim.çok uykusuzum,kaçtim.bye...
Masallah zilim bu tempoda pilatesve yurumeye zaman ayiriyorsun ;)...
Kilo verdinmi ? Hoş verecek kilonda yokya :-)

Zeynep kuzun nasil oldu canim . Gelip yazmiyorsun meraktayim :(

Back